ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Τι ταλαιπωρία είναι αυτή πάλι? Σε λίγο έχω συνάντηση με έναν απο τους πιο βαρετούς ανθρώπους του κόσμου!!!
Μιλάει ακαταπαυστά και δεν σε αφήνει να πεις τίποτα... Αναρωτιέμαι γιατί έρχεται. Γιατί απλά δεν κάθεται σπίτι του να τα πεί μόνος του? Αφου και έτσι καλά θα περάσει.
Μιλάει ακαταπαυστά και δεν σε αφήνει να πεις τίποτα... Αναρωτιέμαι γιατί έρχεται. Γιατί απλά δεν κάθεται σπίτι του να τα πεί μόνος του? Αφου και έτσι καλά θα περάσει.
Φιλαράκο εδώ δεν είναι το 'Πες μας τον πόνο σου'.
Φτιάξαμε ξεχωριστό τόπικ για αυτό.
Βασικά, νομίζω ότι υπάρχει ένα τόπικ για κάθε γούστο σε αυτό το φόρουμ. Τέτοιος πλουραλισμός πια...
Φτιάξαμε ξεχωριστό τόπικ για αυτό.
Βασικά, νομίζω ότι υπάρχει ένα τόπικ για κάθε γούστο σε αυτό το φόρουμ. Τέτοιος πλουραλισμός πια...
Originally Posted by Nabu,Feb 4 2009, 03:26 PM
Τι ταλαιπωρία είναι αυτή πάλι? Σε λίγο έχω συνάντηση με έναν απο τους πιο βαρετούς ανθρώπους του κόσμου!!!
Γελάς Χρήστο? Κάτι τέτοιο ψιλιάζομαι και εγώ! Εντωμεταξύ εχθές , με μια λέξη συγκεκριμένα που χρησιμοποιεί, ήμουν έτοιμος να εκραγώ απο τα γέλια. Θα νόμισε ότι ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτά που άκουγα γιατί όλο με ένα χαμόγελο ήμουν.