ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by lalakis2000,Feb 20 2009, 12:53 AM
Εγώ δυστυχώς εμπλοκή 

Καλημέρα lalakis μου!!
[QUOTE=eddiex]Μου ελειψες ατιμουλη...
an den to exei postarei kapoios allou....
http://www.in.gr/auto/picturegallery/defau...ar=2009&iDay=20
http://www.in.gr/auto/picturegallery/defau...ar=2009&iDay=20
Naton pali...lalaki????????????????????????????????????? ???????
mi ftyneis katarxas dioti spatalas salio pou kalista tha sou xreiastei gia to parmpriz, fota, k opou...allou theoreis esy oti prepei na ektoxeuseis, deyteron, eipa se olous KALINYXTA kai se perimena na....anoixoume to citroen me to A2....! alla tetoia kota pou eisai, telika anoixa me 3 papia k to leoforeio sti stasi.....
mi ftyneis katarxas dioti spatalas salio pou kalista tha sou xreiastei gia to parmpriz, fota, k opou...allou theoreis esy oti prepei na ektoxeuseis, deyteron, eipa se olous KALINYXTA kai se perimena na....anoixoume to citroen me to A2....! alla tetoia kota pou eisai, telika anoixa me 3 papia k to leoforeio sti stasi.....
Ημουν και εγω μαρτυρας Αντωνη, περιμενε ο Γερασιμος για να πατησετε και μου το ειπε. Αφου πονταρα και πανω του 50 ευρω... Ποτε δεν εμαθα τι εγιναν αυτα τα λεφτα και δεν μου τα εδωσε πισω...
Ειμαι καφρος ξερω... αλλα δεν μπορω να κρατηθω....
Ειμαι καφρος ξερω... αλλα δεν μπορω να κρατηθω....
Originally Posted by Germak,Feb 20 2009, 05:07 AM
Naton pali...lalaki????????????????????????????????????? ???????
ΟΠΕΛ ΑΣΤΡΑ 1,4 ΕΙΝΑΙ
ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΙΤΡΟΕΝ
ΑΣΧΕΤΕ
ΘΑ ΣΕ ΠΑΤΑΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ ΣΟΥ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΥΡΙΛΕ ΑΟΥΝΤΙ Α2 - ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ
ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΑΝΕ