ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Κοιταξε να δεις, που για λιγο δεν ειμαι online, και χανω τα καλυτερα. 
Παντως, το καλυτερο ειναι να αγνοεις εντελως τους μ@λ@κ3$ και να βλεπεις να κανουν τα αδυνατα δυνατα για να τους δωσεις προσοχη.
Πραγματικα ειναι για λυπηση και συνεχιζουν να προσπαθουν. Απλα τους κανουμε διαγραφη και συνεχιζουμε.
Αντωνη, τα φιλτρα τα πηρες εσυ?

Παντως, το καλυτερο ειναι να αγνοεις εντελως τους μ@λ@κ3$ και να βλεπεις να κανουν τα αδυνατα δυνατα για να τους δωσεις προσοχη.
Πραγματικα ειναι για λυπηση και συνεχιζουν να προσπαθουν. Απλα τους κανουμε διαγραφη και συνεχιζουμε.

Αντωνη, τα φιλτρα τα πηρες εσυ?
Τωρα τελευταια τα οικονομικα μου δεν πανε και πολυ καλα και ενω ολη τη μερα τρομπαρω και πνιγομαι στο ιντερνετ, ωστοσο δεν μπορω να ειμαι συνεπης στις υποχρεωσεις μου.
Πρεπει να παρω αδεια, πρεπει να παρω αδεια, πρεπει να παρω αδεια....
Επισης
σκεφτηκα και το αλλο :
"Το καλυτερο ειναι να βλεπεις καποιους μαλακες που προσπαθουν να δειξουν οτι αγνοουν τον αλλον, να τσιμπανε σαν τους χανους και να ποσταρουν σε καθε μαλακια που τους ριχνουν σα δολωμα.
Ομοιως το καλυτερο ειναι να σε κανουν, ενω δε θες, να ποσταρεις σα μαλακας, μαλακιες και ενω νομιζεις οτι ΕΣΥ δεν εισαι Ο μαλακας πλεον, ο αλλος να βλεπει οτι γινεσαι Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ μαλακας που τσιμπας"

"Επισης δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευχαριστηση απο το να δουλευεις εναν μαλακα που νομιζει σα μαλακας οτι σε δουλευει"
Νομιζω οτι πρεπει να κοιταξω τα λαδια του Honda, θα εχει πεσει σιγουρα η σταθμη.
Πρεπει να παρω αδεια, πρεπει να παρω αδεια, πρεπει να παρω αδεια....

Επισης
σκεφτηκα και το αλλο :"Το καλυτερο ειναι να βλεπεις καποιους μαλακες που προσπαθουν να δειξουν οτι αγνοουν τον αλλον, να τσιμπανε σαν τους χανους και να ποσταρουν σε καθε μαλακια που τους ριχνουν σα δολωμα.
Ομοιως το καλυτερο ειναι να σε κανουν, ενω δε θες, να ποσταρεις σα μαλακας, μαλακιες και ενω νομιζεις οτι ΕΣΥ δεν εισαι Ο μαλακας πλεον, ο αλλος να βλεπει οτι γινεσαι Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ μαλακας που τσιμπας"

"Επισης δεν υπαρχει μεγαλυτερη ευχαριστηση απο το να δουλευεις εναν μαλακα που νομιζει σα μαλακας οτι σε δουλευει"
Νομιζω οτι πρεπει να κοιταξω τα λαδια του Honda, θα εχει πεσει σιγουρα η σταθμη.