ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by lalakis2000,Mar 13 2009, 03:51 PM
Kαι σε αυτό μπροστά είμαστε ως έθνος....
Έτσι είναι αυτά, ο λωποδύτης που είναι μίας κλάσης και πάνω, όταν σκέφτεται απόδραση, σκέφτεται Ελικόπτερο, όχι Hondos Center...
Έτσι είναι αυτά, ο λωποδύτης που είναι μίας κλάσης και πάνω, όταν σκέφτεται απόδραση, σκέφτεται Ελικόπτερο, όχι Hondos Center...
Μη ξεχασεις τα κεφτεδακια, θα πειναω οταν με παρεις.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by yiannakos,Mar 13 2009, 03:52 PM
Σήμερα δεν ήτανε η μέρα μου
Το πρωί τράκαρε ο οδηγός με το φορτηγάκι τις εταιρίας .
Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς όμως 2500 euro ζημιά την έκανε
Γυρνώντας εγώ που πήγα να δω το ατύχημα έφαγα κλήση για ζώνη .
300 euro + δίπλωμα για 10 μέρες
Μόλις έφτασα στο γραφείο με πήρανε τηλέφωνο από ΤΣΕΠΑΘ και μου βγάλανε ένα κουστουμάκι σε αγγελιοσημα για κάτι διαφημίσεις που είχαμε κάνει προ 5ετιας

Το πρωί τράκαρε ο οδηγός με το φορτηγάκι τις εταιρίας .
Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς όμως 2500 euro ζημιά την έκανε
Γυρνώντας εγώ που πήγα να δω το ατύχημα έφαγα κλήση για ζώνη .
300 euro + δίπλωμα για 10 μέρες
Μόλις έφτασα στο γραφείο με πήρανε τηλέφωνο από ΤΣΕΠΑΘ και μου βγάλανε ένα κουστουμάκι σε αγγελιοσημα για κάτι διαφημίσεις που είχαμε κάνει προ 5ετιας

Έλα τώρα..σπάσανε ένα τζάμι στο Κολωνάκι και κάτι έγινε..
Αφού η αστυνομία ήταν εκεί..
Τους συνέλαβαν όλους όπως πάντα..
Πάντως μην απελπίζεστε..η πολυμήχανη αυτή κυβέρνηση, βρήκε τρόπο να καθησυχάσει και πάλι τους πολίτες.. επειδή δε φτάνουν τα λεφτά που τρώνε τα μεγάλα κεφάλια της αστυνομίας, αυτός ο πανέξυπνος άνθρωπος, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρ.Μαρκογιαννάκης από το βήμα της Βουλής προανήγγειλε τη θεσμοθέτηση ενός οργανισμού που θα διαχειρίζεται το πρόβλημα της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας .
Λες και το πρόβλημα ήταν η έλλειψη μίας τέτοιας ομάδας, τη στιγμή που η Ελληνική Αστυνομία είναι κορεσμένη από αρμοδιότητες και δε μπορεί να έχει κι άλλα στο "κεφάλι" της....
Κάπως όμως πρέπει να βολευτούν και τα ρουσφέτια που εκρεμμουν...
Και φυσικά, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και θα το ξεχάσουν κι αυτό..
Αν η υπάρχουσα αστυνομία έπαιρνε σωστές εντολές, θα λειτουργούσε σωστά..
Αλλά είναι μάγκες..φορτώνουν την ανικανότητά τους στην έλλειψη "οργανισμών", στην ημ/νια ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο..
Ως πότε πια......??
Ως πότε....?
Αφού η αστυνομία ήταν εκεί..
Τους συνέλαβαν όλους όπως πάντα..
Πάντως μην απελπίζεστε..η πολυμήχανη αυτή κυβέρνηση, βρήκε τρόπο να καθησυχάσει και πάλι τους πολίτες.. επειδή δε φτάνουν τα λεφτά που τρώνε τα μεγάλα κεφάλια της αστυνομίας, αυτός ο πανέξυπνος άνθρωπος, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρ.Μαρκογιαννάκης από το βήμα της Βουλής προανήγγειλε τη θεσμοθέτηση ενός οργανισμού που θα διαχειρίζεται το πρόβλημα της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας .
Λες και το πρόβλημα ήταν η έλλειψη μίας τέτοιας ομάδας, τη στιγμή που η Ελληνική Αστυνομία είναι κορεσμένη από αρμοδιότητες και δε μπορεί να έχει κι άλλα στο "κεφάλι" της....
Κάπως όμως πρέπει να βολευτούν και τα ρουσφέτια που εκρεμμουν...
Και φυσικά, όλοι θα είναι ευχαριστημένοι και θα το ξεχάσουν κι αυτό..
Αν η υπάρχουσα αστυνομία έπαιρνε σωστές εντολές, θα λειτουργούσε σωστά..
Αλλά είναι μάγκες..φορτώνουν την ανικανότητά τους στην έλλειψη "οργανισμών", στην ημ/νια ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο..
Ως πότε πια......??
Ως πότε....?
έτσι...και μετά θα δημιουργούνται κι άλλοι οργανισμοί, που με τη σειρά τους θα ενισχύουν τους οργανισμούς που ήδη ενίσχυαν τα υπουργεία και τους λοιπούς φορείς..
ε..κάποιος , κάπου, θα γίνει διευθυντής..δε μπορεί...
ε..κάποιος , κάπου, θα γίνει διευθυντής..δε μπορεί...