Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I

Old Jul 25, 2009 | 02:12 AM
Action's Avatar
Banned

Καλα που εμφανιστηκε η Ισμηνη....Μανο ακομα πιστευεις οτι ειμαι η Ισμηνη ο Θανασης κ ο Μαριος?...Που να μη τα ηξερες κιολας τα παιδια...Εγω περισσοτερη εμπιστοσυνη τους εχω....
Old Jul 25, 2009 | 02:17 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by Action,Jul 25 2009, 02:12 AM
Καλα που εμφανιστηκε η Ισμηνη....Μανο ακομα πιστευεις οτι ειμαι η Ισμηνη ο Θανασης κ ο Μαριος?...Που να μη τα ηξερες κιολας τα παιδια...Εγω περισσοτερη εμπιστοσυνη τους εχω....
A μη με ρωτας τετοια και μου το χαλας!!
Οταν θα μας εξηγησεις πως απο Κωστας εγινες Κωνσταντινα και αποφασισεις να σταματησεις αυτο το ανοητο κρυφτουλι τοτε ισως και να σε παρει κανεις ΛΙΓΟ στα σοβαρα.
Παντως για αρχη σου προτεινω να φυγεις απο το 15χρονο που εισαι τωρα....
Ειναι κι αυτη μια καλη αρχη......
Old Jul 25, 2009 | 02:30 AM
Action's Avatar
Banned

Θετεις αλλα ερωτηματα....Τωρα πρεπει να απολογηθω για ποιο λογο αποφασισα να ειμαι ειλικρινης?Μανο,γινοντε αυτα τα πραγματα?
Για χαρη σου θα προσπαθησω.
Δεν μπηκα ως γυναικα,γιατι πιστευα πως αντιμετωπιση σας δε θα ηταν οπως θα περιμενα...Τυπικη.Κ διαβαζοντας τα τοπικ, ειδα σε καποιες φασεις τι λεγατε στην Ισμηνη.Η Ισμηνη βεβαια αντιμετωπιζε με ιδιαιτερη συνεση κ τσαμπουκα καποιες καταστασεις,αλλα εγω δεν ημουν σιγουρη οτι μπορουσα να κανω το ιδιο κ με το θαρρος που το εκανε λογω το οτι ηδη σας γνωριζε.Αλλα μετα απο ολα αυτα κ βλεποντας οτι κ ως αντρας δεν ειχα την καλυτερη αντιμετωπιση ,κ λογω του χαρακτηρα μου,που θελω να ειμαι ειλικρινης,ολα οδευαν προς την αληθεια,κ να'μαι!Ελπιζω να σε καλυπτει η απαντηση μου.
Old Jul 25, 2009 | 02:32 AM
Action's Avatar
Banned

Α ξεχασα!Για ποιο 15χρονο μιλας?
Old Jul 25, 2009 | 02:34 AM
Dorikin's Avatar
Registered User

From: Vrachati-Korinthos

Originally Posted by Action,Jul 25 2009, 01:30 PM
,κ λογω του χαρακτηρα μου,που θελω να ειμαι ειλικρινης,ολα οδευαν προς την αληθεια,κ να'μαι!.
Αν εισαι ειλικρινης εισαι απο την αρχη.
Αν απο την αλλη εισαι οντως γυναικα εισαι απλα οκ.Εισαι οσο ειλικρινης μπορει να ειναι μια γυναικα...
Old Jul 25, 2009 | 02:35 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Ωραία όλα αυτά. Θες να μας πεις τώρα και το λόγο που μπήκες στο φόρουμ? Εχεις τρέλα με τ αυτοκίνητα? με το s συγκεκριμένα? με τι?
Old Jul 25, 2009 | 02:41 AM
Action's Avatar
Banned

...Εχω ξαναναφερθει για ποιο λογο ειμαι εδω.Μ'αρεσει το S κ μ'αρεσει να ασχολουμε με οτι αφορα αυτο.Κ θα το παρω.
...Κ ειπα θελω να ειμαι ειλικρινης.Αν ειχα το ψεμμα στο αιμα μου,σιγουρα θα συνεχιζα να το παιζω αντρας.
Old Jul 25, 2009 | 02:42 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Μάλιστα..ωραία! Στο εύχομαι λοιπόν!
Old Jul 25, 2009 | 02:43 AM
Action's Avatar
Banned

Ευχαριστω Ισμηνη.ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!
Old Jul 25, 2009 | 02:44 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by Action,Jul 25 2009, 02:30 AM
Θετεις αλλα ερωτηματα....Τωρα πρεπει να απολογηθω για ποιο λογο αποφασισα να ειμαι ειλικρινης?Μανο,γινοντε αυτα τα πραγματα?
Για χαρη σου θα προσπαθησω.
Δεν μπηκα ως γυναικα,γιατι πιστευα πως αντιμετωπιση σας δε θα ηταν οπως θα περιμενα...Τυπικη.Κ διαβαζοντας τα τοπικ, ειδα σε καποιες φασεις τι λεγατε στην Ισμηνη.Η Ισμηνη βεβαια αντιμετωπιζε με ιδιαιτερη συνεση κ τσαμπουκα καποιες καταστασεις,αλλα εγω δεν ημουν σιγουρη οτι μπορουσα να κανω το ιδιο κ με το θαρρος που το εκανε λογω το οτι ηδη σας γνωριζε.Αλλα μετα απο ολα αυτα κ βλεποντας οτι κ ως αντρας δεν ειχα την καλυτερη αντιμετωπιση ,κ λογω του χαρακτηρα μου,που θελω να ειμαι ειλικρινης,ολα οδευαν προς την αληθεια,κ να'μαι!Ελπιζω να σε καλυπτει η απαντηση μου.
Λοιπον ολα οσα γραφεις ειναι ενα ματσο ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
Δε μ ενδιαφερει ουτε ποιος εισαι ουτε αν εισαι αντρας ή γυναικα...
Εγω ξερω οτι οσοι γραφονται σ ενα forum εχουν καποιο λογο που το κανουν και κυριως ειναι ειλικρινεις και εχουν το θαρρος να πουν τι ειναι και τι θελουν....
Εσυ αποφασισες να γραφτεις σ αυτο το forum με σκοπο να μας δουλευεις και να κανεις την πλακα σου.
Και αν ειναι φαρσα τοτε οκ γελασαμε ολοι και μπραβο σου αλλα δε νομιζω οτι απο δω και περα γελαει κανεις και μαλλον χαλας το forum.
Αν εισαι οντως γυναικα και υπαρκτο προσωπο τοτε μετα τη μαλακια σου να εμφανιστεις ως αντρας και απο τη στιγμη που υπαρχουν ατομα που ασχολουνται μαζι σου σοβαρα και προσπαθουν να σε βοηθησουν στην ευρεση ενος S2000 ή ακομα και να σε καλωσορισουν οπως εκανε ο Μαριος, τοτε το λιγοτερο που οφειλες να κανεις για να διατηρησεις την αξιπρεπεια σου ειναι να ζητησεις ενα συγγνωμη και να εμφανιστεις στις τοσες φορες που σου ζητησαμε να σε γνωρισουμε.
Δε ξερω αν εχεις καταλαβει αλλα το forum δεν ειναι παιχνιδι σου ουτε παιδικη χαρα.
Αν θες να κανεις αυτα τα χαζογκομενιστικα που κανεις μεχρι τωρα υπαρχουν και παιδοτοποι.
Εμεις κανουμε οτι κανουμε εδω μεσα και χαβαλε και ολα γιατι κατα 90% γνωριζομαστε. Εσυ πως την εχεις δει δεν εχω καταλαβει ακομα.
Οποτε αν δεν εχεις σκοπο, μετα τα ψεμματα που μας εχεις αραδιασει, να μας πεισεις οτι εισαι υπαρκτο προσωπο τοτε παρε τα μπογαλακια σου και φυγε απο δω μεσα.
Απλα και ομορφα.
Οταν το αποφασισεις τοτε τα ξαανλεμε.

All times are GMT -8. The time now is 07:41 PM.