ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Γυρνωντας σπιτι χθες το βραδυ, πηγαινοντας στο παρκινγκ ενας ΥΠΕΡ Μ@Λ@Κ@Σ εχει κλεισει ΟΛΟ το γκαραζ, λειπει απο το αυτοκινητο, χωρις κανενα σημειωμα πανω στο αμαξι (αν ενοχλει παρτε στο 69ΧΧΧΧΧΧ). Μετα απο πολλες κορνες αναγκαστικα να το αφησω εξω απο το παρκινγκ που εγω πληρωνω καθε μηνα για να εχω safe το αμαξι μου...
Ειναι μειον εναν καθρεφτη! (ηταν και ηλεκτρικος)
Ειλικρινα αν πετυχω και αλλον θα ειναι μειον, πορτες, φαναρια, λαστιχα κοκ... Με νευριασε ο π@π@ρας βραδιατικα!
Ειναι μειον εναν καθρεφτη! (ηταν και ηλεκτρικος)
Ειλικρινα αν πετυχω και αλλον θα ειναι μειον, πορτες, φαναρια, λαστιχα κοκ... Με νευριασε ο π@π@ρας βραδιατικα!
Και θες να κατσω εγω Μαριε 1η ωρα τα χαραματα να ασχολουμαι με τον καθε μ@λ@κα? Μπα, εναν καινουργιο καθρεφτη δωρακι και αν το ξανακανει θα ψαχνει το αμαξι του.
Πρεπει να εισαι τουλαχιστον ΗΛΙΘΙΟΣ για να κλεινεις ενα παρκινγκ που εχει μεσα 5-6 αυτοκινητα και αντε εγω που δεν μπορουσα να το βαλω μεσα. Αν καποιος ειχε αναγκη και δεν μπορουσε να βγει?
Πρεπει να εισαι τουλαχιστον ΗΛΙΘΙΟΣ για να κλεινεις ενα παρκινγκ που εχει μεσα 5-6 αυτοκινητα και αντε εγω που δεν μπορουσα να το βαλω μεσα. Αν καποιος ειχε αναγκη και δεν μπορουσε να βγει?