ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Originally Posted by energetic,Feb 17 2011, 12:56 AM
Αστυνομια τηλεφωνο, μια κληση, δευτερο τηλεφωνο αστυνομια παλι κληση και μετα γερανος. Το ποση ωρα ολα αυτα, περιπου ενα διωρο.
Τελικά δεν δέχθηκε την κλήση απο την αστυνομία και θα κάνει ένσταση.
Originally Posted by eddiex,Feb 17 2011, 01:03 AM
Τα φαρμακα ειναι Μαριε... Τοσο καιρο που παιρνω εχουν ξεκινησει και επιδρουν

Μεγκα λαθος εισαι κ εσυ Μαριε. Αν υπαρχει χρονος στη διαθεση σου (δλδ εμπλοκη με police) τοτε δε καλεις αστυνομια, αλλα τροχαια κ ζητας γερανο ο οποιος ερχετε ξηλωνει πιναξ σηκωνει το τουτου μαζι στο γερανο υπαρχει αστυνομικος που γραφει τη κληση.
Μιλαω εκ πειρας μεγαλης.3-4 φορες καθε μηνα ερχοταν η τροχαια σπιτι μου, απο τον 3ο μηνα κ μετα με το που καλουσα η τροχαια ερχοταν πολυ γρηγορα κα8οτι ειχαμε γινει φιλοι με τα περισοτερα παιδια.
Ποσες φορες να παρακαλανε φιλε πες τους κατι να μη μου το παρουν τι ατακες ειχα ακουσει..... αλλα τα νευρα μου κα8ε φορα ........ Τωρα οταν δεν υπαρχει χρονος ή ειναι αναγκη να φυγεις αστα να πανε εκει ειχα πιο χοντρα περιστατικα δε 8α αναφερθω, ο καθενας κανει αυτο που νομιζει σωστο.
Μιλαω εκ πειρας μεγαλης.3-4 φορες καθε μηνα ερχοταν η τροχαια σπιτι μου, απο τον 3ο μηνα κ μετα με το που καλουσα η τροχαια ερχοταν πολυ γρηγορα κα8οτι ειχαμε γινει φιλοι με τα περισοτερα παιδια.
Ποσες φορες να παρακαλανε φιλε πες τους κατι να μη μου το παρουν τι ατακες ειχα ακουσει..... αλλα τα νευρα μου κα8ε φορα ........ Τωρα οταν δεν υπαρχει χρονος ή ειναι αναγκη να φυγεις αστα να πανε εκει ειχα πιο χοντρα περιστατικα δε 8α αναφερθω, ο καθενας κανει αυτο που νομιζει σωστο.