ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Originally Posted by blondie_s2k,Feb 17 2011, 01:41 AM
Well done Τεοντόση!! Ετσι με τον κάθε μαλάκα!!!!!!!!!!!!! 
Διόρθωση:
Η Ισμήνη αφήνει φωτογραφία ΚΑΙ τηλέφωνο.
Τώρα, ο χτεσινός ο μπατσούλης που πήρε τις πινακίδες μάλλον πρέπει να είχε πρόβλημα όρασης ή απλά αλλοιθώρισε με τη φώτο (εντάξει, το αρχικό σοκ μπορεί να ήταν ισχυρό)
Τώρα, ο χτεσινός ο μπατσούλης που πήρε τις πινακίδες μάλλον πρέπει να είχε πρόβλημα όρασης ή απλά αλλοιθώρισε με τη φώτο (εντάξει, το αρχικό σοκ μπορεί να ήταν ισχυρό)
Originally Posted by lalakis2000,Feb 17 2011, 01:51 AM
Διόρθωση:

Originally Posted by energetic,Feb 17 2011, 11:40 AM
Οποτε η εναλλακτικη λυση ειναι ξηλωμα καθρεφτη και πινακιδες για να του γινει μαθημα το παθημα?
Την επομενη θα ψαχνει για καινουργια πορτα, απλα τα πραγματα
Εντάξει, όσο π@π@ρ@ς και να είναι ο άλλος, είναι λίγο τραβηγμένο να του κανιβαλίσεις το αμάξι... 
Τουλάχιστον ξεφούσκωσέ του τα λάστιχα, ίσα ίσα να ταλαιπωρηθεί για την βλακεία του. Τι να πώ αμαρτία είναι...

Τουλάχιστον ξεφούσκωσέ του τα λάστιχα, ίσα ίσα να ταλαιπωρηθεί για την βλακεία του. Τι να πώ αμαρτία είναι...
Αμαρτια ειναι να εισαι μ@λακας εκ γεννηθεις και να πας να κοτσαρεις το αμαξι σου εξω απο ενα NO PARKING γκαραζ που εχει κατι πορταρες ΝΑ (να πεις οτι δεν ηξερε και δεν ειχε δει), εχει ΠΑΝΤΟΥ σημανσεις για το NO PARKING ολο το 24ωρο και καποιος να πρεπει χτυπα ξυλο να πρεπει να παει σε ενα νοσοκομειο ή καπου επειγων με το αμαξι του.
Αν κατεβαινε κατω ή οπου και αν ηταν θα του εσπαγα και ανετα τα μουτρα. Αν του αφηνα χαρτακι θα πηγαινε κουβα, αν επαιρνα τροχαια θα επρεπε να ειμαι εκει μεχρι τις 3 η ωρα το βραδυ. Παρε το δωρακι σου για τιμωρια (γιατι ναι, εγω τιμωρω) και να δω αν την επομενη το κανει. Και στα @@ μου για το αμαξι του, αν ηθελε να ειναι σωστος να αφηνε ενα χαρτακι να μπορουμε να καλεσουμε. Μιση ωρα ημουν και κορναρα, μαλ@κας ειμαι που δινω 100€ τον μηνα? Για να το αφηνω εξω?
Και αν εχθες καποιος μου το κλεβε που το ειχα εξω? Θα ελεγες παλι κριμα που το σπασες τον καθρεφτη?
Αν κατεβαινε κατω ή οπου και αν ηταν θα του εσπαγα και ανετα τα μουτρα. Αν του αφηνα χαρτακι θα πηγαινε κουβα, αν επαιρνα τροχαια θα επρεπε να ειμαι εκει μεχρι τις 3 η ωρα το βραδυ. Παρε το δωρακι σου για τιμωρια (γιατι ναι, εγω τιμωρω) και να δω αν την επομενη το κανει. Και στα @@ μου για το αμαξι του, αν ηθελε να ειναι σωστος να αφηνε ενα χαρτακι να μπορουμε να καλεσουμε. Μιση ωρα ημουν και κορναρα, μαλ@κας ειμαι που δινω 100€ τον μηνα? Για να το αφηνω εξω?
Και αν εχθες καποιος μου το κλεβε που το ειχα εξω? Θα ελεγες παλι κριμα που το σπασες τον καθρεφτη?