ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC V
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by eddiex,Feb 17 2011, 01:45 PM
Αμαρτια ειναι να εισαι μ@λακας εκ γεννηθεις και να πας να κοτσαρεις το αμαξι σου εξω απο ενα NO PARKING γκαραζ που εχει κατι πορταρες ΝΑ (να πεις οτι δεν ηξερε και δεν ειχε δει), εχει ΠΑΝΤΟΥ σημανσεις για το NO PARKING ολο το 24ωρο και καποιος να πρεπει χτυπα ξυλο να πρεπει να παει σε ενα νοσοκομειο ή καπου επειγων με το αμαξι του.
Sorry αν κουραζει αυτη η συζητηση, απλα προσπαθω να καταλαβω τη λογικη πισω απο ενα πχ βανδαλισμο αυτοκινητου.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by eddiex,Feb 17 2011, 01:45 PM
Αμαρτια ειναι να εισαι μ@λακας εκ γεννηθεις και να πας να κοτσαρεις το αμαξι σου εξω απο ενα NO PARKING γκαραζ που εχει κατι πορταρες ΝΑ (να πεις οτι δεν ηξερε και δεν ειχε δει), εχει ΠΑΝΤΟΥ σημανσεις για το NO PARKING ολο το 24ωρο και καποιος να πρεπει χτυπα ξυλο να πρεπει να παει σε ενα νοσοκομειο ή καπου επειγων με το αμαξι του.
Αν κατεβαινε κατω ή οπου και αν ηταν θα του εσπαγα και ανετα τα μουτρα. Αν του αφηνα χαρτακι θα πηγαινε κουβα, αν επαιρνα τροχαια θα επρεπε να ειμαι εκει μεχρι τις 3 η ωρα το βραδυ. Παρε το δωρακι σου για τιμωρια (γιατι ναι, εγω τιμωρω) και να δω αν την επομενη το κανει. Και στα @@ μου για το αμαξι του, αν ηθελε να ειναι σωστος να αφηνε ενα χαρτακι να μπορουμε να καλεσουμε. Μιση ωρα ημουν και κορναρα, μαλ@κας ειμαι που δινω 100€ τον μηνα? Για να το αφηνω εξω?
Και αν εχθες καποιος μου το κλεβε εχθες που το ειχα εξω? Θα ελεγες παλι κριμα που το σπασες τον καθρεφτη?
Αν κατεβαινε κατω ή οπου και αν ηταν θα του εσπαγα και ανετα τα μουτρα. Αν του αφηνα χαρτακι θα πηγαινε κουβα, αν επαιρνα τροχαια θα επρεπε να ειμαι εκει μεχρι τις 3 η ωρα το βραδυ. Παρε το δωρακι σου για τιμωρια (γιατι ναι, εγω τιμωρω) και να δω αν την επομενη το κανει. Και στα @@ μου για το αμαξι του, αν ηθελε να ειναι σωστος να αφηνε ενα χαρτακι να μπορουμε να καλεσουμε. Μιση ωρα ημουν και κορναρα, μαλ@κας ειμαι που δινω 100€ τον μηνα? Για να το αφηνω εξω?
Και αν εχθες καποιος μου το κλεβε εχθες που το ειχα εξω? Θα ελεγες παλι κριμα που το σπασες τον καθρεφτη?
Originally Posted by eddiex,Feb 17 2011, 03:51 AM
Η λογικη ειναι αυτη:
Αν θες να εισαι μ@λ@κας, θα υποστεις και τις συνεπειες. Οποιες και αν ειναι!
Αν θες να εισαι μ@λ@κας, θα υποστεις και τις συνεπειες. Οποιες και αν ειναι!
Originally Posted by lalakis2000,Feb 17 2011, 11:51 AM
Διόρθωση:
Η Ισμήνη αφήνει φωτογραφία ΚΑΙ τηλέφωνο.
Τώρα, ο χτεσινός ο μπατσούλης που πήρε τις πινακίδες μάλλον πρέπει να είχε πρόβλημα όρασης ή απλά αλλοιθώρισε με τη φώτο (εντάξει, το αρχικό σοκ μπορεί να ήταν ισχυρό)
Η Ισμήνη αφήνει φωτογραφία ΚΑΙ τηλέφωνο.
Τώρα, ο χτεσινός ο μπατσούλης που πήρε τις πινακίδες μάλλον πρέπει να είχε πρόβλημα όρασης ή απλά αλλοιθώρισε με τη φώτο (εντάξει, το αρχικό σοκ μπορεί να ήταν ισχυρό)

Παραπληροφόρηση!!! Ο Χρήστος ειδικά ξέρει πολύ καλά. Μόνο σημείωμα αφήνω..
Μου έχει τύχει να φτάσω στο πάρκιγκ της πολυκατοικίας που έμενα πριν και να έχει κλείσει ένας μαλ@κας την είσοδο. Αστυνομία κάτω κακό και να βρίζω και εγώ άσχετα αν μπορούσα να μπω από κάπου αλλού αφού ήμουν με το scooter. Τελικά ο μαλ@κας ήταν σπίτι μου, ένας φίλος του συγκάτοικού μου που δεν ήξερα τι αμάξι είχε και το συνηδητοποίησα μετά από πολύ ώρα που πίναμε κρασιά