Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ GΑΜΕS - ΧΒΟΧ360 / PS3 / WII

Thread Tools

Old Oct 31, 2009 | 01:00 PM
Vagelis's Avatar
Registered User

From: Larissa

Εγώ δεν έχω μιλησει για το gt5...μιλάω για το prologue που έχω..απλά δεν νομίζω οτι θα είναι χειρότερο απο το prologue...

στο gt έχεις 4sec ποινή καθυστέρησης σε περίπτωση που πατήσεις χορτάρι η ακουμπήσεις κάποιον.

Θα κάνω υπομονή...και θα έχω 1000+ αυτοκίνητα στο γκαράζ μου και όχι 400...

1000+αυτοκίνητα...φανταστείτε τι θα έχει μέσα...JTCC,WRC,NASCAR,+όλα τα αυτοκίνητα όλων των εταιριών από το πιο φτηνό μέχρι το πιο ακριβό...

Για μένα το GT κοντεύει να γίνει μεταφορά της ιστορίας του αυτοκινήτου σε video game...

Αυτά.....ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ....το topic εδώ θα είναι...
Reply
Old Oct 31, 2009 | 02:56 PM
nipponS2000's Avatar
15 Year Member

Συμφωνω με vageli.Καμμια σχεση gt5 prologue και fm3.Πολυ μπροστα το gt5.Τα εχω παιξει και τα δυο,ιδιαιτερα με το gt εχω λιωσει,εχω και την g25 και ειναι χασιμο.
Reply
Old Nov 1, 2009 | 12:51 AM
valerios's Avatar
Registered User

[media]http://www.youtube.com/watch?v=uw013GOlh7I [/media]

ανοιξτε αυτο και πατηστε απο το 0:40 και μετα... δειτε λιγο θεση οδηγησης οτι ειναι μεσα απο τα ματια του οδηγου και οχι απο μια καμερα που σκοπο εχει να δειξει την "δουλεια" που εχουν κανει στο ταμπλο του αμαξιου... και μετα δειτε το frame rate ποσο γρηγορο ειναι... επισης ακουστε το μοτερ και τις αλλαγες ταχυτητων και προσπαθηστε να δειτε την φυσικη του αμαξιου... μετα απο αυτο πατηστε το επομενο βιντεακι απο κατω και τα ξανα λεμε....
[media]http://www.youtube.com/watch?v=ssvN8FHPENo [/media]
Reply
Old Nov 1, 2009 | 01:45 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Προς ενημερωση για οσους εχουν PS3, εχετε υποψην οτι μια απο τις δυνατοτητες που εχει, ειναι η συνδεση μεσω router wifi ή ενσυρματης συνδεσης σε υπολογιστη. Δηλαδη σε media rerver, για να διαβαζει αρχεια οπως video, φωτογραφιες κτλ. Αυτο γινεται με ενα προγραμμα, το "PS3 Media Server" που μπορειτε να κανετε εγκατασταση στον υπολογιστη σας. Το προγραμμα ειναι διαθεσιμο στο internet δωρεαν. Οποιος θελει περισσοτερες λεπτομερειες σχετικα με τη διαδικασια και το setup του, μπορει να μου στειλει PM.
Reply
Old Nov 1, 2009 | 01:11 AM
Vagelis's Avatar
Registered User

From: Larissa

Βλέπω τη φυσική...στο forza είναι σαν να οδηγάς το τραμ...πάει το αυτοκίνητο μόνο του..και στο prologue o άλλος πασχιζει με διορθώσεις σε κάθε στροφή...

και με τα γραφικά τι πρόβλημα υπάρχει;κακό είναι να ζητάμε όλο και κάτι καλύτερο και να μην συμβιβαζόμαστε απλά με μπαλώματα;
Reply
Old Nov 1, 2009 | 01:51 AM
energetic's Avatar
Registered User

To video στο FM3 δεν το οδηγαει παικτης, αλλα ειναι απλo demo, οποτε λογικο ειναι να πηγαινει στρωτα χωρις αναποδα και διορθωσεις. Το αλλο video του GT5 ειναι απο παικτη, hands on οπως λεμε και γι'αυτο υπαρχουν και τα αναποδα. Η συγκριση μεταξυ των δυο συγκεκριμενων video δεν θα ελεγα οτι ειναι σωστη. Στο FM2 παντως το τι αναποδο πεφτει ειναι το κατι αλλο, ειδικα με αυτοκινητα μεγαλης ιπποδυναμης και μεε τιμονιερα. Οποτε το ιδιο θα ισχυει και με το FM3 σε hands on video.
Reply
Old Nov 1, 2009 | 04:24 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Εχω και το GTP (Gia Ton Poutso) και το FM2 και το FM3.Πραγματικά να θες κάτι να περάσεις ώρες μέσα σε ένα racing game ΑΥΤΗ την στιγμή το καλύτερο είναι το FM3.Μπορεί να μην έχει ΤΑ τελεια γραφικά αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό και με τιμονιέρα απλά χαζεύεις,ΟΤΑΝ βγει το GT5 ξαναμιλάμε.
Reply
Old Nov 1, 2009 | 05:34 AM
valerios's Avatar
Registered User

Λοιπον ενα τελευταιο και τα λεμε το καλοκαιρι ξανα... οταν ειχα παρει το s2000 το ειχα για 4 μηνες στην Ιταλια οπου και σπουδαζω...
Το αμαξι φοραγε ακομα τα s02 μπροστα ξεραμενα και ρυτιδιασμενα και πισω ειχε κατι τελειωμενα dunlop sp2000...
Σε δημοσιο δρομο το αμαξι περναγε ολη την πρωτη κατω... δεν σπινιαρε!
Ξεκιναγες και οταν εμπαινε στο vtec εκανε σουζα! Εμπαινες σε στροφη με πρωτη και παταγες γκαζι και εστριβε σαν Lotus...

Το ειχα τοσο καιρο και τον πρωτο μου αναποδο τιμονι με το αμαξι το εκανα στην Ηγουμενιτσα οταν το εφερα στην ελλαδα στην πρωτη κλειστη στροφη που βρηκα και ακουσια κιολας!
Μιλαμε για οδοστρωματα που αμαξια που στην ελλαδα εχουν στιγματιστει πως δεν στριβουν οπως το civic eg6 vti (1992) τα βοηθανε να μπαινουν σαν τετρακινητα...
ουδετερα και μετα ελαφρως με τα 4! ακομα και ενα αλφα ρομεο 156 που ειχα το εχωνες σε κυκλικους κομβους με τριτες στην ροπη και ελεγχομενα με τα 4! εδω το αμαξι πεταει μουρες-μουρες-μουρες

Επομενως το california στην Suzuka με 315/40 zr 19 πισω λαστιχο δεν driftarει δεν μπα να εισαι ο Tsuchiya...
Μιλαμε για ταπητα που παιζει να κανει και 50 ευρω το τετραγωνικο!
Εξαλλου δεν ειναι ολα τα αμαξια τοσο νευρικα οσο θελουν να μας δειξουν... αν δειτε το best motoring του F430 στο Touge ειναι ουδετερο και προβλεψιμο το ιδιο και το 350z σε διαφορα αφιερωματα...
Στην ελλαδα το 350z δεν ισιωνει ουτε με την τεταρτη...
Αρα με γνωμονα 2-3 πραγματα που εχω δει στην πραγματικη ζωη δεν μπορω να χαρακτηρισω το Gran Turismo σαν the real racing simulator...
Reply
Old Nov 2, 2009 | 01:21 AM
package's Avatar
Registered User

Έπαιξα ΝΒΑ 09 το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ και το assassin creed το οποίο δείχνει αρκετά καλό για αρχή.
Reply
Old Nov 2, 2009 | 01:27 AM
energetic's Avatar
Registered User

To Assassins Creed απλα ειναι κορυφαιο. Το εχω τελειωσει στο 360 και περιμενω το Assassins Creed 2 για να το παρω στο PS3. Για το ΝΒΑ 09, ειναι λιγο περιεργος ο χειρισμος του στην αρχη, αλλα για παιχνιδι μεταξυ δυο ειναι πολυ δυνατο. Τα καρφωματα ειναι απλα εντυπωσιακα, κι εχω ενα φιλο μου που κανει οτι θες μιλαμε. Απο γραφικα, ειναι σαν να βλεπεις μπροστα σου κανονικο αγωνα.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:58 AM.