Για τον Καρκίνο...
Επειδη πριν μερικες μερες εμαθα οτι ενα αγπημενο μου προσωπο εχει Καρκινο και τυχαια ενας φιλος μου εστειλε αυτο το email ειπα να το ποσταρω για να ενημερωθουν οσοι θελουν.Ξερω οτι ειναι τεραστιο το Post αλλα δεν βλαπτει να ξοδεψουμε 5 - 10 λεπτα απο τον χρονο μας για να ενημερωθουμε για δικο μας καλο και αυτον που αγαπαμε!
------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ (ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ
------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΦΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ (ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ
Euxomai olopsyxa na ginei kala to proswpo auto Eddiex...
Sxetika me tis Xhmeiotherapies/Aktinovolies den exw idea kai den mporw na ekferw gnwmh. Ta ypoloipa mou fainontai XONTRES m@l@k13$...
Sxetika me tis Xhmeiotherapies/Aktinovolies den exw idea kai den mporw na ekferw gnwmh. Ta ypoloipa mou fainontai XONTRES m@l@k13$...
Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία. Έχω προσωπική εμπειρία ως πρώην καρκινοπαθής. Πέρασα δύο δύσκολα χρόνια με χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες κατά τη διάρκεια της εφηβείας μου και έμαθα από πρώτο χέρι τι εστί βερύκοκο. Το πρόσωπο αυτό έχει μπροστά του/της μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία χρειάζεται την υποστήριξη και την συμπαράστασή σας στο μέγιστο βαθμό. Το βασικότερο είναι η καλή ψυχολογία. Αυτό βοηθάει περισσότερο από μια καλή διατροφή (που είναι και αυτή απαραίτητη).
Trending Topics
Thread
Forum
Replies
Last Post