Lalakis vs Germak...
θυμάσαι την άλλη φορά μεχρι τη Χερεθ είχαμε πάρει το 505 να κατέβουμε Κηφισίας, ΚΤΕΛ για Πατρα, το E46 Ankona - Roma, νομίζω εκείνο το μπλε-κίτρινο Κ89 από Ρώμη - Nice και την ταχεία από Nice για Μαδρίτη, μετά το L66 για Μπιλπάο και αυτό που σου άρεσε πιο πολύ από όλα, το Φ69 έως τη Χερέθ που σε περίμενε το πλήθος....τι ταξίδια, τι στιγμές, τι αναμνήσεις....τα σκέφτομαι και Honda λέω και κλαίωωω....
Γεράσιμε σήμερα το πρωί, ερχόμενος στη δουλειά, είδα ένα τζιπάκι Βιτάρα, βαμμένο ροζ της Τσούλιας (οκ, σε μεταλλικό, δεν έχουν όλοι λεφτά για stealth-mat ροζ, που περνάει απαρατήρητο) και σε σκέφτηκα...
...και ήθελα να ξέρεις ότι με κάτι τέτοια ξεκινάει περίφημα η μέρα μου...
Δυστυχώς δεν αναγνώρισα το φύλλο του οδηγού ο οποίος, προνοητικός ων, είχε βάλει 8 βαθμούς φιμέ.
Πιο ακριβά φαντάζομαι κάναν τα παράθυρα από το χρέπι το τζιπ
...και ήθελα να ξέρεις ότι με κάτι τέτοια ξεκινάει περίφημα η μέρα μου...
Δυστυχώς δεν αναγνώρισα το φύλλο του οδηγού ο οποίος, προνοητικός ων, είχε βάλει 8 βαθμούς φιμέ.
Πιο ακριβά φαντάζομαι κάναν τα παράθυρα από το χρέπι το τζιπ
Σίγουρα στη δουλειά πήγαινες ή σε κανά οικο ανοχής;;;;;;συνήθως στο δρόμο για τη δουλειά είναι και άλλοι βαρετοί σαν εμάς στο δρόμο με τα τηλέφωνα και τις γραβάτες...
μάλλον θα ξεστράτησες πάλι, το βράδυ σε περιμένω και τώρα μου λες, ΜΑΣ ΛΕΣ, ότι είσαι και πρωινός τύπος!!!
επίσης, το χρώμα δεν ήταν στελθ-ματ αλλά Βγάλ-ματ!
μάλλον θα ξεστράτησες πάλι, το βράδυ σε περιμένω και τώρα μου λες, ΜΑΣ ΛΕΣ, ότι είσαι και πρωινός τύπος!!!
επίσης, το χρώμα δεν ήταν στελθ-ματ αλλά Βγάλ-ματ!
Originally Posted by Germak,Feb 10 2011, 05:45 AM
Σίγουρα στη δουλειά πήγαινες ή σε κανά οικο ανοχής;;;;;;
Συχνά συστεγάζονται.
Aν δεν εμφανιστεί ο Γεράσιμος σήμερα στο φόρουμ θα ναι για καλό λόγο.
Χτες πρέπει να χε πάει πάλι για τρέξιμο.
Γεράσιμε σε παρακαλώ να φοράς το φωσφορίζον γιλέκο σου όταν βγαίνεις σε τέτοιες αποστολές.
Θα σε περάσει κανένας κυνηγός για πέρδικα έτσι τσαχπινούλης που είσαι και θα πίνουμε famous grouse με τη φάτσα σου πάνω.
Χτες πρέπει να χε πάει πάλι για τρέξιμο.
Γεράσιμε σε παρακαλώ να φοράς το φωσφορίζον γιλέκο σου όταν βγαίνεις σε τέτοιες αποστολές.
Θα σε περάσει κανένας κυνηγός για πέρδικα έτσι τσαχπινούλης που είσαι και θα πίνουμε famous grouse με τη φάτσα σου πάνω.
ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ Λαλάκη μου,
τι μέρα, τα πουλάκια κελαιδάνε, ήλιο έχει, εσύ τραγουδάς ΑΛΜΠΑΝΟ & ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ανέμελα στο ανοικτό σου Sακη...
Λοιπόν, το βράδυ έχουμε κόσμο, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ Κ ΜΗ CLUB, τράβα τώρα λαικές και σουπερμάρκετ και πάρε αυτά τα υλικά,
http://www.lovecooking.gr/index.php?option...d=958&Itemid=54
Επίσης, αν πας κομμωτήριο, όταν γυρίσεις, βάλε κανα σκουφί στην κουζίνα γιατί αφήνεις τρίχα και απλά πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο!
Παρακαλείτε η Blondie να δώσει έμφαση αλλα και συμβουλές για τη διακόσμηση της γκαρσονιέρας, διότι ο Λαλάκης νομίζω θα το δει σαν νύχτα Kinnect με Volley μιας και το ΣΚ με παράτησε και πήγε για αθλοπαιδιές....
γκρρρρρρρρρρρρρρ.....
τι μέρα, τα πουλάκια κελαιδάνε, ήλιο έχει, εσύ τραγουδάς ΑΛΜΠΑΝΟ & ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ ανέμελα στο ανοικτό σου Sακη...
Λοιπόν, το βράδυ έχουμε κόσμο, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ Κ ΜΗ CLUB, τράβα τώρα λαικές και σουπερμάρκετ και πάρε αυτά τα υλικά,
http://www.lovecooking.gr/index.php?option...d=958&Itemid=54
Επίσης, αν πας κομμωτήριο, όταν γυρίσεις, βάλε κανα σκουφί στην κουζίνα γιατί αφήνεις τρίχα και απλά πρέπει να σταματήσει αυτό το αστείο!
Παρακαλείτε η Blondie να δώσει έμφαση αλλα και συμβουλές για τη διακόσμηση της γκαρσονιέρας, διότι ο Λαλάκης νομίζω θα το δει σαν νύχτα Kinnect με Volley μιας και το ΣΚ με παράτησε και πήγε για αθλοπαιδιές....
γκρρρρρρρρρρρρρρ.....