Lalakis vs Germak...
Xαρταετός SLIM.
Παγκόσμια πατέντα.
Τον φοράς, περπατάς και πετάς.
Και τη Τζίνα Βαρώνη, έτσι την ξεφορτωθήκαμε.
Της είπαμε, Τζινούλα, μας κρατάς λίγο τον αετό να δέσουμε τα κορδόνια μας;
Κι έτσι απλά η Τζινούλα, μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη, παρέα με άλλους δορυφόρους.
Η χαζούλα, ούτε καν είχε δει ότι φορούσα τα σπορτέξ με τα αυτοκόλλητα.
Παγκόσμια πατέντα.
Τον φοράς, περπατάς και πετάς.
Και τη Τζίνα Βαρώνη, έτσι την ξεφορτωθήκαμε.
Της είπαμε, Τζινούλα, μας κρατάς λίγο τον αετό να δέσουμε τα κορδόνια μας;
Κι έτσι απλά η Τζινούλα, μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη, παρέα με άλλους δορυφόρους.
Η χαζούλα, ούτε καν είχε δει ότι φορούσα τα σπορτέξ με τα αυτοκόλλητα.
Γεράσιμε,
Είπαμε να ρίξεις ένα φρεσκάρισμα στο σπίτι, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΠΛΕ;;;
Άσε που δε φορτώνει με τίποτα.
Εγώ αλλιώς σε γνώρισα. Με τα ροζάκια σου, τα περτικαλί σου, τα κιτρινάκια σου, τα πρασινάκια σου - ΝΑΙ, τα πρασινάκια σου! -
Στο πα, οι Αμερικάνοι θέλουν το κακό μας. Το υποψιάστηκα με το ΔΝΤ αλλά τώρα πια είμαι σίγουρος.
Ζηλέψανε τα ποστ μου σου λέω...φως φανάρι...
Σου λένε, αυτός δε μαζεύεται με τίποτα, 1 Moderator, 2 COs και 29 κατασκευαστές πλυντηρίων δε φτάνουν να τον κάνουμε καλά.
Ε, θα αλλάξουμε το φόρουμ.
Είπαμε να ρίξεις ένα φρεσκάρισμα στο σπίτι, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΠΛΕ;;;
Άσε που δε φορτώνει με τίποτα.
Εγώ αλλιώς σε γνώρισα. Με τα ροζάκια σου, τα περτικαλί σου, τα κιτρινάκια σου, τα πρασινάκια σου - ΝΑΙ, τα πρασινάκια σου! -
Στο πα, οι Αμερικάνοι θέλουν το κακό μας. Το υποψιάστηκα με το ΔΝΤ αλλά τώρα πια είμαι σίγουρος.
Ζηλέψανε τα ποστ μου σου λέω...φως φανάρι...
Σου λένε, αυτός δε μαζεύεται με τίποτα, 1 Moderator, 2 COs και 29 κατασκευαστές πλυντηρίων δε φτάνουν να τον κάνουμε καλά.
Ε, θα αλλάξουμε το φόρουμ.
Ωραία...από ότι βλέπω we are taking it to the next level.
Mπράβο Gkou, μου αρέσεις (μεταφορικά πάντα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, έχω αρχίσει και τον βαριέμαι λίγο το Γεράσιμο).
Πρόσφατα έμαθα και τη διαφορά μεταξύ MILF και Cougar.
Αλλά πάλι νομίζω ότι εμένα η δεύτερη δε με πιάνει λόγω ηλικίας. Σε λίγο θα παίζω και εγώ στην κατηγορία mature
Mπράβο Gkou, μου αρέσεις (μεταφορικά πάντα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, έχω αρχίσει και τον βαριέμαι λίγο το Γεράσιμο).
Πρόσφατα έμαθα και τη διαφορά μεταξύ MILF και Cougar.
Αλλά πάλι νομίζω ότι εμένα η δεύτερη δε με πιάνει λόγω ηλικίας. Σε λίγο θα παίζω και εγώ στην κατηγορία mature