Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Lalakis vs Germak...

Thread Tools

Old Apr 14, 2011 | 06:28 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Κάνουμε και καμιά πλάκα παιδιά ε;

Δε θέλουμε να θίξουμε κανέναν και ευχαριστούμε τους CO για την κατανόηση που δείχνουν στο θέμα μας και που κάθονται και ασχολούνται να σβήνουν τις μπουρδίτσες μας.

Βασικά ο Γεράσιμος έχει Θέμα, εγώ πάντα Ριζοσπάστη διάβαζα.

@Nabu:
Reply
Old Apr 18, 2011 | 01:59 AM
Germak's Avatar
Registered User

From: athens-kentro

αχ αχ αχ,

μετά το τραγικά ηλιόλουστο γουικεντ στην παραλία κάηκα παρότι είχα και ηλιοπροστασία και Θέμα και πολλά να σκεφτώ για πιθανή συμμετοχή μου σε ελληνικά επισόδεια των Ντιουκς ως Απριλιά !

Δεν ξέρω γιατί αλλά ήδη το βλέπω σαν υπερπαραγωγή με γυρίσματα σε Μύκονο, Αφίδνες και Σέρρες. Ίσως, η ελληνική σειρά να είναι ένα μιξ και από μπει-γουοτς για να έχει κ σασπενς στον αντρικό πληθυσμό που θέλει και ρόδες και φραππέ και ελληνικά κολλητά μαγιουδάκια στυλ σεβεντις....

Σκηνοθέτη ψάχνουμε και τύπου κάγκουρες με άφρο μαλλί για τα πρώτα γυρίσματα...ιδέες;;;
Reply
Old Apr 18, 2011 | 02:15 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Tώρα αυτό με το άφρο με βάζει σε σκέψεις....

...θέλω να αλλάξω ριζικά το λουκ μου και το σκέφτομαι σοβαρά...

...να σκάσω με αφάνα και να ανοίξω μία τρύπα στην κουκούλα του S για να μη στραπατσάρεται και η coup...

...μέσα στην αφάνα να φωλιάζουν κορμοράνοι και να ζευγαρώνουν και να μεταφέρουν ερωτική διάθεση και vibes και σε μένα που τόσο τα έχω ανάγκη μιας και το δάκτυλο στη σκανδάλη έχει αρχίσει και τρεμοπαίζει επικίνδυνα και αναρωτιέμαι σε ποιον τυχερό θα κληρώσει το ΛΟΤΤΟ του Απριλίου;

Ε; Σε ποιόοοοοον.....;
Reply
Old Apr 18, 2011 | 02:23 AM
Germak's Avatar
Registered User

ναι! ξεκίνησα ήδη, λέει ο Τρύφωνας πως με τα μπικουτί όρθια για 89 ώρες θα είμαι σουπερ αφρο μετά! ουάου, δεν περιμένω την ώρα να βγω απο το κομμωτήριο και να με δω σε καθρέφτη!

όσο για το S, ήδη το team της B16a δουλεύει τη μετατροπή στο δικό μου με τρύπα στην οροφή, αντιλιακό θόλο και μέγιστη αεροδυναμική κάλυψη στα τούννελ!

ερώτηση κρίσεως, ποιο δάχτυλο θα έχεις στη σκανδάλη;;;

όσο για τα νούμερα του Λοττο, πάω να τσεκάρω και έρχομαι....

είμαι πλιιιι εξάιτιντ....
Reply
Old Apr 18, 2011 | 02:29 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Έχεις ξεχάσει να βάλεις το συμπλέκτη στη λίστα των υπερβελτιώσεών σου.

Συμπλέκτης = +20 άλογα στην κατάστασή σου.
Reply
Old Apr 18, 2011 | 02:31 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Βέβαια, όσο τον έχεις στο πορτ-παγκάζ είσαι -50 αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...
Reply
Old Apr 18, 2011 | 02:40 AM
Germak's Avatar
Registered User

Ευχαριστώ Λαλάκη για την υπενθύμιση, έγιναν και οι απαραίτητες αλλαγές στην υπογραφή μου, μετά το κομμωτήριο θα προσθέσω και τα 8 λίτρα Λακ στο πορτμπαγκάζ,

βερι εκσαιτιντ αι αμ ναου...
Reply
Old Apr 18, 2011 | 02:51 AM
Germak's Avatar
Registered User

Νομίζω μόλις βρήκαμε και άλλο τρόπο να μας κυνηγήσουν το 100% των αντμινιστρέιτορς του φορουμ, παρεπιμπτόντως, η λέξη εμπεριέχει και το στρειτ μεσα, άσχετο. Λοιπόν, τι έλεγα, μπορούμε να ποστάρουμε βρωμιές μέσα στην υπογραφή, κάτσε να μετρήσω πόσες αράδες πέρνει και μετά μία σελίδα θα είναι ένα ποστ μόνο!!

επειδή με βάζεις και βγαίνω οφτοπικ να σου πω ότι τελείωσαν τα μπλόκα στην Κερατέα και τώρα μπορούμε να πάμε να σπάσουμε τα Sάκια στους σκατόδρομους που έμειναν με τις πρώτες βλέψεις για Μετρο μιας και οι 'κακοί' έσκαψαν 2 μέτρα λαστ γουικ. Μήπως ξέρεις πια γραμμή συνδέεται με Κερατέα;

Στη συνέχεια να σου πω ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο αντιλιακός θόλος που έλεγα πιο πάνω, θα έχει και μινι ηχεία, απλά ο B16a αναμένει επιβεβαίωση από τους vendores μιας και έχει κάνει το σχετικό διαγωνισμό για την ανάλυψη αυτής της παγκόσμιας πατέντας...
Reply
Old Apr 19, 2011 | 06:23 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

Γεράσιμε βαριέμαι τόσο πολύ τώρα που θα ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου με τα σινεμπλόκ σου...

Αν δε δείτε προκοπή με άλλες λύσεις όπως υπέρηχους, λέηζερ, ακτίνες Ψι, το φανελάκι του Τσακ Νόρις κλπ, θα έλεγα να δοκιμάσετε δυναμίτη.
Reply
Old Apr 19, 2011 | 11:50 PM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

O Γεράσιμος πλέον είναι +50 άλογα.

Άλλαξε δίσκο συμπλέκτη το μανάρι μου.

Η διαφορά με πριν είναι αισθητή. Όπως είπε και ο ίδιος: 'Είναι σα να πατάς νίτρα Λαλάκη μου'.

Για την ώρα ψεκάζει με Pino Alto από Χιλή, συνοδεία πίτσας με νηστίσιμο ζαμπόν και αρτίσιμες ελιές, και δίνει άφεση αμαρτιών σε ταλαιπωρημένες από τα μεγάλα πάθη των ημερών ψυχές.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:10 PM.