Lalakis vs Germak...
Για άλλη μια φορα ο B16a έκανε το Sακι περήφανο που κυκλοφορεί στους δρόμους. Συγχαρητήρια!
Μου είπε ο άνθρωπος βγάλτο μια βόλτα και.....(βγήκα και το ξεκώλιασα)....μην το ξεκωλιάσεις....(εγώ είχα μείνει στο 'και')....για να πατήσει λίγο ο δίσκος!
τελος πάντων, τώρα τα σινεμπλοκ θα είναι διαθέσιμα απο την άλλη εβδομάδα σε όσους σινεφιλ τα θέλουν καθότι πιστεύω πως το σχήμα τους είναι κάτι σαν καρούλι πλέον...
Πάμε πάλι πίσω στα σχετικά διότι τα ontopic απαγορεύονται εδώ!
Αληθεύει ότι κυκλοφορεί η Τζούλια με ΣilverPink Sακι στα Νότια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; (νέο χρώμα, exclusive για τα 10 χρόνια)
Μου είπε ο άνθρωπος βγάλτο μια βόλτα και.....(βγήκα και το ξεκώλιασα)....μην το ξεκωλιάσεις....(εγώ είχα μείνει στο 'και')....για να πατήσει λίγο ο δίσκος!
τελος πάντων, τώρα τα σινεμπλοκ θα είναι διαθέσιμα απο την άλλη εβδομάδα σε όσους σινεφιλ τα θέλουν καθότι πιστεύω πως το σχήμα τους είναι κάτι σαν καρούλι πλέον...
Πάμε πάλι πίσω στα σχετικά διότι τα ontopic απαγορεύονται εδώ!
Αληθεύει ότι κυκλοφορεί η Τζούλια με ΣilverPink Sακι στα Νότια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; (νέο χρώμα, exclusive για τα 10 χρόνια)
Γεράσιμε,
Αυτό που θα πρεπε να σε προβληματίζει είναι ότι η Τζούλια στα 23 της είναι στο 3ο DVD και εμείς ούτε ένα μικρού μήκους ντοκυμαντέρ για την αναπαραγωγή της κάμπιας (τυχαία το επέλεξα) δεν έχουμε γυρίσει.
Ο Φελίνι μέσα μου αναζητεί δημιουργικές διεξόδους έκφρασης.
Λέω να αγοράσω μία μικροκάμερα και να μεταμφιεστώ σε νιπτήρα στις γυναικείς τουαλέτες.
Ντάξει, έχουν περάσει οι Απόκριες αλλά θα χει πλάκα πιστεύω.
Αυτό που θα πρεπε να σε προβληματίζει είναι ότι η Τζούλια στα 23 της είναι στο 3ο DVD και εμείς ούτε ένα μικρού μήκους ντοκυμαντέρ για την αναπαραγωγή της κάμπιας (τυχαία το επέλεξα) δεν έχουμε γυρίσει.
Ο Φελίνι μέσα μου αναζητεί δημιουργικές διεξόδους έκφρασης.
Λέω να αγοράσω μία μικροκάμερα και να μεταμφιεστώ σε νιπτήρα στις γυναικείς τουαλέτες.
Ντάξει, έχουν περάσει οι Απόκριες αλλά θα χει πλάκα πιστεύω.
αχ δεν σε προλαβαίνω, για τα mealworms μιλάς;;;;
δες αυτό, είναι το αγαπημένο μου σαιτ και έχω ζητήσει και από τον Steve να κάνει και app για το iphone
http://www.kanarini.net/troposanmeal.html
μπορούμε να το κάνουμε τεράστια εμπορική επιτυχία
Κάτι που με προ-βλημά-τισε, εγώ και εσύ θα είμαστε
στην ταινία, ή θα είμαστε μανατζαρέοι απλώς;;
δες αυτό, είναι το αγαπημένο μου σαιτ και έχω ζητήσει και από τον Steve να κάνει και app για το iphone
http://www.kanarini.net/troposanmeal.html
μπορούμε να το κάνουμε τεράστια εμπορική επιτυχία
Κάτι που με προ-βλημά-τισε, εγώ και εσύ θα είμαστε
στην ταινία, ή θα είμαστε μανατζαρέοι απλώς;;
Ένα βράδυ θα βγούμε για ποτό μαζί να σου δείξω τι εννοώ κάμπια γιατί νομίζω ότι δεν έχεις πλήρη εικόνα.
Είναι αυτό που στα παραμύθια γίνεται πεταλούδα. Στην πραγματικότητα παραμένει κάμπια.
Είναι αυτό που στα παραμύθια γίνεται πεταλούδα. Στην πραγματικότητα παραμένει κάμπια.
Σε παρακαλώ πες στο Σπύρο να κρατήσει τα σινεμπλόκ όταν με το καλό καταφέρει να τα χωρίσει από το υπόλοιπο αμάξωμα με το οποίο έχουν τόσο στενά αγαπηθεί.
Μας τα ζήτησαν από το μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. Με δικά τους μεταφορικά.
Θα τα βάλουν λέει δίπλα σε κάτι μετεωρίτες.
Μας τα ζήτησαν από το μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου. Με δικά τους μεταφορικά.
Θα τα βάλουν λέει δίπλα σε κάτι μετεωρίτες.