save the planet :)
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ασε παμε κατα διαλου και η φυση εκδικειται!
Χτες παιδια χωρις να σας κανω πλακα, χτυπησε μπροστα μου στα 10 μετρα ενας κεραυνος στο ιδιο σημειο τρεις φορες απανωτα! Ειχαμε αγιο που δεν επεσε πανω μας! Σημερα μαλιστα το απογευμα, το κερακι στην εκκλησια θα παω να το αναψω! Τα ειδα ολα σας λεω!
Παντως δε θα απορησω αν τελικα καποια μερα θα γινει πραγματικοτητα η ταινια "The day after tomorrow"...
Χτες παιδια χωρις να σας κανω πλακα, χτυπησε μπροστα μου στα 10 μετρα ενας κεραυνος στο ιδιο σημειο τρεις φορες απανωτα! Ειχαμε αγιο που δεν επεσε πανω μας! Σημερα μαλιστα το απογευμα, το κερακι στην εκκλησια θα παω να το αναψω! Τα ειδα ολα σας λεω!
Παντως δε θα απορησω αν τελικα καποια μερα θα γινει πραγματικοτητα η ταινια "The day after tomorrow"...
Παιδιά, άμα τα πράγματα είναι τόσο δραματικά, πάω να την ξανα-πέσω σε μία γκόμενα που μου είπε ότι θα μου κάτσει μόνο αν πλησιάσει το τέλος του κόσμου.
Τελικά, η υπομονή επιβραβεύεται.
Τελικά, η υπομονή επιβραβεύεται.
Μα ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι τους έχει πιάσει όλους και ανησυχούν για το περιβάλλον.
Εγώ βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό τον καιρό.
Μάλιστα, την άλλη εβδομάδα έχω κανονίσει σκι (και ξε-σκι, of course) στα Καλάβρυτα.
Θα πήγαινα αυτό το ΣΚ, αλλά έχει πολύ χιόνι και δεν θέλω να κολήσω με το S.
Εγώ βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό τον καιρό.
Μάλιστα, την άλλη εβδομάδα έχω κανονίσει σκι (και ξε-σκι, of course) στα Καλάβρυτα.
Θα πήγαινα αυτό το ΣΚ, αλλά έχει πολύ χιόνι και δεν θέλω να κολήσω με το S.
Trending Topics
Thread
Forum
Replies
Last Post