xenon
Originally Posted by nick27,Aug 6 2009, 01:45 PM
χαρρη, σε αυτα τα post βρηκα φωτογραφιες και εντυπωσεις απο την PHILIPS 6000K.
Originally Posted by blondie_s2k,Jul 30 2009, 09:09 PM
4100Κ είναι το λευκό της ημέρας σε χρώμα και παράγει το χρώμα της πραγματικής ηλιοφάνειας.
Kelvin είναι μια μονάδα μέτρησης της θερμοκρασίας.....
Έχουνε διαφορά από λάμπα σε λάμπα ?
Ρωτάω γιατί 4000 kelvin το φως είναι κίτρινο .
Αεκαρα
Στα 14000 ναι είναι μπλε
Μήπως κάνετε λάθος βρε παιδιά και ξεχάσατε να γράψετε τον άσσο ?
Αυτά που λέω δεν τα λέω για xenon συγκεκριμένα , αλλά για λάμπες γενικότερα.
Για Τ5 ας πούμε η για MH τουλάχιστον είμαι σίγουρος.
Ακόμα και στα 12000 kelvin
Στα 4000κ ειναι κιτρινα.στα 6000κ ασπρα και στα 8000 ειναι μπλε και παει λεγοντας....ΠΧ στα 14000κ ξερω οτι ειναι το απολυτο μπλε!!!Βεβαια, απο εταιρια σε εταιρια τα STANDAR αλλαζουνε....Αυτα τα γραφω υστερα απο πολλες ωρες ψαξιματος και ταλαιπωριας....Και εγω Χαρρη μονο και μονο επειδη ειναι PHILIPS θα τις προτιμησω!!!
κοιτα...14000κ ειναι μωβ δεν ειναι μπλε..επειδη εχω δει γι αυτο στο λεω κ πιστεψεμε ειναι χαλια...για προσπαθησε κ μ αυτες τις phillips κ αν αποτυχουν γ@μησε το το θεμα..περιμενω με αγωνια να ξερεις γιατι μ ενδιαφερει πολυ αυτη η αλλαγη στα φωτα..
Η αληθεια ειναι οτι εχω δει τοσους χρωματισμους που εχω χασει τη μπαλα....Αυτο που μου αρεσει εμενα ειναι τα 6000κ τα οποια ειναι ασπρα και μπλεδιζουν πολυ ελαφρα....οπως τα ειδες και στα post....Eλπιζω να ειναι ενταξει αυτες γιατι αμα δεν ειναι, Γ@ΜΗΣΕΤ@!!!!!3 Σεπτεβρη θα ειμαι Ζακυνθο φιλε...Αν ολα πανε καλα θα τα πουμε και απο κοντα.....