xenon
[QUOTE=yiannakos,Aug 6 2009, 02:35 PM] Κουφό αυτό με τα Kelvin
Kelvin είναι μια μονάδα μέτρησης της θερμοκρασίας.....
Έχουνε διαφορά από λάμπα σε λάμπα ?
Ρωτάω γιατί 4000 kelvin το φως είναι κίτρινο .
Αεκαρα
Στα 14000 ναι είναι μπλε
Μήπως κάνετε λάθος βρε παιδιά και ξεχάσατε να γράψετε τον άσσο ?
Αυτά που λέω δεν τα λέω για xenon συγκεκριμένα , αλλά για λάμπες γενικότερα.
Για Τ5 ας πούμε η για MH τουλάχιστον είμαι σίγουρος.
Ακόμα και στα 12000 kelvin
Kelvin είναι μια μονάδα μέτρησης της θερμοκρασίας.....
Έχουνε διαφορά από λάμπα σε λάμπα ?
Ρωτάω γιατί 4000 kelvin το φως είναι κίτρινο .
Αεκαρα
Στα 14000 ναι είναι μπλε
Μήπως κάνετε λάθος βρε παιδιά και ξεχάσατε να γράψετε τον άσσο ?
Αυτά που λέω δεν τα λέω για xenon συγκεκριμένα , αλλά για λάμπες γενικότερα.
Για Τ5 ας πούμε η για MH τουλάχιστον είμαι σίγουρος.
Ακόμα και στα 12000 kelvin
Φιλε μου καλησπερα,αν δεν κανω λαθος το ballast μετριεται σε watt και σε τυπο,πχ
2S οπου ειναι και τα δικα μας....και οχι σε kelvin.Οι λαμπες μετριουνται σε kelvin,πχ:6000k,8000k....Οσο για τα λεφτα δεν νομιζω οτι ειναι πολλα,μιας και δεν ξερω αν ο Σαρακακης το δινει σετ το ballast μαζι με το φαναρι.οριστε και μερικες φωτο απο τις 6000κ philips ultra blue που μονο μπλε δεν ειναι, απλως ειναι λιγο πιο λευκα απο τα δικα μας κιτρινοπα 4300k...

Aριστερα ειναι η 6000κ philips ultra blue και δεξια η μαμα 4300κ...Να και ενα ballast που εχει τα χαρακτηριστικα του πανω...
2S οπου ειναι και τα δικα μας....και οχι σε kelvin.Οι λαμπες μετριουνται σε kelvin,πχ:6000k,8000k....Οσο για τα λεφτα δεν νομιζω οτι ειναι πολλα,μιας και δεν ξερω αν ο Σαρακακης το δινει σετ το ballast μαζι με το φαναρι.οριστε και μερικες φωτο απο τις 6000κ philips ultra blue που μονο μπλε δεν ειναι, απλως ειναι λιγο πιο λευκα απο τα δικα μας κιτρινοπα 4300k...

Aριστερα ειναι η 6000κ philips ultra blue και δεξια η μαμα 4300κ...Να και ενα ballast που εχει τα χαρακτηριστικα του πανω...
τελικά έβαλα ballast εμπορίου με 120 ευρω και τα φώτα μου σκοτώνουν κ πάλι!!!!
Εξακολουθώ να λέω ότι το πιο λευκό δεν είναι και καλό!!!!! Τα φώτα του S είναι ιδανικά