Για ποιο λογο πηρε φωτια αυτο το S2000?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Και πολυ λιγοτερο αν δειτε αυτο ή αυτο το DIY. Για παραδειγμα, αν παω κατω στην αποθηκη θα εχω σιγουρα τα υλικα για τη κατασκευη του και δεν θα ειμαι ο μονος. 
Υπηρχε κι ενα τοπικ για GB εδω στο παρελθον αλλα μαλλον δεν υπηρξε αρκετο ενδιαφερον τοτε.
Υποψην οτι μπορει να συμβει και στο μαμα φιλτρο λαδιου αυτο, αλλα πολυ σπανια. Οπως και να το κανουμε, αξιζει τα λεφτα του. Διαβαστε για παραδειγμα εδω αυτα τα χρησιμα στοιχεια που αναφερει ο Billman250.

Υπηρχε κι ενα τοπικ για GB εδω στο παρελθον αλλα μαλλον δεν υπηρξε αρκετο ενδιαφερον τοτε.
Υποψην οτι μπορει να συμβει και στο μαμα φιλτρο λαδιου αυτο, αλλα πολυ σπανια. Οπως και να το κανουμε, αξιζει τα λεφτα του. Διαβαστε για παραδειγμα εδω αυτα τα χρησιμα στοιχεια που αναφερει ο Billman250.
Παιδιά τα περισσότερα S που έχουν πάρει φωτιά σε ΕΛλάδα και εξωτερικό έχουν πάρει από το φίλτρο λαδιού (λύνεται και παέι το λάδι στο χταπόδι). ΔΥστυχώς θέλει προσοχή και γενικά θεωρώ must το oil block (το λαμάκι που δένει το φίλτρο με τη βάση).
Originally Posted by uma_chikara,Mar 7 2010, 09:13 AM
Λιάκο αγόρι μου, πάλι διάνα έπεσες
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ναι, ηταν προς πωληση και αυτοματως επωληθη με το που ανεβηκε το link στο forum. "Η αγγελία διαγράφτηκε" βγαζει το αποτελεσμα αναζητησης στο car.gr. Καποιος θα το φτιαξει και θα το πουλησει ή θα το κρατησει να το χαιρεται.
Εντύπωση δική μου είναι ότι η φωτία προκλήθηκε από την μερια της εισαγωγής και όχι από την μερία του φίλτρου! Και μάλιστα για μπεκιέρα μου κάνει γιατί ότι πλαστικό και καλωδίωση παίζει εκεί κοντά είναι καμμένο ενώ από την άλλη μερία όχι και τόσο πολύ. Κατά την άποψή μου πρέπει να έχει να κάνει με βενζίνη και βραχυκύκλωμα.