ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Originally Posted by S2000Geo,Jul 2 2007, 11:28 AM
Μπραβο ρε Γιαννακο , πολυ χαρηκα που εκανε δουλεια το χταποδι. 
Τελοσπαντων οτι και να λεμε... ΤΕΡΑΣ

Τελοσπαντων οτι και να λεμε... ΤΕΡΑΣ

BERLINA BLACK RULES
(Για την ώρα
)
Σαββατο πρωι βαζω την καινουρια μου εισαγωγη , J'S TSUCHINOKO CAI.
Eιμαι περιεργος να δω αν κερδισα περισσοτερα απο το air duct της ιδιας εταιριας και το φιλτρο της Κ&Ν , περα απο μερικα κιλα λιγοτερα και την εμφανιση του χωρου του κινητηρα ανοιγοντας το καπω.
Eιμαι περιεργος να δω αν κερδισα περισσοτερα απο το air duct της ιδιας εταιριας και το φιλτρο της Κ&Ν , περα απο μερικα κιλα λιγοτερα και την εμφανιση του χωρου του κινητηρα ανοιγοντας το καπω.
Originally Posted by nipponS2000,Jul 2 2007, 03:10 PM
Pw,pw wraia noymera file Yiannakos!Fantazomai sto dromo pws paei.Eyteia pws to kratas?Kai pali mpravo,poly dinato
Το κούφο ρε φίλε είναι πως βγάζει την δύναμη όλη στον δρόμο ακόμα και από Δευτέρες.
(τουλάχιστον σε δρόμους κεντρικούς βλέπε εθνική οδό, καβάλας , βούτα κλπ
).Μάλλον του κάτσανε καλά τα Goodyear eagle f1
Σε δρόμους κακής ποιότητας όπως είναι ο παραδρομος της εθνικής από την άλλη δεν βάζει κάτω ούτε τις τρίτες.
Λες παναγιά μου μην μπει το vtec
Originally Posted by RELIGION,Jul 2 2007, 06:41 AM
Σαββατο πρωι βαζω την καινουρια μου εισαγωγη , J'S TSUCHINOKO CAI.
Ναι φιλε lingenfelter ειδα διαφορα αρκετη μαλιστα με λιγο καλυτερη αποκριση απο χαμηλα και στα ψηλα πολυ περισσοτερο ειδικα μετα τα 150 κμ. Αλλα και ο θορυβος τωρα πολυ πιο ψαρωτικος και αγριος ακομα και απο το ρελαντι ( υποψιν το air duct + k&n υπαρχουν και ειναι προς πωληση). Αν και πανακριβη η εισαγωγη νομιζω οτι αξιζει τα χρηματα της. Με το μονο που στραβωσα ηταν το γεγονος οτι μου εκοψαν ενα κομματι απο το εσωτερικο του καπω για να μπει η εισαγωγη το ηξερα ομως. Τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα!!!!!!.