Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ

Thread Tools

Old Apr 8, 2008 | 04:02 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Χρηστάρα πολύ καλή

Κόψε από την πλευρά του airduct το μαμά πλαστικό που έβγαλες τελείως για να το βάλεις. Μην το αφαιρείς όλο τα πλαστικό. Χρειάζεται για να σπρώχνει αέρα στο ψυγείο
Old Apr 8, 2008 | 04:19 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

To πλαστικό είναι κομμένο και βαλμένο,άλλο που δεν φαίνεται
Old Apr 8, 2008 | 10:05 AM
migatronig's Avatar
Registered User

Originally Posted by valerios,Apr 7 2008, 02:06 PM
Ρε φιλαρα ειμαστε μια κοινοτητα με θεμα ενα παθος που μας ενωνει, το να τσακωνομαστε για το ιδιο πραγμα που "αγαπαμε" ειναι λαθος, αλλα αν εισαι παλιος οπως λες τοτε κοιτα κανα παλιοτερο ποστ και γραψε και λιγο καλυτερα τα δικα σου... φαινετε λες και τα γραφει αποφοιτος δημοτικου... γιατι δεν πιστευεις 10 κατοχους χοντα και πιστευεις ενα γραφημα power point που λεει οτι το αμαξι σου βγαζει 231 αλογα...? εντομεταξυ ερχεσαι στο "σπιτι" μας και πουλας και τσαμπουκα κιολας?
poio einai to spiti sou re file gia na katalabo katse giti tora to pas alloy to tgema?
Old Apr 8, 2008 | 11:08 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

οτι να ναι παλι...
Old Apr 8, 2008 | 11:51 AM
Stradale's Avatar
Registered User

Βρέθηκε το εμβόλιο για τον ιο του AIDS!!
Bρίσκετε στους μυς της μύγας και λέγετε migamis....
(όσοι καταλάβατε,καταλάβατε..)
Old Apr 8, 2008 | 11:51 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by eddiex,Apr 8 2008, 11:08 AM
οτι να ναι παλι...
Old Apr 11, 2008 | 01:38 PM
Stradale's Avatar
Registered User

Λοιπον,φοράω ένα air-duct της spoon και εξάτμηση top secret η οποία είναι από το μεσαίο καζανάκι και μετά.Θέλω να βγάλω τον καταλύτη τελείως.Δεν πρόκειτε να βάλω κάποιο επώνημο test pipe,απλά θα αντικαταστήσω τον υπάρχον καταλύτη με χειροποίητο σωλήνα.
Και ρωτώ:
Υπάρχει περίπτωση να χάσω σε επιδόσεις,έστω και το παραμικρό?
Old Apr 11, 2008 | 04:04 PM
Alonso's Avatar
Registered User

Οκ παιδια έχετε βάλει εναν στην άκρη και τον έχετε κάνει σάκο του μπόξ..κ αυτό δεν είναι σωστό..ο καθένας εδω λέει την γνώμη του..δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε ολοι..Ελεος αν είναι κάθε φορα που δεν συμφωνουμε ολοι απο εδωμέσα να γίνετε όλο αυτο..Και για να προλάβω κάποιους τυχόν ξύπνιους δεν είμαι δικηγόρος του παιδιού αλλα ετσι όπως διάβασα όλο το post..άλλος έχει κάνει το λάθος και με αυτά που λέτε άλλος φαίνετε λάθος..(αν με καταλαβαίνετε).
Old Apr 12, 2008 | 05:33 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by Stradale,Apr 11 2008, 01:38 PM
Υπάρχει περίπτωση να χάσω σε επιδόσεις,έστω και το παραμικρό?
Χρηστο να προσεξεις τις διαστασεις που θα ειναι το Pipe. Δλδ να ειναι πχ. ιδιες με αυτες του μαμα χταποδιου εκτος αν εχεις σκοπο να το αλλαξεις.
Old Apr 13, 2008 | 02:28 AM
valerios's Avatar
Registered User

Originally Posted by Alonso,Apr 11 2008, 04:04 PM
Οκ παιδια έχετε βάλει εναν στην άκρη και τον έχετε κάνει σάκο του μπόξ..κ αυτό δεν είναι σωστό..ο καθένας εδω λέει την γνώμη του..δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε ολοι..Ελεος αν είναι κάθε φορα που δεν συμφωνουμε ολοι απο εδωμέσα να γίνετε όλο αυτο..Και για να προλάβω κάποιους τυχόν ξύπνιους δεν είμαι δικηγόρος του παιδιού αλλα ετσι όπως διάβασα όλο το post..άλλος έχει κάνει το λάθος και με αυτά που λέτε άλλος φαίνετε λάθος..(αν με καταλαβαίνετε).
Εγω λεω οτι αλλαγη του μαμα λαβιε με γλυφιτζουρι της Jelly Belly Candy Co μαζι με μαλακες καραμελες σε σχημα κοκα-κολα μεσα στο κιβωτιο κανουν δουλεια στο Sακαρο παιδια και στον Shaquille O'Neil ... εμενα μου ειπαν οτι τωρα εχω κατα 33% πιο γρηγορα ανεβασματα και 41% πιο γρηγορα κατεβασματα . Ειπα την γνωμη μου , δεν ειναι υποχρεωμενος να συμφωνησει κανενας δεν χρειαζεται να γινει τιποτα και αν απαντησετε θα εχετε λαθος εσεις (ασε που θα το πω στον Κουγια και ψωφαει για 2-3 γροθιες τωρα τελευταια) Πολυ χριστιανικος τροπος σκεψης Alonso , ο αλλος εκανε register για να εχει σαν πρωτο pοst 5 λεπτα μετα αυτο που πεταξε και δεν επερνε και κουβεντα κιολας?

All times are GMT -8. The time now is 07:06 AM.