ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
efxaritw paidia iste oloi gamati elpizw na sas gnoriso mia mera
P.S episis 3exasa na anafero oti den exw aferesi to meseo plastiko xorisam mesa sto filtrokouti 8a doulepsi kalitea an to kano (sketomoun na ani3w merikes rtipe anti na to afereso telios)
P.S episis 3exasa na anafero oti den exw aferesi to meseo plastiko xorisam mesa sto filtrokouti 8a doulepsi kalitea an to kano (sketomoun na ani3w merikes rtipe anti na to afereso telios)
Originally Posted by Stradale,Feb 9 2009, 07:57 AM
Λοιπόν,
εχω και εγώ spoon air duct και spoon φίλτρο.
Καμιά διαφορά με μαμά.
Το κακό είναι ότι είναι παρα πολύ ελεύθερο και μου έκανε την πεταλούδα χάλια και ρετάριζε το αμάξι.
Καμιά διαφορά με μαμά.
Το κακό είναι ότι είναι παρα πολύ ελεύθερο και μου έκανε την πεταλούδα χάλια και ρετάριζε το αμάξι.
einai efkolo na tin katharisis
Originally Posted by Stradale,Feb 9 2009, 07:57 AM
Λοιπόν,
Καμιά διαφορά με μαμά.
Καμιά διαφορά με μαμά.
Σε ηχο μοτερ ειχε διαφορα?
Λοιπόν, μόνο οι νουμπες να κάνουν ερωτήσεις?? θα κάνω και εγώ, έχω δικαίωμα.
Αποφάσισα να βάλω suspension kit και εξατμίσεις στο s μου. Αναρτήσεις ξέρω τι θα βάλω αλλά δεν ξέρω για εξατμίσεις. Πρέπει να είναι διπλή και σιωπηλή. Η Amuse φαίνεται καλή, αλλά διαβασα για κάποια προβλήματα που παρουσιάζουν (τριξιματα μετα απο σπάσιμο συγκόλλησης ή κατι τετοιο
) σωστό ή λάθος?? Απ΄οτι διάβασα πολλόι τις εστειλαν πίσω και τις διόρθωσε η εταιρεία δωρεάν σωστα??? Τι γίνετε με τις καινούργιες εχουν πάλι προβλημα η διορθώθηκε??
Ποίες άλλες εξατμίσεις προτείνεται???
Αποφάσισα να βάλω suspension kit και εξατμίσεις στο s μου. Αναρτήσεις ξέρω τι θα βάλω αλλά δεν ξέρω για εξατμίσεις. Πρέπει να είναι διπλή και σιωπηλή. Η Amuse φαίνεται καλή, αλλά διαβασα για κάποια προβλήματα που παρουσιάζουν (τριξιματα μετα απο σπάσιμο συγκόλλησης ή κατι τετοιο
) σωστό ή λάθος?? Απ΄οτι διάβασα πολλόι τις εστειλαν πίσω και τις διόρθωσε η εταιρεία δωρεάν σωστα??? Τι γίνετε με τις καινούργιες εχουν πάλι προβλημα η διορθώθηκε?? Ποίες άλλες εξατμίσεις προτείνεται???