ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Originally Posted by nikthegrek,Feb 23 2009, 11:15 PM
Αυτο το βαρελακι το bmc κανει τιποτα ρε παιδια η να το κανω μπουρι για σομπα..τοχω που τοχω τουλαχειστον να φανει καπου χρησιμο....
εκτος αν εχεις κανεναν γνωστο με κανενα polο 1400 και του το κανεις δωρο,μονο για εκει ειναι αυτα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by nikthegrek,Feb 23 2009, 11:15 PM
Αυτο το βαρελακι το bmc κανει τιποτα ρε παιδια η να το κανω μπουρι για σομπα..τοχω που τοχω τουλαχειστον να φανει καπου χρησιμο....
παντως απο ηχο ηταν απλα γαματο οντως ενοιωθες οτι εμπαινε το vtec.τελος παντων αυριο περιμενω ενα κν φιλτρο θα βαλω αυτο και δεν ξανα ασχολουμε.εκανα και βολτα με ενα s με airduct και δεν ειδα και καμια τρελη διαφορα..
δεν ξερω dimitris ολα αυτα περι βελτιωσεων δεν μου φαινονται και τοσο οκ αναλογα και τη μουρλα του καθενα..ενας τυπος που κανει βελτιωσεις σε citroen και ειναι διπλα απ το μαγαζι μου σε μια συζητηση που ειχα ΜΑΖΙ του ηταν καθετος στο οτι ολα αυτα ειναι απλα ηχος στα αυτια μας..για πραγματικη βελτιωση μου ειπε αν δεν ανοιξει ο κινητηρας...αστο!!!
Nik για πραγματική βελτίωση,η αλήθεια είναι οτι θα πρέπει να ρωτήσεις yiannako,sportster και λοιπούς κομπρεσοράτους-τουρμπάτους...
Το πολύ να δώ με όλα αυτά 10-15 άλογα στο dyno...
(Που και πάλι μιλάμε αισιόδοξα,έτσι??)
Απλά είναι πού τον έχει ο καθένας τον κάλο,ρε φίλε...
Με τα ίδια φράγκα,στο Evo θα έβλεπα(πολύ)περισσότερα...
Αλλα η ψυχή σου λέει οτι θέλει Χόντα...
Τι να κάνουμε...
Το πολύ να δώ με όλα αυτά 10-15 άλογα στο dyno...
(Που και πάλι μιλάμε αισιόδοξα,έτσι??)
Απλά είναι πού τον έχει ο καθένας τον κάλο,ρε φίλε...
Με τα ίδια φράγκα,στο Evo θα έβλεπα(πολύ)περισσότερα...
Αλλα η ψυχή σου λέει οτι θέλει Χόντα...
Τι να κάνουμε...
Originally Posted by DimitrisN,Feb 23 2009, 11:26 PM
1)η εξάτμιση της J's είναι και η πιο αποδοτική και η πιο θορυβώδης κατα τη γνώμη μου...
2)να κρατήσω την μαμά εισαγωγή...
2)να κρατήσω την μαμά εισαγωγή...
2)Ουτε καν! Μη το κανεις αυτο! Το λιγοτερο που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις πιο ελευθερο φιλτρο κ ενα air duct...κ μετα ρυθμισμα.
Originally Posted by ManosS2k,Feb 23 2009, 02:04 PM
1)Δημητρη δεν ειναι καθολου θορυβωδης σε σχεση με πολλες αλλες (invidia, skunk, οποιαδηποτε αλλη μονη...)
2)Ουτε καν! Μη το κανεις αυτο! Το λιγοτερο που πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις πιο ελευθερο φιλτρο κ ενα air duct...κ μετα ρυθμισμα.
Είμαι στ'αλήθεια μπερδεμένος...
Στο μόνο που δεν είμαι,είναι οτι η ψυχή,ζητάει Honda...