ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
η ψυχη ειναι σιγουρα honda φιλε dimitri γι αυτο παντα σκεφτομαι αν τ αλλαξω τι να παρω...απλα για 5-10 αλογα να δινεις 5 χιλιαρικα εινα πολλα ρε γαμωτο.καλυτερα να βαλω ενα κομπρεσερ και να παρω στα σιγουρα αλογα!!!μετα ομως χαλαει κατα τη γνωμη μου το αμαξι.και πιστευω οτι απ τη μαμα ειναι παρα πολυ δυνατο.υπερβολικα θα ελεγα.και πιο πολυ ο τροπος που βγαζει τα αλογα και οχι τα νουμερα γιατι θεωρητικα υπαρχουν και πιο δυνατα αυτοκινητα αλλα απ οτι εχω συγκρινει στο δρομο τον τελευταιο χρονο ειναι μονο στα χαρτια!!!!
Originally Posted by DimitrisN,Feb 23 2009, 11:38 PM
Ρε παιδιά να σας πώ τη μαύρη αλήθεια,έχω εξάτμιση J's,χταπόδι J's,με το καλό σε κανένα μήνα θα μπεί και ο εγκεφαλάκος και πιστέψτε με οτι ψήνομαι για 1ο στάδιο,να κρατήσω την μαμά εισαγωγή...
Δεν θα καταλάβετε ποτέ μου φαίνεται εσείς.....
Καταρχήν ένα καλό Φ-Ε S είναι μία κολόνα μπροστά από μαμά.
Καλό όμως, και όχι με πίπες σαν τα κρασοβάρελα BMC και εξατμίσεις BLITZ....
Αν βάλετε επιπλέον και χταπόδια-πεταλούδες-εγκεφάλους και λοιπά βιολογικά προϊόντα άντε να πάρετε καμιά κολόνα ακόμα.ΑΝ ρυθμιστεί καλά το αμάξι.
'Οσο για τα φίλτρα, βάλε ένα ΚΝ και ένα air-duct και είσαι κομπλέ.Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.
Αυτό το ψυχή είναι HONDA δεν το έπιασα.
Υ.Γ. Πακέτο,κάτσε καλά....
Καταρχήν ένα καλό Φ-Ε S είναι μία κολόνα μπροστά από μαμά.
Καλό όμως, και όχι με πίπες σαν τα κρασοβάρελα BMC και εξατμίσεις BLITZ....
Αν βάλετε επιπλέον και χταπόδια-πεταλούδες-εγκεφάλους και λοιπά βιολογικά προϊόντα άντε να πάρετε καμιά κολόνα ακόμα.ΑΝ ρυθμιστεί καλά το αμάξι.
'Οσο για τα φίλτρα, βάλε ένα ΚΝ και ένα air-duct και είσαι κομπλέ.Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.
Αυτό το ψυχή είναι HONDA δεν το έπιασα.
Υ.Γ. Πακέτο,κάτσε καλά....
Ειχα greddy τιτανιου μονη και την εβγαλα μετα απο μια εβδομαδα για τον λογο οτι εκανε υπερβολικη φασαρια!!!
απο αποδοση αρκετα καλυτερο το αμαξι!
μολις εβαλα παλυ τις αλλες ξενερωσα!!!
οποτε γραφουμε ακυρο στην blitz..
η skunk 2 τι λεει??
η τι αλλο προτεινετε?
αν παιζει καμια μεταχειρη ακουω προσφορες!
απο αποδοση αρκετα καλυτερο το αμαξι!
μολις εβαλα παλυ τις αλλες ξενερωσα!!!
οποτε γραφουμε ακυρο στην blitz..
η skunk 2 τι λεει??
η τι αλλο προτεινετε?
αν παιζει καμια μεταχειρη ακουω προσφορες!
Originally Posted by Stradale,Feb 23 2009, 03:09 PM
Skunk2 πολύ καλή αλλά και με πολύ θόρυβο
η skunk η διπλη που ειδα στο geartech εχει 750 ευρω, πολυ καλη τιμη.
Originally Posted by Stradale,Feb 24 2009, 01:09 AM
Skunk2 πολύ καλή αλλά και με πολύ θόρυβο
Originally Posted by ManosS2k,Feb 23 2009, 03:32 PM
ΑΠπαπαπαπααπα!!!! Ουτε καν! Τραγικο θορυβο! Τραγικο συντονισμο!! Οτι κ να βαλεις βγαλε καταλυτη!
η mugen στα ποσα ευρα παιζει???