Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ

Thread Tools

Old Feb 23, 2009 | 10:28 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Θα σας πατησω και τους δυο!
Old Feb 23, 2009 | 10:57 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Σε λάθος τόπικ κοιτάτε να σπαταλήσετε τα λεφτά σας...

Το τόπικ θα έπρεπε να είναι ΦΡΕΝΑ&ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!! Βάλτε αυτά και αξιοποιήστε τις δυνατότητες του αυτοκινήτου μας. Αν θέλετε να είστε μπροστά στην ευθεία, τότε λυπάμαι, πήρατε λάθος κάρο.

Και για να είμαι ontopic. Έχει βάλει κανείς απο Ελλάδα εισαγωγή PSW:JDM? Σαν ήχος απόδοση έχει καμιά διαφορά με την Τσουτσουνόκου? Μην μου δώσετε λίνκ, τα έχω ψάξει στο παρελθόν, έχω δει δυναμομετρήσεις αλλά επι του πρακτέου ρωτάω να μάθω...
Old Feb 23, 2009 | 11:10 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Originally Posted by Nabu,Feb 23 2009, 11:57 PM
Μην μου δώσετε λίνκ, τα έχω ψάξει στο παρελθόν, έχω δει δυναμομετρήσεις αλλά επι του πρακτέου ρωτάω να μάθω...
www.desoudinwlink.co.uk

Old Feb 23, 2009 | 11:11 PM
energetic's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu,Feb 24 2009, 09:57 AM
Και για να είμαι ontopic. Έχει βάλει κανείς απο Ελλάδα εισαγωγή PSW:JDM? Σαν ήχος απόδοση έχει καμιά διαφορά με την Τσουτσουνόκου? Μην μου δώσετε λίνκ, τα έχω ψάξει στο παρελθόν, έχω δει δυναμομετρήσεις αλλά επι του πρακτέου ρωτάω να μάθω...
Απ'οσο γνωριζω δεν τη φοραει κανεις απο το club, αλλα ημουν στο παρα πεντε να τη παραγγειλω εγω για να δω τι κανει στο αυτοκινητο σε συγκριση με τη tsoutsounolokochoko.

Τελικα επειδη προσπαθω με τα χιλια ζορια να παραμεινω μαμα στο μηχανικο τομεα βελτιωσης, δεν εκανα τη παραγγελια. Μεταξυ μας παντως, τα επιπλεον αλογα που δινουν οι Αμερικανοι σε ολα τα βελτιωτικα προιοντα και ειδικα στα αμερικανικα ειναι πιστευω μια κοροιδια, ειδικα οταν πχ λενε οτι η AEM δινει 10 αλογα για παραδειγμα. Το ιδιο για το BMC βαρελακι κι ας μην ειναι αμερικανικο προιον. Προφανως ο επιπλεον ηχος ειναι αλογο στο κεφαλι τους, για να πουλησουν.

Και κατι αλλο Nabu, δεν σου δινω link!
Old Feb 23, 2009 | 11:16 PM
Nabu's Avatar
Registered User

Χμμ, οπότε μπορώ απλά να διαολίζω (όπως λέει και η γιαγιά μου ) το μυαλό σου μέχρι να την πάρεις (γιατί πέραν της πλάκας είναι ωραίο πράγμα -ειδικά το dry carbon) και να την ακούσω live

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Μάριε αλλά ένα λινκάκι έπρεπε να μου το δώσεις βρε αδερφέ... Άσε με εμένα να το παίζω δύσκολος!
Old Feb 23, 2009 | 11:23 PM
energetic's Avatar
Registered User

Βασικα απο ηχο πρεπει να ειναι πιο δυνατος απο την Yokochoko καθως η Password ειναι dry carbon. Υπαρχει παντως και video στο U-Σωληνα Τελεια Κομ. Δεν θελεις link ομως.
Old Feb 23, 2009 | 11:31 PM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by package,Feb 23 2009, 02:30 PM
Πότε 8α πατήσουμε?
Πακετάκο,όλος δικός σου...
Άχ,αγάπη μου,σε κατάλαβα απο τη φωνή...
Old Feb 23, 2009 | 11:32 PM
Nabu's Avatar
Registered User

Εγώ πάντως ,αν θες την γνώμη μου, λέω να την πάρεις! Και αν δεν σαρέσει μου την χαρίζεις ή την πουλάς.

Δυστυχώς στην δουλειά δεν μπορώ να απολαύσω το βιντεάκι γιατί θα είναι ψιλοπερίεργο να περνάνε έξω απο το γραφείο μου και να ακούνε V-tec να βαράνε πρωινιάτικα... Κάτσε να μεσημεριάσει λίγο
Old Feb 23, 2009 | 11:39 PM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Μάριε είπες για το γιόκοτσόκο και μας λίγωσες πρωινιάτικο ρε κ@λόπαιδο...
Old Feb 24, 2009 | 12:18 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Yokochoko (να σου πω εγω που ξέρω νέε μου) είναι προιόν υψηλής θερμιδιακής ενέργειας a.k.a. U.H.T. το οποίο συντηρείτε και εκτός ψυγείου. Όχι ότι έχει κάτι κακό αυτό μιας και υπάρχουν ακόμα και γάλατα με αυτήν την ιδιότητα, απλά σίγουρα δεν είναι τόσο υγιεινό (από άποψη συντηρητικών) όσο είναι π.χ. ένα Milko ή άλλου είδους Φρέσκα Σοκολ/τουχα ροφήματα.

Δεν φταίω εγώ για το εσείς μιλήσατε για Γιοκοτσόκο!

All times are GMT -8. The time now is 05:53 PM.