ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
ναι αυτο για το κακασχημη το εχω διαπιστωσει..σα βρυσες ειναι αλλα ισως και για καποιο λογο..δεν κανουν θορυβο απ οτι διαβασα ,το ιδιο και οι mugen αν και νομιζω πως ειναι πιο ακριβες.γι αυτο πιο πολυ κλεινω προς toda..
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by nikthegrek,Mar 16 2009, 02:02 PM
...σα βρυσες ειναι αλλα ισως και για καποιο λογο..
Αυτες ειναι ως πρωτη επιλογη η T1R 70R-EM Sparrow Dual Exhaust καθως δεν ειναι εντονο το... φαινομενο βρυσης. Απλα κανει ενα, ας μου επιτρεψεις να πω, "τσακ" στη κλιση της.
Μετα η δευτερη επιλογη μου θα ηταν η εξατμιση Toda που ανεφερες και τελος αυτη της διπλης J's Racing οποιασδηποτε διαμετρου.
Η Toda μ'αρεσει περισσοτερο απο την J's Racing (στο θεμα look παντα αναφερομαι) διοτι κατεβαινουν προς τα κατω (βρυση οπως ανεφερες) σε παραλληλο αξονα και οχι οπως της J's Racing προς τα κατω και προς τα εξω.
Παντα αναφερομαι στο θεμα look και οχι αποδοσης. Κι εγω στο προηγουμενο μου S2000, ειχα την J's Racing Dual 60mm (ηταν η πρωτη που ηρθε Ελλαδα τοτε) και ημουν πολυ ευχαριστημενος με την αποδοση της και το κερδος βαρους.
διαφορα ξερω πως δεν θα δω με τα φ-ε και οτι κερδιζω ειναι σιγουρα απο βαρος που κατεβαινει οποτε το αυτοκινητο παει πιο καλα.οταν εχεις 20 κιλα κατω εχει διαφορα.ειδικα με μενα μεσα που ειμαι 60 κιλα..απο ηχο ειναι καλη η toda και δεν παιρνει αυτια..να κανουμε και καμια ανθρωπινη βολτα χωρις πονοκεφαλους!!!