ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Οκ Μάνο ο καθένας αγοράζει μέχρι εκεί που μπορεί έχεις δίκιο. Αλλά για να δώσεις τόσα λεφτά και να πάρεις το συγκεκριμένο χταπόδι πρέπει να υπόλοιπα καλούδια που θα φοράει το αυτοκίνητο (και μιλάω για μοτέρ αποκλειστικά) να είναι 3 με 4 φορές πάνω η τιμή του χταποδιού. Τέλος πάντων περι ορέξεως (και τσέπης) κολοκυθόπιτα.
Originally Posted by package,Jan 9 2010, 08:56 PM
Κρίση και μ@λ@κι3ς. Δεν έπαιρνα ένα datsun καλύτερα να κάνω την δουλειά μου?
Βάζω και στοίχημα οτι όποιος το κοτσάρει το χταπόδι, θα τρώει κολόνα από μαμά χρέπι.
Βάζω και στοίχημα οτι όποιος το κοτσάρει το χταπόδι, θα τρώει κολόνα από μαμά χρέπι.
Μλκ ... δεν εχεις το Θεο σου
χαχαχαχχαχαχαχα
Γιαννάρα, άκου να δεις τι θα κάνω. Δεν θα πάρω την κομπρέσορα. Θα βάλω χταπόδι.
Fun sorry ρε φίλε, θα πάω να πάρω το χταπόδι καλύτερα. Με τα ίδια λεφτά θα με περνάνε και οι νταλίκες στην εθνική. Στο πάτα θα τρώω το πετρελαιοντούμανο και θα μαστουρώνω μια και καλή.
Fun sorry ρε φίλε, θα πάω να πάρω το χταπόδι καλύτερα. Με τα ίδια λεφτά θα με περνάνε και οι νταλίκες στην εθνική. Στο πάτα θα τρώω το πετρελαιοντούμανο και θα μαστουρώνω μια και καλή.
Κάτι τέτοια χταπόδια και λοιπά αστρονομικά aftermarket είναι για κάτι βλαχαδερά σαν τους αμερικάνους που κάθε κυριακή πάνε για ψώνια στο mall και έχουν φτιάξει ένα millenium falcon στον κήπο του σπιτιού τους.... Ακου 3500 για ένα "χταπόδι"....
Οντως αν κατσει και σκεφτει κανεις οτι αγοραζεις ενα μεταχειρισμενο μοτερ S2000 με λιγοτερο απο 3.500 ευρω τοτε καταλαβαινεις οτι τα χρηματα αυτα ειναι εξωφρενικα πολλα για ενα χταποδι. Απο την αλλη, το κερδος που εχεις σε ιπποδυναμη φτανει μεχρι ενα σημειο και τα νουμερα αυτης παραμενουν οπως και να εχει σε χαμηλα επιπεδα.
Υπαρχει ομως κοσμος που διαθετει τα χρηματα αυτα χωρις να του λειψουν, πιθανοτατα να τον ενδιαφερει να φτιαξει ενα project car και παει λεγοντας και γενικοτερα υπαρχουν πολλα πραγματα σ αυτη τη ζωη που τα πληρωνεις για χρυσο ενω δεν ειναι.
Ομως γενικα τα καλα aftermarket πραγματα για το S2000 ειναι ακριβα, εισαγωγες, εξατμισεις, hardtop..... εξωφρενικα πολλα. Οπως πχ το χταποδι της Hytech το οποιο ναι μεν ειναι πανακριβο και κανει μια ζωη να το παραλαβεις
ομως βλεποντας το και μονο κανεις καταλαβαινει τη δουλεια που εχει γινει αλλα και στο δυναμομετρο ο Ζομπολας, που ειχαν κανει τοσες δοκιμες, εδειξε οτι κερδισε αρκετα αλογα το αυτοκινητα ειδικα ψηλα που ξεψυχουσε. Εγω προσωπικα τοσα χρηματα δεν θα τα εδινα ποτε για ενα χταποδι αλλα αυτη ειναι η δικη μου αποψη γιατι βλεπω τα πραγματα αλλιως.
Εν ολιγοις, επειδη κι εγω καποιες φορες εχω πει οτι ειναι πεταμενα λεφτα, στην ουσια δεν ειναι ετσι.
Υπαρχει ομως κοσμος που διαθετει τα χρηματα αυτα χωρις να του λειψουν, πιθανοτατα να τον ενδιαφερει να φτιαξει ενα project car και παει λεγοντας και γενικοτερα υπαρχουν πολλα πραγματα σ αυτη τη ζωη που τα πληρωνεις για χρυσο ενω δεν ειναι.
Ομως γενικα τα καλα aftermarket πραγματα για το S2000 ειναι ακριβα, εισαγωγες, εξατμισεις, hardtop..... εξωφρενικα πολλα. Οπως πχ το χταποδι της Hytech το οποιο ναι μεν ειναι πανακριβο και κανει μια ζωη να το παραλαβεις
ομως βλεποντας το και μονο κανεις καταλαβαινει τη δουλεια που εχει γινει αλλα και στο δυναμομετρο ο Ζομπολας, που ειχαν κανει τοσες δοκιμες, εδειξε οτι κερδισε αρκετα αλογα το αυτοκινητα ειδικα ψηλα που ξεψυχουσε. Εγω προσωπικα τοσα χρηματα δεν θα τα εδινα ποτε για ενα χταποδι αλλα αυτη ειναι η δικη μου αποψη γιατι βλεπω τα πραγματα αλλιως.Εν ολιγοις, επειδη κι εγω καποιες φορες εχω πει οτι ειναι πεταμενα λεφτα, στην ουσια δεν ειναι ετσι.
Μια και μιλαμε για εξωφρενικες τιμες αυτες οι δυο ανηκουν σε αλλη κατηγορια.Γνωριζουμε κατι για τα kevlar η' carbon ram air για το S?Εννοω εμπειριες αν την εχει δει κανεις αν οντος δουλευει και τετοια.Διαβασα οτι δινει 11 hp.Αλλα απο τιμες στην Ελλαδα?Οχι οτι ενδιαφερομαι να δωσω 2000 ευρω για να παρω 11 hp αλλα επειδη ακουγονται πολλα γυρο απο τις ram air εισαγωγες.
https://www.s2ki.com/forums/index.ph...ic=643136&st=0
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...&#entry11053902
https://www.s2ki.com/forums/index.ph...ic=643136&st=0
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...&#entry11053902