Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ

Thread Tools

Old Jan 16, 2010 | 09:53 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Απ'όσο γνωρίζω, καμία δεν έρχεται επίσημα Ελλάδα, από εξωτερικό μόνο αν θες.
Η password είναι ίσως ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις και για $1κ νομίζω πώς αξίζει για κάτι τόσο διαφορετικό. Η Μ δεν αποδίδει τόσο και κάνει και τα τριπλά. Αλλιώς πάρε μια mugen replica με πολύ λίγα και θα έχεις και απόδοση και ωραίο engine bay.
Old Jan 16, 2010 | 11:54 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Μεταξυ j's Racing και Password υπαρχει θεμα αποδοσης?Μια και παιζουν στα ιδια λεφτα.
Old Jan 16, 2010 | 10:56 PM
dennis2k's Avatar
Registered User

Διάβασε αυτό : https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=634401

Είναι το intake thread του N/A forum των Αμερικανών. Είναι πολύ έγκυρο μιας και τις έχουν δοκιμάσει ΟΛΕΣ. Η Password αναφέρεται ως η ΤΟΠ εισαγωγή για το S.
Δεν υπάρχει απ'ευθείας σύγκριση μεταξύ των 2 αλλά το νόημα το πιάνεις.
Old Jan 17, 2010 | 12:58 AM
konstantinos2000's Avatar
Registered User

From: salamina

Εψαχνα χθες αλλα δεν βρηκα κατι.Ποιος ξερει τι μ@λ@κιες εκανα.Ωραιος dennis απ'οτι ειδα εχει τα παντα.
Old Jan 17, 2010 | 04:09 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Originally Posted by dennis2k,Jan 16 2010, 11:56 PM
Διάβασε αυτό : https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=634401

Είναι το intake thread του N/A forum των Αμερικανών. Είναι πολύ έγκυρο μιας και τις έχουν δοκιμάσει ΟΛΕΣ. Η Password αναφέρεται ως η ΤΟΠ εισαγωγή για το S.
Δεν υπάρχει απ'ευθείας σύγκριση μεταξύ των 2 αλλά το νόημα το πιάνεις.
Το τοπικ αυτο είναι εντελώς αχρηστο περαν του να χαζεψει κανείς φωτογραφιες απο τις εισαγωγες. Η password jdm ειναι γνωστη πατατα και αυτό εχει ειπωθεί πολλές φορές. Είναι βέβαια εντυπωσιακή απο εμφανιση, δε λεω...
Old Jan 17, 2010 | 01:14 PM
dennis2k's Avatar
Registered User

Μόνο πατάτα δεν έχω ακούσει να την αποκαλούν
Old Jan 17, 2010 | 01:43 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Υπαρχει γενικως η ταση, καθε κατοχος του εκαστοτε προιοντος να νομιζει οτι αυτο που ειναι το καλυτερο, ειναι μονο αυτο που εχει βαλει ο ιδιος στο δικο του αυτοκινητο.

Προτεινω παντα σε οποιον ενδιαφερεται να βαλει καποιο προιον στο αυτοκινητο του, να κανει μια καλη αναζητηση για τη καθε μια (στη συγκεκριμενη περιπτωση) εισαγωγη που τον ενδιαφερει ωστε να βγαζει καποια συμπερασματα μονος του. Δεν ειναι τα πραγματα τοσο απλα, και συνεχως μεσα απο τις σελιδες του S2KI (και οχι μονο) συνεχως προσθετουμε περισσοτερες πληροφοριες.

Εδω μεχρι πριν τρεις μηνες ολοι ειχαν την εντυπωση για παραδειγμα οτι η αντιγραφη της Mugen εισαγωγης προσφερει το ιδιο με μια γνησια. Υπαρχουν για παραδειγμα διαφορες μεσα-εξω στη σχεδιαση και στο υλικο. Οπως και το ιδιο ισχυει για μια γνησια ΑΕΜ ή INJEN εισαγωγη απο την αντιγραφη της που εχει κατακλυσει το ebay για παραδειγμα.

Αυτα ειναι απλα παραδειγματα, και το ιδιο ισχυει και με τις αντιγραφες των εξατμισεων J's Racing και τις παράγωγες εξατμισεις της Invidia.

Με λιγα λογια καλη αναζητηση, use the force aka search.
Old Jan 17, 2010 | 03:08 PM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Η μονη λειτουργική διαφορα της Mugen απo μια κοπια είναι στο φιλτρο.

@dennis2k Δεν πειραζει, το ακουσες τωρα...
Old Jan 17, 2010 | 10:32 PM
dennis2k's Avatar
Registered User

Καλημέρα Energetic και Taseas, εάν φίλε Τάσο έχεις βρεί κάποιο πόστ από μέλος που την είχε την εισαγωγή και τελικά δεν του βγήκε όσο καλή περίμενε, θα σε παρακαλούσα να το ποστάρεις αν είναι εύκολο γιατί κάτι τέτοιο δεν έχω βρεί. Φυσικά , μετά και εγώ με τη σειρά μου θα αναθεωρήσω το ότι η Password είναι κορυφή και θα κάνω edit και στο πόστ μου αν θες.
Old Jan 18, 2010 | 04:42 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by dennis2k,Jan 18 2010, 09:32 AM
Καλημέρα Energetic και Taseas, εάν φίλε Τάσο έχεις βρεί κάποιο πόστ από μέλος που την είχε την εισαγωγή και τελικά δεν του βγήκε όσο καλή περίμενε, θα σε παρακαλούσα να το ποστάρεις αν είναι εύκολο γιατί κάτι τέτοιο δεν έχω βρεί. Φυσικά , μετά και εγώ με τη σειρά μου θα αναθεωρήσω το ότι η Password είναι κορυφή και θα κάνω edit και στο πόστ μου αν θες.
Ποιος ο λόγος?
Δηλαδή φίλε dennis αν τελικά δεν σου βρει θα πας να τη βάλεις?
Μη μου πεις ότι ήσουν έτοιμος για αγορά και σε απέτρεψε?
Ελάτε ρε παιδιά

All times are GMT -8. The time now is 05:41 AM.