ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΕΞΑΓΩΓΗ
Originally Posted by valerios,Apr 7 2008, 02:06 PM
Ρε φιλαρα ειμαστε μια κοινοτητα με θεμα ενα παθος που μας ενωνει, το να τσακωνομαστε για το ιδιο πραγμα που "αγαπαμε" ειναι λαθος, αλλα αν εισαι παλιος οπως λες τοτε κοιτα κανα παλιοτερο ποστ και γραψε και λιγο καλυτερα τα δικα σου... φαινετε λες και τα γραφει αποφοιτος δημοτικου... γιατι δεν πιστευεις 10 κατοχους χοντα και πιστευεις ενα γραφημα power point που λεει οτι το αμαξι σου βγαζει 231 αλογα...? εντομεταξυ ερχεσαι στο "σπιτι" μας και πουλας και τσαμπουκα κιολας?
Λοιπον,φοράω ένα air-duct της spoon και εξάτμηση top secret η οποία είναι από το μεσαίο καζανάκι και μετά.Θέλω να βγάλω τον καταλύτη τελείως.Δεν πρόκειτε να βάλω κάποιο επώνημο test pipe,απλά θα αντικαταστήσω τον υπάρχον καταλύτη με χειροποίητο σωλήνα.
Και ρωτώ:
Υπάρχει περίπτωση να χάσω σε επιδόσεις,έστω και το παραμικρό?
Και ρωτώ:
Οκ παιδια έχετε βάλει εναν στην άκρη και τον έχετε κάνει σάκο του μπόξ..κ αυτό δεν είναι σωστό..ο καθένας εδω λέει την γνώμη του..δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε ολοι..Ελεος αν είναι κάθε φορα που δεν συμφωνουμε ολοι απο εδωμέσα να γίνετε όλο αυτο..Και για να προλάβω κάποιους τυχόν ξύπνιους δεν είμαι δικηγόρος του παιδιού αλλα ετσι όπως διάβασα όλο το post..άλλος έχει κάνει το λάθος και με αυτά που λέτε άλλος φαίνετε λάθος..(αν με καταλαβαίνετε).
Originally Posted by Stradale,Apr 11 2008, 01:38 PM
Originally Posted by Alonso,Apr 11 2008, 04:04 PM
Οκ παιδια έχετε βάλει εναν στην άκρη και τον έχετε κάνει σάκο του μπόξ..κ αυτό δεν είναι σωστό..ο καθένας εδω λέει την γνώμη του..δεν είμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνούμε ολοι..Ελεος αν είναι κάθε φορα που δεν συμφωνουμε ολοι απο εδωμέσα να γίνετε όλο αυτο..Και για να προλάβω κάποιους τυχόν ξύπνιους δεν είμαι δικηγόρος του παιδιού αλλα ετσι όπως διάβασα όλο το post..άλλος έχει κάνει το λάθος και με αυτά που λέτε άλλος φαίνετε λάθος..(αν με καταλαβαίνετε).