ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Originally Posted by GiorgoS2k,Feb 13 2008, 12:36 PM
Guyz, θέλώ λίγη βοήυθεια...
Τις τελευταίες μέρες το S μου, κάνει κατι διακοπές. Ακόμα και στο ρελαντί τρώει φλασιές που και που. Τα κοψίματα αυτά γίνονται μέχρι τις 2- 2.500 σαλ, ενώ απο εκεί και πάνω δεν κάνει ποτέ κομπιασματα. Εχθές καθαρισα την πεταλούδα αλλά και πάλι τα ίδια. Άπο βενζίνες βάζω πάντα 100αρα και απο τότε που εμφανίστηκαν αυτα τα κομπιάσματα έχω αλλάξει και πρατήρια αλλά τίποτα. Λεω να αλλάξω και φίτρο βενζίνης μήπως και...
Επίσης
ο ενοχλητικός θόρυβος που κάνει το S μου (αλλά και ενόςφίλου μου) με όλες τις σχέσεις στο σαζμαν όταν αφήνεις γκάζι απο τις 4.000 μέχρι τις 2.5-3.000 σαλ είναι βάσεις στην εξάτμιση ή τιποτα ρουλμαν απο το σαζμαν-άξονα?
Τις τελευταίες μέρες το S μου, κάνει κατι διακοπές. Ακόμα και στο ρελαντί τρώει φλασιές που και που. Τα κοψίματα αυτά γίνονται μέχρι τις 2- 2.500 σαλ, ενώ απο εκεί και πάνω δεν κάνει ποτέ κομπιασματα. Εχθές καθαρισα την πεταλούδα αλλά και πάλι τα ίδια. Άπο βενζίνες βάζω πάντα 100αρα και απο τότε που εμφανίστηκαν αυτα τα κομπιάσματα έχω αλλάξει και πρατήρια αλλά τίποτα. Λεω να αλλάξω και φίτρο βενζίνης μήπως και...
Επίσης
ο ενοχλητικός θόρυβος που κάνει το S μου (αλλά και ενόςφίλου μου) με όλες τις σχέσεις στο σαζμαν όταν αφήνεις γκάζι απο τις 4.000 μέχρι τις 2.5-3.000 σαλ είναι βάσεις στην εξάτμιση ή τιποτα ρουλμαν απο το σαζμαν-άξονα?
Originally Posted by GiorgoS2k,Feb 13 2008, 10:36 AM
Guyz, θέλώ λίγη βοήυθεια...
Επίσης
Επίσης
exo tin entiposi oti to deftero pou perigrafeis to kanoun arketa s MY00-MY01 isos kai metagenestera kai proerxete apo to diaforiko.
an milame gia ton idio ixo, mou ton ekane apo kainourgio kai den mporeis na kaneis tipota pera apo to na valeis mia poio eleftheri exatmisi gia na min ton akous.
den eine kapoio elatoma (apo oti exoune diksei mexri tora ta 102000xlm kai ta 28kgm ropis )
apla etsi kanei to diaforiko
Λοιπόν, σκεφτόμουνα με έναν φίλο για το Cruise Control που έβγαινε για το S... Πες ότι το βρήκαμε και όλα καλά και όλα ωραία. Η ερώτηση είναι όμως ... : Έβγαινε 2000 - 2001 cruise control για το S2000 ή ήταν για τα επόμενα μοντέλα μόνο? Δηλαδή θα κάνει στο δικό μας που είναι '01? Λόγο πλεξούδας και καλωδίωσης δεν ξέρω... Μήπως ξέρει κάποιος?
Διαβασε αυτο
Δεν ειναι τοσο απλο.Δλδ εκτος απο το cruise control unit, χρειαζεσαι και την καλωδιωση (η οποια δεν υπαρχει αυτη την στιγμη στο αμαξι σου) και τα κουμπια για το τιμονι.
Εκτος αυτου..ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?δεν υπαρχει πιο αχρηστο πραγμα απο αυτο!
Δεν ειναι τοσο απλο.Δλδ εκτος απο το cruise control unit, χρειαζεσαι και την καλωδιωση (η οποια δεν υπαρχει αυτη την στιγμη στο αμαξι σου) και τα κουμπια για το τιμονι.
Εκτος αυτου..ΤΙ ΣΚ@Τ@ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?δεν υπαρχει πιο αχρηστο πραγμα απο αυτο!