When you click on links to various merchants on this site and make a purchase, this can result in this site earning a commission. Affiliate programs and affiliations include, but are not limited to, the eBay Partner Network.
Τις τελευταίες 10 μέρες αντιμετώπισα το ακόλουθο πρόβλημα δύο φορές:
Βγάζοντας το κλειδί από την κονσόλα, ο βομβητής και η πράσινη φωτεινή ένδειξη του κλειδιού συνέχιζαν να λειτουργούν....Έβαλα και έβγαλα ξανά το κλειδί και το πρόβλημα σταμάτησε.
Παρόμοιο περιστατικό άκουσα από το Patriot πριν λίγους μήνες σε '07. (Το δικό μου είναι επίσης '07, 8 μηνών με 7000 χλμ). Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο? Σκοπεύω να τηλ. τον Σαρακάκη.
asto opws einai emena den mou to kanei pia estrwse, apo mono tou...apla otan to gyrnas gia na to vgaleis na to sprwxneis ligo pros ta mesa. Eixa parei ton sarakaki tote kai den iksere tpt gia to provlima opote lew giana min mou to ksilosei olo to, asto kalitera...
Λοιπον προς ενημερωση ολων σας, και για να αποφυγετε οποιαδηποτε βλαβη στο συστημα του air condition λογω διαρροης freon καλο θα ειναι να κανετε εναν ελεγχο στη σωληνωση του freon στο σημειο που σας δειχνω στις παρακατω φωτογραφιες. Συγκεκριμενα η πρωτη ειναι η πιο ξεκαθαρη οπου δειχνει το μικρο σωληνα. Βασικα στη δικη μου περιπτωση, το heat shield εκανε επαφη με το σωληνακι του freon και λογω συνεχης δονησης απο κραδασμους μοτερ κτλ, οι τριβες δημιουργησαν μια μικρη φθορα / τρυπα και υπηρξε απωλεια αεριου. Οποτε καλο ειναι να το δειτε και εσεις απο κοντα και να τοποθετησετε κατι αναμεσα ή να κανετε μια μικρη καμπυλη στη μικρη σωληνα για να μην υπαρχει επαφη. Δυστυχως δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτος σωληνας και με courier απο Honda Ιαπωνιας θα το εχω σε 5-6 εργασιμες μερες. Το κοστος (λογω courier) θα ειναι συνολικα στα 150 Ευρω οποτε προτεινω να το κοιταξετε κι εσεις για να μη συμβει και σε εσας. Πολυ ευχαριστως να σας δειξω περισσοτερα και απο κοντα σε επομενη συναντηση μας.
Εδω φαινεται το μικρο σωληνακι κατω απο το heat shield...