ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Originally Posted by Taseas,Mar 19 2009, 09:55 AM
Yparxei kanenas me Koyo rad + thermostat + thermoswitch pu na exei organaki kai na vlepei se ti thermokrasia brisketai to nero? Euxaristw ek twn proterwn.
Αν και ακριβώς δεν ξέρω τι είναι το thermoswitch που αναφέρεις τα υπόλοιπα τα έχω. Θερμοκρασία νερού στη βόλτα 74-75, σε κίνηση 84 (όταν και παίρνει μπροστά το βεντιλατέρ και πέφτει 77, οπότε παίζει 77-84) και στην πίστα έβλεπα 80-82. Όλα τα παραπάνω το χειμώνα, μιας και ακόμη καλοκαίρι δεν το έχω οδηγήσει
Αυτά βλέπω και εγώ αλλά νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι στους 87 ανοίγει το βεντιλατέρ
Πάντως τώρα το χειμώνα πραγματικά με Koyo ψυγείο και coοling mods το αυτοκίνητο είναι παγάκι
ψύχος λέμε....
GMT! Paei to clutch.
Exw proseksei teleutaia, otan mpenw vtec sthn deutera kai trith, glistraei arketa. Especially when I take it to 9k in second then shift to third, and it's still in vtec.
Poso kanei to clutch? Lete na paw deligianni (afou einai konta mou), h allou? Na balw aftermarket?
BOITHEIA!!
Exw proseksei teleutaia, otan mpenw vtec sthn deutera kai trith, glistraei arketa. Especially when I take it to 9k in second then shift to third, and it's still in vtec.
Poso kanei to clutch? Lete na paw deligianni (afou einai konta mou), h allou? Na balw aftermarket?
BOITHEIA!!
Originally Posted by S2000_FUN,Mar 19 2009, 02:23 PM
Αυτά βλέπω και εγώ αλλά νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι στους 87 ανοίγει το βεντιλατέρ
Πάντως τώρα το χειμώνα πραγματικά με Koyo ψυγείο και coοling mods το αυτοκίνητο είναι παγάκι
ψύχος λέμε.... 
), β) τρέμει όλο το αμάξι, πέφτουν οι στροφές κ.α. και γ) το έχω τσεκάρει ο ίδιος, αφήνοντάς το να δουλεύει, κάνοντας εξαέρωση κλπ.Πάντως, όντως το χειμώνα είναι "παγάκι" το αυτοκίνητο. Άργεί να ανεβάσει θερμοκρασία νερού, στη Μαραθώνος βράδυ για επιστροφή στο σπίτι που πηγαίνεις σερί χαλαρά με ταχύτητες πάνω από 100, τα κρύα βράδια έβλεπα και σταθερά 71-72.
Το πρόβλημα για μένα είναι η άλλη θερμοκρασία....των λαδιών. Αντε να δώ πότε θα αξιωθώ να βάλω εκείνο το ψυγειάκι λαδιού για να δώ διαφορές....
Originally Posted by foxy_s2k,Mar 20 2009, 01:21 PM
GMT! Paei to clutch.
BOITHEIA!!
BOITHEIA!!

Αν είναι όντως έτσι λογικά πας για δίσκο-πλατό-ρουλεμαν...πόσα χιλιόμετρα έχεις?
Μπορείς να αγοράσεις απ έξω νέο σετ με πολύ ανταγωνιστική τιμή συγκριτικά με την τιμή του Σαρακάκη αλλά για λεπτομέρειες καλύτερα ας μας πει ένα παιδί που τα έχει πιο πρόσφατα, πάντως ΕΙΝΑΙ μεγάλη διαφορά.
Για το aftermarket που λες...
γιατί να το κάνεις?Σκοπεύεις να ανέβεις πολύ σε ιπποδύναμη, πάντως ακόμα και πρώτο στάδιο (Ν/Α) έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον μαμά.
Όσο για το συνεργείο δεν μπορώ να σου πω σε ποιον θα πας, μπορείς όμως από μόνος σου διαβάζοντας λίγο εδώ να πάρεις μια ιδέα για το που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πας.
Αυτά ελπίζω να βοήθησα
Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι ακόμα στείλε μου ΡΜ
Originally Posted by gre165-makis,Mar 19 2009, 02:36 PM
Μηπως ξερει καποιος και τις θερμοκρασιες με μαμα ψυγειο?
Originally Posted by gzob,Mar 20 2009, 11:35 AM
103 είναι μια χαρά. Άντε να αξιωθώ και εγώ να βάλω οργανάκι...