Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΜΗΧΑΝΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Thread Tools

Old Apr 3, 2009 | 07:46 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Old Apr 3, 2009 | 07:53 AM
foxy_s2k's Avatar
Registered User

From: Brit in Athens, Greece

Originally Posted by eddiex,Apr 3 2009, 01:28 PM
Λοιπον foxy_s2k εγω πηρα απο Ebay δισκο πλατο για το S, 295 ευρω απο Αμερικη. Αν ησουν ατυχος θα πληρωνες τελωνειο στην χειροτερη ενα 19% του ποσου που θα ηταν δηλωμενο οποτε πανω απο 30 ευρω δεν θα ηταν (εφοσον δηλωνε μικροτερη αξια ο πωλητης). Και αυτο ΑΝ πληρωνες. Αν παρεις ενα αντικειμενο δυσκολο να σε πιασει το τελωνειο, απο 2 και πανω παιζει να εχεις προβλημα. Και αν εχεις συνενοηθει με τον πωλητη να στο στειλει σαν GIFT η σαν Εγγυηση Ανταλακτικου με χαμηλοτερη τιμη δεν θα ειχες και παλι προβλημα. Οπως διαβασες και πιο πανω τα παιδια με 150 εργατικα βαλαν τα δικα τους και ετσι θα κανω και εγω οταν ερθει το δικο μου. Δηλαδη 450 ΣΥΝΟΛΟ! Νομιζω απο τα 1200 που πληρωσες εσυ εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα και δεν θα επρεπε να εκανες τετοιες κινησεις χωρις να ρωτησεις και να μαθεις, εδω ειμαστε εμεις γι αυτον τον λογο. Βεβαια αυτα τωρα ειναι περασμενα ξεχασμενα και ελπιζω να χαιρεσαι το S σου οπως ειναι παντα ωραιο και δυνατο και μακρια απο Μ0υν0π@να και να το προσεχεις οπου και αν εισαι και οπου και αν το αφηνεις...

Rotisa, pira tis plurofories apo sas (koita 3 selides pisw ), alla telika den prolaba na ferw tipota apo ekso, kai afou o mlks mou eipe 650, isos kai parapano, den fantastika na bgei 1100. Kai pali, an mou to eixe pei, akoma tha to ekana, giati xreiazomai to autokinito kathe mera. Mono auto. Kserw ti tha kanw thn epomenh fora, alla den ginotan allios, dustixos. Pantos, thanks for caring enough to post. To mono kalo einai pws odygei katapliktika twra.
Old Apr 8, 2009 | 09:20 AM
Colin_mc_rae
Guest

Λιγη βοηθεια παιδες...Μια μερα πριν φυγω ναι για ιταλια βρηκε να μου παρουσιασει ηλεκτρικο προβλημα το S.Δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα ειναι σπαστικο.Μολις το βαλω μπρος χωρις να εχω αναψει φωτα χωρις να κανω τπτ τρεμοπαιζει το φως του κοντερ και τα λαμπακια που εχει στον κλιματισμο δλδ το πρασινο του air contition και το κιτρινο της ανακυκλωσης του αερα.Αυτα τρεμοπαιζουν με σταθερο ρυθμο.Τωρα...Μολις ανοιξω τον διακοπτη για την πρωτη σκαλα στα φωτα (τις ψηρες δλδ)κανονικα ολα τα οργανα αναβουν μια χαρα.Μολις το σβησω ξανα τρεμοπαιζει.Προτεινει κανεις που ξερει τι μπορει να ειναι και που να παω αυριο πρωι πριν φυγω να μου το δουν?τι μπορει να ειναι?Η μπαταρια μου ειναι καινουργια σχεδον.Δεν εχει 6 μηνο που την φοραω.Heeeeeellllllllpppppp!!!!!!
Old Apr 10, 2009 | 07:06 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Η τάση είναι από το δυναμό.

Ηουse m.d.
Old Apr 14, 2009 | 10:54 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Απορία

Υπάρχει τρόπος να δεις αν ένα αμάξι καίει περισσότερο λάδι απο ότι θα έπρεπε πριν το πάρεις? Συμπιεσομέτρηση ?
Old Apr 15, 2009 | 06:22 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

Originally Posted by Nabu,Apr 15 2009, 09:54 AM
Απορία

Υπάρχει τρόπος να δεις αν ένα αμάξι καίει περισσότερο λάδι απο ότι θα έπρεπε πριν το πάρεις? Συμπιεσομέτρηση ?
diskolo mou akougete

afto pou exw akousi egw einia oti mporis na tsekaris an o tipos alaze ta ladia tou sixna i mia fora to xrono, afto mporis na to dis apo ti verga tou ladiou an diladi to simio me ta mpaklavadakia einai pio skouro apo to ipolipo komati tis vergas simeni oti den ta alaze sixna.
Old Apr 15, 2009 | 06:31 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Κωσ/νε η συμπιεσιομετρηση θα σου δειξει γενικα σε τι κατασταση ειναι το μοτερ. Ακομα πιο σημαντικο απο το αν απλα καιει λαδακι ή οχι. Οτιδηποτε πανω απο 200 psi ειναι μια χαρα. Η Ηονδα δινει 210 +- 10.
Old Apr 15, 2009 | 03:05 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Χμμμ, thanks Leftako
Old Apr 22, 2009 | 11:15 AM
MANOS_BLUE's Avatar
Registered User

Thumbs up

ΠΑΙΔΙΑ μια ερωτηση μηπως μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του !!!
το αμαξι νομιζω αρχιζει να ζηταει δισκοπλατο ....
δεν πατιναρει καθολου απλα οταν εχω ταχυτητα και ξεκιναω αποσυμπλεκει αρκετα ψηλα ο ΣΥΜΠΛΕΚΤΗς...
λοιπον εριξα μια ματι απο e-bay ειδα αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα και σε πολυ καλες τιμες σε σχεση με εδω... επισεις να πω οτι μαζι με δυσκοπλατο θελω να βαλω και ενα βολλαν ελαφρυ και θελω την γνωμη σας αν αξιζει και τι να προτιμησω ....
ευχαριστω προκαταβολικα για ολες τις απαντησεις που θα παρω ....
Old Apr 22, 2009 | 11:20 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

[QUOTE=MANOS_BLUE,Apr 22 2009, 10:15 PM] ΠΑΙΔΙΑ μια ερωτηση μηπως μπορει καποιος να μου πει την γνωμη του !!!
το αμαξι νομιζω αρχιζει να ζηταει δισκοπλατο ....
δεν πατιναρει καθολου απλα οταν εχω ταχυτητα και ξεκιναω αποσυμπλεκει αρκετα ψηλα ο ΣΥΜΠΛΕΚΤΗς...
λοιπον εριξα μια ματι απο e-bay ειδα αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα και σε πολυ καλες τιμες σε σχεση με εδω...

All times are GMT -8. The time now is 09:13 AM.