ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Originally Posted by LOCAL S,May 2 2007, 09:59 PM
Εμενα πριν 1 μηνα δεν εκανε απλα ''ΤΑΚ''... Ξεκινησε ετσι και κατεληξε να κανει σαν κατσαρολα! Nομιζες οτι ειχες ''πιασει'' κατι απο κατω και το εσερνες...
Πηγα και κουρδισα το ημιαξονιο λοιπον (αυτο ειχε χαλαρωσει) και τερμα ο θορυβος. Ομως, πριν 1 βδομαδα αρχισε παλι το ''ΤΑΚ'', αλλα αραια και που... Ετσι γινεται οταν σκιζεις το S και το ζοριζεις στις στροφες... Αυτα εχεις...
Αλλα αν καποιος δεν θελει ν'ακουει ''ΤΑΚ'', κλπ, υπαρχουν 2 λυσεις :
1. Μπορει να κανει βολτες γυρω-γυρω απο τις πλατειες με τεζα την μουσικη!
2. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ CLK...!!!!!!
Πηγα και κουρδισα το ημιαξονιο λοιπον (αυτο ειχε χαλαρωσει) και τερμα ο θορυβος. Ομως, πριν 1 βδομαδα αρχισε παλι το ''ΤΑΚ'', αλλα αραια και που... Ετσι γινεται οταν σκιζεις το S και το ζοριζεις στις στροφες... Αυτα εχεις...
Αλλα αν καποιος δεν θελει ν'ακουει ''ΤΑΚ'', κλπ, υπαρχουν 2 λυσεις :
1. Μπορει να κανει βολτες γυρω-γυρω απο τις πλατειες με τεζα την μουσικη!
2. ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ CLK...!!!!!!
Και επειδη δεν μου ταιριάζει ούτε η πρώτη επιλογή που δίνεις

αλλα ούτε και η δευτερη...
S...και πάλι S....
Οσον αφορά τους τριγμούς, Θελω να ξέρω απο που προερχονται για να μπορώ να κρατώ το Honda μου "καλοσυντηριμένο"
paides teliosa me t mpek ...ola kala sto relanti ..to exo exo kai to akouo ...gourgourizh..8a bgo mia bolta se ligo na do kai sthn kinhsh an einai ola kala..
@drifteropoule esu eixes ena analogo rpoblhma...pane gia ka8arisma t mpek sou mhn soy truphsh kana pistoni kai metaaa,klafta xaralampe..
@drifteropoule esu eixes ena analogo rpoblhma...pane gia ka8arisma t mpek sou mhn soy truphsh kana pistoni kai metaaa,klafta xaralampe..
Originally Posted by mhnass2000,May 3 2007, 02:55 AM
paides teliosa me t mpek ...ola kala sto relanti ..to exo exo kai to akouo ...gourgourizh..8a bgo mia bolta se ligo na do kai sthn kinhsh an einai ola kala..
και όλα καλά.
Originally Posted by Posted on May 3 2007, 03:45 AM
Δεν τον λενε Χαραλαμπο, Σπυρος Ρουφιανοπουλο τον λενε!!!
νε τον Αρτέμη Ματσα σε μεταμφίεση Ninja.
*Όποιος έχει φωτό του eddiex ας μου τη στείλει.(όχι αυτή με την πατάτα)
Έχω μία απορία που ίσως να ακουστεί υπερβολική.....
Χτές το βράδυ σε ένα φιλικό ανοιγματάκι ανεβάζοντας αρκετά στροφές στην εκκίνηση, μου πατίναρε η 1η και μύρισε ο δίσκος.
Ο δίσκος είναι μαμά και καινούργιος (4500 χλμ.) και γενικότερα πολύ σπάνια τον ζορίζω.
Η απορία μου έιναι οτι πόσο ανησυχητικό είναι οτι μύρισε ο δίσκος και με δεδομένο οτι είναι η πρώτη φορά που το κάνει απο τότε που τον έβαλα.
Κοινώς δεν τρέχει τίποτα για μία και πρώτη φορά που έγινε ή τον έβγαλα άχρηστο;
Χτές το βράδυ σε ένα φιλικό ανοιγματάκι ανεβάζοντας αρκετά στροφές στην εκκίνηση, μου πατίναρε η 1η και μύρισε ο δίσκος.
Ο δίσκος είναι μαμά και καινούργιος (4500 χλμ.) και γενικότερα πολύ σπάνια τον ζορίζω.
Η απορία μου έιναι οτι πόσο ανησυχητικό είναι οτι μύρισε ο δίσκος και με δεδομένο οτι είναι η πρώτη φορά που το κάνει απο τότε που τον έβαλα.
Κοινώς δεν τρέχει τίποτα για μία και πρώτη φορά που έγινε ή τον έβγαλα άχρηστο;
εδω κ 4 μερες μου παρουσιαζεται το εξης προβλημα..
καθε φορα που μπαινω "δυνατα"με ταση να το γλιστρισω σε κλειστη δεξια στροφη με κοβει ακριβως μετα την εξοδο σαν να μενω απο βενζινη,σαν να κλεινω τον διακοπτη,σαν να παταω -αφηνω το γκαζι..αυτο συμβαινει μονο στις δεξιες στροφες ,στις αριστερες ολα καλα.
κ το ρεζερβουαρ πανω απο το μισο..
καθε φορα που μπαινω "δυνατα"με ταση να το γλιστρισω σε κλειστη δεξια στροφη με κοβει ακριβως μετα την εξοδο σαν να μενω απο βενζινη,σαν να κλεινω τον διακοπτη,σαν να παταω -αφηνω το γκαζι..αυτο συμβαινει μονο στις δεξιες στροφες ,στις αριστερες ολα καλα.
κ το ρεζερβουαρ πανω απο το μισο..