ΜΟΤΕΡ - ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Originally Posted by ThanasiS2K,May 1 2007, 09:59 PM
Thelei sfiksimo to mpouloni tou kare tou imiaksonioy kai grasarisma.Alla kai na mhn to kaneis mhn anyshxeis den einai tipota kai egw to eixa ftiaksei kai meta apo kana 5mhno arxise pali na to kanei.Apla einai ekneyristiko. 

Το κουφό είναι οτι πριν ακουγόταν πίσω δεξιά και τώρα ακούγεται πίσω αριστερά.
Το μόνο καλό που έκανε είναι το οτι δεν έχει αυτά τα ''κενά'' που είχε
όταν πατάς και αφήνεις το γκάζι με οποιαδήποτε σχέση.
Originally Posted by gzob,Jun 13 2007, 01:50 PM
Κάθε μέρα αλλάζω και γνώμη!
Απλά σκέψου πόσα άλογα θες να το φτάσεις και έτσι αποφασίζεις.
Ατμόσφαιρα μέχρι 320 τροχό
Κομπρεσορα μέχρι 420 τροχό και
Turbato από 370 μέχρι όσα θες
Τι σου λέω τώρα , Εσύ άλλωστε τα ξέρεις καλύτερα από εμένα
Χθες πηρα στα χερια μου παλι το S υστερα απο 2ημερη παραμονη σε συνεργειο.
Καταφερα να διαλυσω δισκο πλατω μεσα σε 28.000 χιλιομετρα
Δεν ξερω αν ειναι νεο ρεκορ αλλα απλα εγινε
Συν ενα μαζεματακι στο σασμαν , το κουστουμακι ξεφυγε
Καταφερα να διαλυσω δισκο πλατω μεσα σε 28.000 χιλιομετρα
Δεν ξερω αν ειναι νεο ρεκορ αλλα απλα εγινε
Συν ενα μαζεματακι στο σασμαν , το κουστουμακι ξεφυγε
@jazzyS2K
To ελαφρωμένο βολάν θα σου δώσει περισσότερη ευστροφία του μοτέρ χαμηλά αλλά από την άλλη θα χάσεις κάποια χιλιομετράκια τελικής. Επίσης θα σου συνιστούσα να μην πάρεις ένα πολύ πολύ ελαφρύ (Κάτι τέτοιο θα ήταν ιδανικό για χρήση στην πίστα) αλλά κάτι ενδιάμεσο σε βάρος ώστε να δουλεύει και να συνεργάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα με τον υπάρχον στρόφαλο σε όλες τις συνθήκες του δρόμου.
@Yiannnakos
Διόρθωση. Τα άλογα που λες είναι στρόφαλο κι όχι τροχό.
Επίσης κάτι σημαντικό είναι και η αξιοπιστία της κάθε βελτίωσης.
Όλες βέβαια οι μετατροπές αν γίνουν από γνώστες μπορεί να είναι εξίσου αξιόπιστες. Με το αντίστοιχο τίμημα βέβαια...Και μιλάω περισσότερο για μετατροπές turbo και Compressor.
@lingenfelter
Μπα δεν μου φαίνεται να τα πήγες και τόσο άσχημα όσο πιστεύεις με την διάρκεια ζωής του δισκόπλατου. Υπάρχει και κάποιος που τα έκανε όλα φύλλο και φτερό στα 12.000 μόλις χιλ. Και στα επόμενα 12 πάλι τα ίδια...
To ελαφρωμένο βολάν θα σου δώσει περισσότερη ευστροφία του μοτέρ χαμηλά αλλά από την άλλη θα χάσεις κάποια χιλιομετράκια τελικής. Επίσης θα σου συνιστούσα να μην πάρεις ένα πολύ πολύ ελαφρύ (Κάτι τέτοιο θα ήταν ιδανικό για χρήση στην πίστα) αλλά κάτι ενδιάμεσο σε βάρος ώστε να δουλεύει και να συνεργάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα με τον υπάρχον στρόφαλο σε όλες τις συνθήκες του δρόμου.
@Yiannnakos
Διόρθωση. Τα άλογα που λες είναι στρόφαλο κι όχι τροχό.
Επίσης κάτι σημαντικό είναι και η αξιοπιστία της κάθε βελτίωσης.
Όλες βέβαια οι μετατροπές αν γίνουν από γνώστες μπορεί να είναι εξίσου αξιόπιστες. Με το αντίστοιχο τίμημα βέβαια...Και μιλάω περισσότερο για μετατροπές turbo και Compressor.
@lingenfelter
Μπα δεν μου φαίνεται να τα πήγες και τόσο άσχημα όσο πιστεύεις με την διάρκεια ζωής του δισκόπλατου. Υπάρχει και κάποιος που τα έκανε όλα φύλλο και φτερό στα 12.000 μόλις χιλ. Και στα επόμενα 12 πάλι τα ίδια...
Λοιπόν έχω την εξής απορία:
Το μοτέρ της J's από ότι κατάλαβα είναι ένα 2.0 το οποίο μεταξύ άλλον είναι και υπερκυβισμένο στα 2.2. Και εγώ ερωτώ,γιατί δεν βασίζεται στο 2.2 που βγαίνει "υπερκυβισμένο" έτοιμο από το εργοστάσιο?Έτσι δε θα μπορούσαν να το κάνουν 2.4 π.χ.?
Βασικά η ερώτηση είναι τελείως ακαδημαϊκού χαρακτήρα, και μου δημιουργήθηκε όταν διάβαζα για το "πυραυλοκίνητο" S του D S
Το μοτέρ της J's από ότι κατάλαβα είναι ένα 2.0 το οποίο μεταξύ άλλον είναι και υπερκυβισμένο στα 2.2. Και εγώ ερωτώ,γιατί δεν βασίζεται στο 2.2 που βγαίνει "υπερκυβισμένο" έτοιμο από το εργοστάσιο?Έτσι δε θα μπορούσαν να το κάνουν 2.4 π.χ.?
Βασικά η ερώτηση είναι τελείως ακαδημαϊκού χαρακτήρα, και μου δημιουργήθηκε όταν διάβαζα για το "πυραυλοκίνητο" S του D S
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Για ξεκινα με μια απλη αλλαγη λαδιων στο κιβωτιο ταχητητων, και τα λαδια που θα βγαλεις να κοιταξεις για τυχον ρινισματα μεταλλου. Ειχα τυχει και εγω να εχω ρημαξει τοσο πολυ το κιβωτιο/γραναζια (ειδικα στην αλλαγη 1ης-2ας) που μερικες φορες νομιζα οτι ειχε κολλησει ο λεβιες. Μια φορα μαλιστα ειχε φρακαρει η 1ή και η οπισθεν και εβαλα πολυ δυναμη για να ξεκολλησει. Μιλαμε πρεπει να ειχαν φυγει κομματια. Αλλα οσο το δουλευα την επομενη μερα, τοσο περισσοτερο επανερχοταν στη κανονικη του λειτουργεια (ειχαν καθισει τα μεταλλα στο πατο του κιβωτιου).