Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Προβλημα...το θεμα ειναι που;

Thread Tools

Old Jan 5, 2016 | 02:10 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Οταν κανεις όπισθεν μήπως κανει τον χαρακτηριστικό ήχο που για να διορθωθεί θελει σφίξιμο το κεντρικό παξιμάδι του τροχού? Εχεις δοκιμάσει τέρμα δεξιά ή αριστερά το τιμόνι και να ξεκινήσεις με πρώτη ή με όπισθεν? Σου κανει αυτόν τον ήχο?
Reply
Old Jan 5, 2016 | 04:25 AM
SBIT's Avatar
Registered User

From: Don't know yet!

Πώς συνδέεται το γεγονός του ρουλεμάν με την ανεβασμένη θερμοκρασία της δισκόπλακας σε μόλις λίγα χλμ?! Το πρόβλημα είναι η δαγκάνα ξεκάθαρα. Αν έχεις και θέμα στο ρουλεμάν αυτό είναι 2 και διαφορετικό ζήτημα. Δες τι θα κάνεις με την δαγκάνα καταρχήν.
Reply
Old Jan 5, 2016 | 06:04 AM
gpap's Avatar
Registered User

Οκ ευχαριστω παιδια θα το κοιταξω και θα εχετε νεα συντομα
Reply
Old Jan 12, 2016 | 12:08 PM
gpap's Avatar
Registered User

Καλησπερα παιδια.... αλλαξα τελικα ρουλεμαν τροχου το οποιο ειχε μεσα σκουρια και ο θορυβος σταματησε.αλλα ο μηχανικος μου ειπε οτι θελουν αλλαγη και οι δαγκανες γιατι εχει παθει διαβρωση το κυλινδρακι.πρωτη ερωτηση που να κοιταξω για δαγκανες? Δευτερη ερωτηση εχει αναψει το λαμπακι του abs σβηνει αν το βαλω στον εγκεφαλο η μου εκανε καμια ζημια? Και τριτη ερωτηση να της αλλαξω και τις δυο τις δαγκανες μιας και η αλλη δεν μου εχει βγαλει ακομα ζημια ? Θελω λιγο κατανοηση και συμπονια στις απαντησεις σας γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και για καθε ανταλλακτικο στο s2000 τα ποσα ανεβαινουν τρελα και τα μαστορια χρεωνουν τρελα χαχχαχαχαχ.
Reply
Old Jan 13, 2016 | 04:11 AM
Don Molina's Avatar
10 Year Member

From: Zurich, CH

Originally Posted by gpap
Καλησπερα παιδια.... αλλαξα τελικα ρουλεμαν τροχου το οποιο ειχε μεσα σκουρια και ο θορυβος σταματησε.αλλα ο μηχανικος μου ειπε οτι θελουν αλλαγη και οι δαγκανες γιατι εχει παθει διαβρωση το κυλινδρακι.πρωτη ερωτηση που να κοιταξω για δαγκανες? Δευτερη ερωτηση εχει αναψει το λαμπακι του abs σβηνει αν το βαλω στον εγκεφαλο η μου εκανε καμια ζημια? Και τριτη ερωτηση να της αλλαξω και τις δυο τις δαγκανες μιας και η αλλη δεν μου εχει βγαλει ακομα ζημια ? Θελω λιγο κατανοηση και συμπονια στις απαντησεις σας γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και για καθε ανταλλακτικο στο s2000 τα ποσα ανεβαινουν τρελα και τα μαστορια χρεωνουν τρελα χαχχαχαχαχ.

Αν με κυλινδράκι εννοείς τον κύλινδρο, είσαι για δαγκάνα, οπότε θα σε συμβούλευα να κοιτάξεις ανταλλακτικά στο car κι αν μπορείς κι εξωτερικό.

Αν με κυλινδράκι εννοείς το πιστόνι της δαγκάνας, μπορείς να πάρεις rebuild κιτ από Αγγλία κάπου στα 45€ και να έχεις ουσιαστικά καινούρια δαγκάνα με περίπου 2 ώρες δουλειά βγάλε, καθάρισε, άλλαξε πιστόνι-τσιμούχες, βάλε, εξαέρωσε.

Αφού η άλλη δαγκάνα είναι κομπλέ, άστην. Μπορεί να χαλάσει σε 1 βδομάδα, μπορεί να μην χαλάσει και ποτέ. Εγώ στο LS είχα στην μπροστά δεξιά δαγκάνα ένα τσιμουχάκι σκισμένο, κι άλλαξα όλα τα τσιμουχάκια εκείνης της δαγκάνας γιατί την είχα ξηλωμένη. Την απέναντι δεν την πείραξα και τα τσιμουχάκια της τα έχω στην αποθήκη.
Reply
Old Jan 13, 2016 | 04:17 AM
gpap's Avatar
Registered User

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:35 PM.