ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΚΑΔΕΝΑΣ
Originally Posted by Obi-Wan' timestamp='1373357848' post='22654764
Γεια σας παίδες ψάχνοντας βρήκα και αυτό .. τι γνώμη έχετε ? ο τύπος λέει ότι κρατάει 16000 χιλ το λιγότερο ...
My link
My link
Δηλαδή αν κάνεις αυτό και βάλεις και ενισχυμένα ελατήρια γλιτώνεις η δίνεις ραντεβού μόλις στρίψεις στην γωνία ... ?
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1373373534' post='22654973
[quote name='Obi-Wan' timestamp='1373357848' post='22654764']
Γεια σας παίδες ψάχνοντας βρήκα και αυτό .. τι γνώμη έχετε ? ο τύπος λέει ότι κρατάει 16000 χιλ το λιγότερο ...
My link
My link
Δηλαδή αν κάνεις αυτό και βάλεις και ενισχυμένα ελατήρια γλιτώνεις η δίνεις ραντεβού μόλις στρίψεις στην γωνία ... ?

[/quote]
Τι να σου πω δεν το έχω κάνει. Αφού αλλαζα καινούριο τεντωτήρα ανα 3000km από τη στιγμή που έβαλα κομπρέσσορα και μετά τούρμπο είδα και απόειδα και πήρα inline pro και ηρέμησα
Επανέρχομαι σε αυτό το θέμα, γιατί ήρθε η σειρά μου.... Σαν άσχετος απ' αυτό το θέμα έχω μερικές ερωτήσεις
1. Πόσο έχουμε βρει ότι κάνει καινούριο αυτό το ανταλλακτικό?
2.Που βρίσκουμε το inline pro που αναφέρθηκε και ποιο το κόστος του?
3. Καλύτερο το balade απ' το inline pro σε aftermarket λύση?
1. Πόσο έχουμε βρει ότι κάνει καινούριο αυτό το ανταλλακτικό?
2.Που βρίσκουμε το inline pro που αναφέρθηκε και ποιο το κόστος του?
3. Καλύτερο το balade απ' το inline pro σε aftermarket λύση?
1) Αν θυμάμαι καλά βγαίνει κάπου στα 180-200€ (ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος)
2) http://www.inlinepro.com/s1/p-158-in...tensioner.aspx
3) για το ballade δεν έχω ακούσει κάποιον να το έχει δοκιμάσει. Σε αντίθεση με τον inlinepro που το έχουν δοκιμάσει πολλοί και δεν έχουν σοβαρό παράπονο. Και το έχουν δοκιμάσει κυρίως σε αμάξια με αρκετή δύναμη όχι μόνο μαμα.
Οπως λέει και ο Nos μπορείς να φτιάξεις τον δικό σου σε μηχανικό που ξέρει να την κάνει την δουλειά. Εγώ τον έχω φτιάξει και δεν έχει κάνει κιχ. Φίλος τον έφτιαξε και μετά από 7Κ χλμ χαιρέτησε. Θέλω να πώ ότι δεν είναι 100% εγγυημένο.
Αν ήταν να επιλέξω θα πήγαινα σε inlinepro μιας και το κόστος δεν είναι απαγορευτικό και το αποτέλεσμα στατιστικά είναι πάρα πολύ καλό.
2) http://www.inlinepro.com/s1/p-158-in...tensioner.aspx
3) για το ballade δεν έχω ακούσει κάποιον να το έχει δοκιμάσει. Σε αντίθεση με τον inlinepro που το έχουν δοκιμάσει πολλοί και δεν έχουν σοβαρό παράπονο. Και το έχουν δοκιμάσει κυρίως σε αμάξια με αρκετή δύναμη όχι μόνο μαμα.
Οπως λέει και ο Nos μπορείς να φτιάξεις τον δικό σου σε μηχανικό που ξέρει να την κάνει την δουλειά. Εγώ τον έχω φτιάξει και δεν έχει κάνει κιχ. Φίλος τον έφτιαξε και μετά από 7Κ χλμ χαιρέτησε. Θέλω να πώ ότι δεν είναι 100% εγγυημένο.
Αν ήταν να επιλέξω θα πήγαινα σε inlinepro μιας και το κόστος δεν είναι απαγορευτικό και το αποτέλεσμα στατιστικά είναι πάρα πολύ καλό.