ΤΕΝΤΩΤΗΡΑΣ ΚΑΔΕΝΑΣ
Παλαιοτερα ειχα διαβασει οτι καποιος σε καποιο forum ειχε κανει αμοβολη στο γραναζακι του τεντοτηρα.Τωρα που εκανα το rebuild ειπα να το δοκιμασω πριν βαλω καινουριο τεντοτηρα.Το εκανα και ειναι μια χαρα!Δεν ακουγεται τιποτα σε σχεση με πριν που χτυπαγε αρκετα.Πιστευω οτι αξιζει.
Παλαιοτερα ειχα διαβασει οτι καποιος σε καποιο forum ειχε κανει αμοβολη στο γραναζακι του τεντοτηρα.Τωρα που εκανα το rebuild ειπα να το δοκιμασω πριν βαλω καινουριο τεντοτηρα.Το εκανα και ειναι μια χαρα!Δεν ακουγεται τιποτα σε σχεση με πριν που χτυπαγε αρκετα.Πιστευω οτι αξιζει.
Δυστυχώς η αμοβολή κρατάει για πολύ λίγο και μετά ο θόρυβος επανέρχεται
Originally Posted by mammos' timestamp='1371377773' post='22611370
Δυστυχώς η αμοβολή κρατάει για πολύ λίγο και μετά ο θόρυβος επανέρχεται

Εμένα πάντως με αμμοβολή και ,αν δεν κάνω λάθος, γύρω στα 11.000χλμ ακόμα δεν έχει κάνει κάτι.
Φυσικά, πριν που μου χτύπαγε ήταν επειδή έκαιγε και λάδια το αμάξι πάρα πολλά και συχνά πυκνά έπεφτε η στάθμη του λαδιού.
Φυσικά, πριν που μου χτύπαγε ήταν επειδή έκαιγε και λάδια το αμάξι πάρα πολλά και συχνά πυκνά έπεφτε η στάθμη του λαδιού.
Γεια σας παίδες ψάχνοντας βρήκα και αυτό .. τι γνώμη έχετε ? ο τύπος λέει ότι κρατάει 16000 χιλ το λιγότερο ...
My link
My link