Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ CUSTOM ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

Thread Tools

Old Apr 14, 2011 | 12:25 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλεις να βλέπεις και ίσως να μπήκα σε ανάλυση που δεν ήταν σχετική με αυτό που ζητάς.

Η θύρα OBD βγάζει πάρα πολλές πληροφορίες αφού τις φέρνει απο τον εγκέφαλο κατευθείαν. Άλλωστε εκεί είναι που συνδέουν και τα διαγνωστικά οι μάστορες και μπορούν να δουν τα πάντα. Είναι στο χέρι του εκάστοτε οργάνου το τι θα σου δείχνει όμως.

Π.χ. το όργανο που έχει ο Θεοδόσης και ο Μάριος τους δείχνει στροφές κινητήρα, ταχύτητα, θερμοκρασία εισαγωγής, θερμοκρασία νερού, ign, battery voltage και άλλα που δεν τα ξέρω απέξω.

ο2 sensor έχουν όλα τα αυτοκίνητα αφού δίχως αυτόν δεν μπορεί να κάνει την ογκομέτρηση οξυγόνου μέσα στο μείγμα ο εγκέφαλος για να αποφασίσει για την λειτουργία του κινητήρα.
Reply
Old Apr 14, 2011 | 01:16 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Σχετικά με τα οργανάκια διαβάστε εδώ καθως η Honda στην OBDII δεν δείχνει όλα τα στοιχεία, όπως για παράδειγμα τάση ρεύματος μπαταρίας.
Reply
Old Apr 14, 2011 | 01:19 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Ευχαριστώ κύριοι......
Reply
Old Mar 3, 2012 | 11:51 AM
package's Avatar
Registered User

Φίλοι μου καλησπέρα. Υστερα απο 4 μιση χρόνια που έχω στην κατοχή μου το αμάξι, αποφάσισα να το πειράξω λίγο. Σκέφτομαι να ξεκινήσω με μία εξάτμιση. Από αυτά που έχω διαβάσει αποφάσισα να βάλω μονή αλλά δεν θέλω να διαθέσω πολλά λεφτά. Τι έχετε να μου προτείνετε?
Επιπλέον θέλω να βάλω και ένα πρόγραμμα. Διάβασα οτι οι παράλληλοι δεν δουλεύουν. Τι μπορώ να κάνω χωρίς να πρέπει να διαθέσω πολλά λεφτά για AEM.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Reply
Old Mar 3, 2012 | 04:39 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by package
Φίλοι μου καλησπέρα....
...Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Reply
Old Mar 3, 2012 | 05:15 PM
toxicity's Avatar
Registered User

From: Edw parakatw...

Φίλοι μου καλησπέρα....
...Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Y.Γ: Έχει μια ΤΥΠΟΥ J's o KSILINOS
Reply
Old Mar 4, 2012 | 03:28 AM
package's Avatar
Registered User

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτή η εξάτμιση τι διάμετρο έχει?
Reply
Old Mar 4, 2012 | 05:01 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Φίλε μου καλησπέρα.

Αρχικά θα πρότεινα να περάσεις μια βόλτα απο τα Νέα μέλη και να μας συστηθείς εκεί.

Εν συνεχεία πρέπει να μας πεις λίγα περισσότερα πράγματα για το τι θέλεις απο το αυτοκίνητο σου.
Ψάχνεις να βρεις το μέγιστο της απόδοσης σου χωρίς να σε ενδιαφέρει το που θα την βγάζει ή θέλεις ένα αμάξι γεμάτο και στις μεσαίες αλλά χωρίς να βγάζει το πιο μεγάλο νούμερο στα ψηλά?

Για παράλληλο εγκέφαλο αν ενδιαφέρεσαι υπάρχουν αρκετά τόπικ στο ανάλογο section του φόρουμ όπου θα βρεις όλα αυτά που ζητάς.

Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς είμαστε στην διάθεση σου.

Κωνσταντίνος
Reply
Old Mar 4, 2012 | 05:29 AM
package's Avatar
Registered User

Σε ευχαριστω Κωνσταντινε για την αμεση απαντηση. Αναζητάω την δύναμη ψηλά μιας και η χρήση που κάνω ζητάει αυτό.
Θα περάσω απο τα νεα μέλη. Ευχαριστώ
Reply
Old Mar 4, 2012 | 05:40 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Φίλοι μου καλησπέρα. Υστερα απο 4 μιση χρόνια που έχω στην κατοχή μου το αμάξι, αποφάσισα να το πειράξω λίγο. Σκέφτομαι να ξεκινήσω με μία εξάτμιση. Από αυτά που έχω διαβάσει αποφάσισα να βάλω μονή αλλά δεν θέλω να διαθέσω πολλά λεφτά. Τι έχετε να μου προτείνετε?
Επιπλέον θέλω να βάλω και ένα πρόγραμμα. Διάβασα οτι οι παράλληλοι δεν δουλεύουν. Τι μπορώ να κάνω χωρίς να πρέπει να διαθέσω πολλά λεφτά για AEM.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Φίλε μου καλησπέρα και καλωσόρισες στο κλαμπ (των πειραγμένων)
Από τον τρόπο γραφής σου φαίνεται ότι δεν είσαι και πολύ ήσυχο αγόρι, οπότε θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με την ατμοσφαιρική βελτίωση.
Πηγαίνοντας λοιπόν στην υπερτροφοδότηση θα σου πρότεινα μια noname custom εξατμισουλα για να κάνεις την δουλίτσα σου
Επίσης αφού λες δεν θες να διαθέσεις πολλά λεφτά για ΑΕΜ, μπορείς να διαθέσεις ΠΑΡΑ πολλά και να πας σε HONDATA.
Μετά ένα NOVI 1500 ή ένα Rotrex ίσως...?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 10:54 PM.