Χάνω την τρίτη
Originally Posted by S2johnyK,Feb 14 2011, 06:55 AM
Αν ζορίζει και μέσα στην πόλη ίσως είναι συγχρονιζε.
Κάνε αλλαγή λάδια κιβωτίου και βλέπεις πως θα κινηθείς.
Ίσως χρειαστεί να κάνεις 2-3 κοντινές (λιγότερο από 10000χλμ) αλλαγές αν βλέπεις ότι καλυτερεύει.
Επίσης έχω μια συμβουλή να σου δώσω (και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται) αν θες τη κρατάς αν θες την πετάς, στην τσέπη μου ούτε μπαίνει ούτε βγαίνει τίποτα.
ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ENEOS ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ βασικά εγώ δεν θα βαζα ούτε στο μοτέρ αλλά ο καθένας κάνει ότι θέλει.
Βάλε MTF 3 (της Honda δηλαδή) και αν δεν τα βρίσκεις έλα να σου δώσω εγώ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ MTF
Κάνε αλλαγή λάδια κιβωτίου και βλέπεις πως θα κινηθείς.
Ίσως χρειαστεί να κάνεις 2-3 κοντινές (λιγότερο από 10000χλμ) αλλαγές αν βλέπεις ότι καλυτερεύει.
Επίσης έχω μια συμβουλή να σου δώσω (και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται) αν θες τη κρατάς αν θες την πετάς, στην τσέπη μου ούτε μπαίνει ούτε βγαίνει τίποτα.
ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ENEOS ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ βασικά εγώ δεν θα βαζα ούτε στο μοτέρ αλλά ο καθένας κάνει ότι θέλει.
Βάλε MTF 3 (της Honda δηλαδή) και αν δεν τα βρίσκεις έλα να σου δώσω εγώ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ MTF
Originally Posted by S2000_FUN,Feb 14 2011, 05:12 PM
Γιάννη θα σου πω και εγώ μια προσωπική εμπειρία. Η τελευταία αλλαγή λαδιών σασμάν που έκανα είναι με MTF 3. Παλαιότερα έβαζα τα Amsoil. Παρότι τα Amsoil πέφτουν σε απόδοση πιο γρήγορα από τα MTF 3 τουλάχιστον σε εμένα τα Amsoil όταν ζεσταίνονταν είχαν καλύτερη απόδοση από τα Honda. Αυτό τουλάχιστον παρατήρησα εγώ 

Είναι θέμα GL, ρευστότητας, ανοχής μετάλλων και άλλων παραγόντων στους οποίους οφείλεται το ότι σε εσένα δούλεψαν μια χαρά τα Amsoil.
Εγώ όμως δεν είπα να μην βάλει Amsoil είπα για MTF για συγκεκριμένους λόγους για την περίπτωση του παιδιού και ΟΧΙ για άλλα λιπαντικά ΕΙΔΙΚΑ για ENEOS
thanx johny! Για mtf προσανατολιζόμουν κι εγω με βάση αυτά που έχω διαβάσει στο forum. Ακριβώς ποια ειναι η περιπτωση μου που ανεφερες δεν ξέρω αλλά συμφωνω και δεν είμαι ακόμα για πειραματισμούς...και για moteur λάδι honda θέλω.
package Posted on Feb 14 2011, 11:24 AM
Τελικά με την μπακαλιαρίλα τι γίνεται?
Μπακαλιαρίλα δε ξαναχε γιατί από τοτε που εκανα το topic δεν εκανα κανα καλό ανοιγμα παλι, οπότε δε προσπαθησα και γρήγορη αλλαγή... Σε λιγο όμως λέω να το τσικνισω λιγο...βλέπε valentine's day
package Posted on Feb 14 2011, 11:24 AM
Τελικά με την μπακαλιαρίλα τι γίνεται?
Μπακαλιαρίλα δε ξαναχε γιατί από τοτε που εκανα το topic δεν εκανα κανα καλό ανοιγμα παλι, οπότε δε προσπαθησα και γρήγορη αλλαγή... Σε λιγο όμως λέω να το τσικνισω λιγο...βλέπε valentine's day
Thread
Forum
Replies
Last Post