προβλημα με μεταδοση
Sorry παιδια τωρα το ειδα το ποστ. Ναι μανο ειναι το κεντρικο μπουλονι του καρε.Αν το σφιξεις και το γρασαρεις θα σταματισει να το κανει αλλα μετα απο καιρο παλι θα στο ξανακανει.
Να το αλλαξεις για να λυθει μονιμα το προβλημα σιγα το προβλημα δηλ. απλα ενοχλητικο ειναι.
Ειχα παθει ακριβως το ιδιο πριν 2 χρονια.
Να το αλλαξεις για να λυθει μονιμα το προβλημα σιγα το προβλημα δηλ. απλα ενοχλητικο ειναι.
Ειχα παθει ακριβως το ιδιο πριν 2 χρονια.
Originally Posted by eddiex,Oct 1 2009, 04:20 PM
Εγω παντως δεν εχω καταλαβει τπτ τετοιο και ουτε μου το εχει παρουσιασει και ποτε αυτο το δικο μου. Περιεργο αν λετε οτι συμβαινει μετα απο χλμ.
Registered User
From: somewhere in hell... ];)
Λοιπον πηγα κ στο συνεργειο κ σφιξαμε τα 36' αρια πισω απο το καπακι της Χοντα πανω στο ζαντολαστιχο. Μεχρι στιγμης δε μου το εκανε γυρνωντας απο Αργυρουπολη
αν ξανακανει θα παω για το γρασαρισμα
thanks all
αν ξανακανει θα παω για το γρασαρισμα
thanks all
Originally Posted by ManosS2k,Sep 30 2009, 01:45 PM
Σημερα μετα απο 2-3 πατηματακια με τον πακετο πηγα να μπω σε μια στροφη που ειναι σαπουνι διπλωμένος κ για 1τη φορα το αμαξι εκει συμπεριφερθηκε σαν να μην ειχε μπλοκε
Αστευομαι Μανο.Μακαρι να ειναι κατι απλο σαν αυτο που γραφτηκε τελευταια.[τι λεξη και τι πραγμα ειναι αυτο το μουαγιε
]Τελευταια ακουω και εγω ενα τσακ οταν φρεναρω απαλα και εχει ησυχια.Το απο που δεν μπορω να το προσδιορισω.