σφυριγμα απο μηχανη
εχω μαλλον το ιδιο προβλημα που ειχε ο georges2000 το μαρτιο,διαβασα στο topic αλλα δεν ελεγε τελικα τι ηταν στα σιγουρα,ουτε τροπο αντιμετωπισης,και ειχε κλειδωσει...τελικα τι κανατε με αυτο?
Μια ταλαιπωρία κινούμενη είσαι ρε Παλιοχαρακτήρα!
Κατέβασε την ζώνη του συνοδηγού, άστην να χτυπάει πάνω στον σκελετό της κουκούλας και ασχολείσου και με τους τριγμούς and problem fixed!!!
Στείλε ένα πμ στο Georges8000 να δεις πως λύθηκε και τι ήτανε.
Κατέβασε την ζώνη του συνοδηγού, άστην να χτυπάει πάνω στον σκελετό της κουκούλας και ασχολείσου και με τους τριγμούς and problem fixed!!!
Στείλε ένα πμ στο Georges8000 να δεις πως λύθηκε και τι ήτανε.
Κι εγώ θα ήθελα να μάθω αν είναι δυνατόν με το σφύρηγμα.
Έχω κι εγώ ένα μικρό σφύρηγμα σε ορισμένο φάσμα στροφών και δεν έχω εξακριβώσει αν είναι από τη φιλτροχοάνη.
Και έχω ένα μικρό βουητό σε πολύ χαμηλές στροφές με αφημένο συμπλέκτη για λίγο.
Ρε παλιοχαρακτήρα, μήπως παίρνεις το δικό μου κρυφά;;;
Και στο avatar σου το ίδιο S γράφεις...
Έχω κι εγώ ένα μικρό σφύρηγμα σε ορισμένο φάσμα στροφών και δεν έχω εξακριβώσει αν είναι από τη φιλτροχοάνη.
Και έχω ένα μικρό βουητό σε πολύ χαμηλές στροφές με αφημένο συμπλέκτη για λίγο.
Ρε παλιοχαρακτήρα, μήπως παίρνεις το δικό μου κρυφά;;;
Και στο avatar σου το ίδιο S γράφεις...
Trending Topics
Το βουητό το κάνει όταν το αμάξι κυλάει σε κατηφορικό δρόμο με αφημένο συμπλέκτη σε χαμηλές στροφές.
Ακούγεται σε ένα πολύ μικρο φάσμα στροφών, περίπου στις 2500rpm και νομίζω πως ακούγεται σαν ήχος από σασμάν, από δίσκο-πλατό, κάτι τέτοιο... Μήπως κάνουν όλα έτσι ή λάθος;
Αυτό με το τρομπάκι που λες, μου ακούγεται λίγο περίεργο να βγάζει βουητό.
Ακούγεται σε ένα πολύ μικρο φάσμα στροφών, περίπου στις 2500rpm και νομίζω πως ακούγεται σαν ήχος από σασμάν, από δίσκο-πλατό, κάτι τέτοιο... Μήπως κάνουν όλα έτσι ή λάθος;
Αυτό με το τρομπάκι που λες, μου ακούγεται λίγο περίεργο να βγάζει βουητό.
βασικα αυτο που ακουω ειναι σαν οταν παταω το συμπλεκτη να ξεμπλοκαρει κατι και να αιωρειται μεχρι να χτυπησει καπου και να σταματησει...ακουω ενα γκουπ γκουπ και αυτο ηταν...τωρα ετσι οπως το ειπα σιγα μην καταλαβατε,αλλα εκανα μια προσπαθεια!
@memo θες ευθυγραμμιση νομιζω....χαχαχα
@memo θες ευθυγραμμιση νομιζω....χαχαχα