σφυριγμα απο μηχανη
Ρε παιδια και εμενα μου την σπανε οι θωρηβοι! Στα 230 για παραδειγμα αρχιζω και ακουω ντουπ ντουπ στην πορτα του συνοδηγου...235 πιο εντονο...και οσο ανεβαινω δυναμωνει κοιταξα την ζωνη του συνοδηγου δεν ακουμπαγε καπου να πεις....τα δοκιμασα ολα! Να ναι ο Αγιος Πετρος?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by palioxaraktiras,Feb 4 2010, 08:45 PM
energetic,επειδη ειδα οτι ειχες πει στον γιωργο που ειχε το ιδιο προβλημα να ερθει σε συναντηση να το ακουσεις,μηπως θυμασαι τελικα τι ηταν?
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...8023...αυτη τη Δευτερα εχουμε συγκεντρωση?Μιας και ειναι η μονη Δευτερα που δε δουλευω μετα απο καιρο λεω να ερθω...
Originally Posted by lalakis2000,Feb 4 2010, 05:33 AM
Συγγνώμη, όταν λες σφύριγμα, παίζει κάποιο γνωστό σκοπό;
Ρωτάω γιατί είναι γνωστή η περίπτωση που το μοτέρ ενός παιδιού από το Αινταχο σφύριζε Πάριο (κάτι παλιά, ερωτικά, του 70, όπως το 'Τώρα πιάαααααααα....'). Μάλιστα είχε κάνει ερώτηση στο ελληνικό φόρουμ (όπου κλασικά πήρε μία απάντηση και 10 σπαμ, τα 7 δικά μου).
Μία εβδομάδα αργότερα έβγαλε τεντωτήρα. Εμ, Πάριος είναι αυτός.
Ρωτάω γιατί είναι γνωστή η περίπτωση που το μοτέρ ενός παιδιού από το Αινταχο σφύριζε Πάριο (κάτι παλιά, ερωτικά, του 70, όπως το 'Τώρα πιάαααααααα....'). Μάλιστα είχε κάνει ερώτηση στο ελληνικό φόρουμ (όπου κλασικά πήρε μία απάντηση και 10 σπαμ, τα 7 δικά μου).
Και ο τεντωτήρας δεν βγάζει σφύριγμα. Δεν έχει καμία σχέση ο θόρυβος του τεντωτήρα με σφύριγμα. Περισσότερο σαν ταξί κανει ο τεντωτήρας παρά σαν σφύριγμα. Γενικά όταν άλλαξα χταπόδι άρχισε να ακούγεται και εμένα σφύριγμα και έχει να κάνει με την καλύτερη ροή των καυσαεριών της εξαγωγής
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
palioxaraktiras, δεν ηρθε ποτε στη συναντηση για να ακουσω το S2000 του αλλα ειμαι σιγουρος οτι ηταν αυτο που περιγραφω στο τοπικ που εδωσες. Οποτε για το θεμα του σφυριγματος το καλυψαμε εκτος κι αν εχεις μαμα εισαγωγη.
Originally Posted by lalakis2000,Feb 4 2010, 03:33 PM
Συγγνώμη, όταν λες σφύριγμα, παίζει κάποιο γνωστό σκοπό;