σφυριγμα απο μηχανη
Συγγνώμη, όταν λες σφύριγμα, παίζει κάποιο γνωστό σκοπό;
Ρωτάω γιατί είναι γνωστή η περίπτωση που το μοτέρ ενός παιδιού από το Αινταχο σφύριζε Πάριο (κάτι παλιά, ερωτικά, του 70, όπως το 'Τώρα πιάαααααααα....'). Μάλιστα είχε κάνει ερώτηση στο ελληνικό φόρουμ (όπου κλασικά πήρε μία απάντηση και 10 σπαμ, τα 7 δικά μου).
Μία εβδομάδα αργότερα έβγαλε τεντωτήρα. Εμ, Πάριος είναι αυτός.
Ρωτάω γιατί είναι γνωστή η περίπτωση που το μοτέρ ενός παιδιού από το Αινταχο σφύριζε Πάριο (κάτι παλιά, ερωτικά, του 70, όπως το 'Τώρα πιάαααααααα....'). Μάλιστα είχε κάνει ερώτηση στο ελληνικό φόρουμ (όπου κλασικά πήρε μία απάντηση και 10 σπαμ, τα 7 δικά μου).
Μία εβδομάδα αργότερα έβγαλε τεντωτήρα. Εμ, Πάριος είναι αυτός.
Originally Posted by tomidis,Feb 4 2010, 05:26 AM
ρουλεμαν δισκο πλατο..
αν στο κανει σε ολες τις ταχυτητες τοτε ειναι το παραπανω..αν στο κανει σε καποια συγκεκριμενη πχ 3η τοτε ρουλεμαν 3ης..κτλ
αν στο κανει σε ολες τις ταχυτητες τοτε ειναι το παραπανω..αν στο κανει σε καποια συγκεκριμενη πχ 3η τοτε ρουλεμαν 3ης..κτλ
Αυτό θα είναι αν το κάνει σε όλες τις ταχύτητες.
@palioxaraktiras
αυτο που λες με το συμπλέκτη στο κάνει κι όταν είσαι με νεκρά πατημένο συμπλέκτη και όταν αφήσεις σταματάει; Το έχω συναντήσει σε άλλο αμάξι αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν, κάτι με σασμάν μου είχαν πει ότι έπαιζε.
κοιτα να δεις...χοντρα χοντρα δεν εχεις προβλημα να το αφησεις ετσι..
ουτος η αλλος καποια στιγμη θα αλλαξεις δισκο πλατο ε θα βαλεις κ καινουρια ρουλεμανακι κ ολα καλα..
να φανταστεις εγω εχω 104.000 χμ αλλαξα δισκο πλατο στα 60000 χωρις να βαλω καινουρια ρουλεμαν (βιαζομουν κ δεν ειχε ο απατεωνας)εκανε κ τοτε θορυβο.Ε τωρα κανει λιγο παραπανω
με το σφυριγμα της τουρμπινας τα ξεχναω ολα...
τωρα που τα επαιξε το δισκο πλατο θα βαλω καινουρια...
ουτος η αλλος καποια στιγμη θα αλλαξεις δισκο πλατο ε θα βαλεις κ καινουρια ρουλεμανακι κ ολα καλα..
να φανταστεις εγω εχω 104.000 χμ αλλαξα δισκο πλατο στα 60000 χωρις να βαλω καινουρια ρουλεμαν (βιαζομουν κ δεν ειχε ο απατεωνας)εκανε κ τοτε θορυβο.Ε τωρα κανει λιγο παραπανω
με το σφυριγμα της τουρμπινας τα ξεχναω ολα...
τωρα που τα επαιξε το δισκο πλατο θα βαλω καινουρια...
ρε συ πως σου τα μπερδεψα...
απλα με αλλα λογια ανοιξε λιγο την ενταση απο το ραδιο κ ολα καλα..
η αλλιως βαλε καμια εξατμιση..
εγω εχω την τουρμπινα να φυσαει κ να ξεχνω θορυβους απο ρουλεμαν-κλειστρα κτλ
απλα με αλλα λογια ανοιξε λιγο την ενταση απο το ραδιο κ ολα καλα..
η αλλιως βαλε καμια εξατμιση..
εγω εχω την τουρμπινα να φυσαει κ να ξεχνω θορυβους απο ρουλεμαν-κλειστρα κτλ