Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

τι νομιζετε?αποψεις, συμβουλες,προτασεις

Old Dec 5, 2011 | 04:57 PM
alexis_s2's Avatar

πω μιλαμε για πολυ γελιο αυτο το τοπικ αμα ειναι ετσι πειτε μου ν ανοιγω κ αλα δεν εχω προβλημα γουσταρο φαση,παρολο που μολις γυρησα απο γευστικον, μπαινω κ μια μεσα για σ2κ απαντησεις
σοβαρα τωρα
αποτι βλεπω δεν με σηκωνει το νιτρο αφου σιγουρα εχει δοκιμαστει απο πιο παλιους κατοχους,κ οπως λεει κ ο φυν για μια θετικη απαντηση στο νιτρο,η αληθεια ειναι οτι σχεδον κανενας δεν εδωσε μια γερα θετικη απαντηση,
δεν το βαζω τελειως στην ακρη θαφησω κ κατι να το εξαντλησουμε τελειως, μηπως χρειαστει κ για κανεναν αλλον αν επιδιωξει κατι τετιο,κ αν φυσικα δεν γινομαι κουραστικως
τωρα να παμε για 100 η για 75 νιτρο?τιλετε σε αυτη την περιπτωση?
κ γιατι οχι στην μεθανολη που ειπε κ ο Ανδρονικος +50 καλα ειναι αφου το αποκλειουμαι για +150 η +100 νιτρο
ωραιοτο τουρμπο ανετα αλογα αλλα τωρα που το καλοσκεφτηκα κ επειδη οι καιροι ειναι αρκετα δυσκολη +3500 με 4000 δεν θα μπορεσω να τα δοσω,γιατι αλοι δεν εχουν να φανε κ αλοι να μην πω τωρα.......για μενα λεω,καθως περασα μια βολτα απο ελευσινα ειδα εναν ανθρωπο να ψαχνει τα σκουπιδια,στεναχωρεθηκα κ λεω τι μαλ@κιες καθομαι κ σκεφτομαι ωρες ωρες,τλσπ καμια σχεση με το θεμα(οτι νανε που λεει κ ο νιτζα)
καλο βραδυ σε ολους μας
Reply
Old Dec 5, 2011 | 11:13 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Ναι ρε φαν ενταξει, η ιντεραμερικαν την εχει μεγαλη κ σιγουρη, αλλα για φαντασου να εισαι με την γυναικα και εκει που τι εχεις παει σε κλασσατο εστιατοριο, εχεις φαει κ το γλυκακι σου, γυρνωντας σκεφτεσαι '' δεν της ριχνω και μια νιτρα ( τι σκεφτηκατε παλι? ) να δει τι σημαινει s2k με 450 αλογατα? πατας το μπλιμπλικι και σου βγαινει ξινο...και αντε μετα να την πεισεις οτι πρεπει να μπει συνεπιβατιδα, στον κατα τα αλλα συμπαθη εξπρεσοσερβανθρωπο, με την λαδωμενη και ταυτοχρονα ευωδιαστη φορμα του, ακουμπωντας στα πετρελαιωμενα καθισματα με το cinema συνολακι της..tres banal (δεν βρισκω κ τον τονο) που θα ελεγε και ο φιλος λαλακης . Τι κανεις εκει? και συ ρε Αλεξ, αφου βλεπεις οτι το γ@μημενο το νιτρο θα σου χαλασει την βραδια οπως κ να χει, τι επιμενεις? βαλε τουρμπο να κοιμηθουμε ησυχοι αποψε! Μας εχεις αγχωσει ρε ανθρωπε θες να μπαινουμε ξημερωματα κ να ρωταμε ''εσπασε?'' δευτερα φυση κοντευει να μας γινει

αν φυσικα δεν γινομαι κουραστικως
τωρα να παμε για 100 η για 75 νιτρο?τιλετε σε αυτη την περιπτωση?
Καθόλου κουραστικός

,
καθως περασα μια βολτα απο ελευσινα ειδα εναν ανθρωπο να ψαχνει τα σκουπιδια,στεναχωρεθηκα κ λεω τι μαλ@κιες καθομαι κ σκεφτομαι ωρες ωρες
Ότι απέμεινε άπό το μοτέρ σου έψαχνε ρε συ σε περίπτωση που είχες βάλει ήδη νίτρα
Reply
Old Dec 5, 2011 | 11:43 PM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Μα καλά!

Πως στο καλό μου ξέφυγε αυτό το τόπικ;

Reply
Old Dec 6, 2011 | 06:05 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by alexis_s2
..αποτι βλεπω δεν με σηκωνει το νιτρο..
Ευτυχώς Παναγιά μου...τον ξεκαβάλησε ο δαίμονας!!

Reply
Old Dec 6, 2011 | 06:27 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by alexis_s2
...κ οπως λεει κ ο φυν ...

..σχεδον κανενας δεν εδωσε μια γερα θετικη απαντηση...

...κ γιατι οχι στην μεθανολη που ειπε κ ο Ανδρονικος +50 καλα ειναι ...

..οι καιροι ειναι αρκετα δυσκολη ...
Αλέξη, αφού ξέρεις και τοΦυν, δε σε φοβάμαι καθόλου... Πάντως δεν ήξερα ότι μιλάτε κιόλας... Θα μου πεις, κι εγώ μικρός είχα θείο το Μαικλ Νάιτ, μετά με πήραν χαμπάρι τα παιδάκια και τον σούταρα

Εντωμεταξύ, το τόπικ θα μπορούσε να ονομαστεί 'πως να διαλύσετε ένα κορυφαίο μοτέρ με 50 διαφορετικούς τρόπους και ΜΟΝΟ 4-5.000 Ευρώ - ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!'

Γερά θετική απάντηση μπορεί να μην πήρες, όμως εδώ τα παιδιά έδωσαν ουκ ολίγες γερα αρνητικές (δεν ξέρω μήπως σου διέφυγε)

Μη με παρεξηγείς, λέμε κανα αστείο γιατί η καιρή είναι δύσκολη.
Reply
Old Dec 6, 2011 | 06:58 AM
alexis_s2's Avatar

αρχηγος οπως παντα
Reply
Old Dec 6, 2011 | 08:16 AM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

.
Reply
Old Dec 6, 2011 | 09:06 AM
michail's Avatar
Registered User
20 Year Member

From: THESSALONIKI!

Reply
Old Dec 6, 2011 | 11:20 AM
JDM P.R.'s Avatar
Registered User

From: Pikermi

ωραία αφού το ξεκαθαρίσαμε λοιπόν ΑΛΕΞΗ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ να αγοράσουμε μαζί τα τουρμποπράγματα να γλιτώσουμε κανένα μεταφορικό από USA...
Reply
Old Dec 6, 2011 | 03:59 PM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by JDM P.R.
ωραία αφού το ξεκαθαρίσαμε λοιπόν ΑΛΕΞΗ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ να αγοράσουμε μαζί τα τουρμποπράγματα να γλιτώσουμε κανένα μεταφορικό από USA...

k αυτην την εποχη συμφερει αρκετα η αγορα απο εξωτερικο
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:50 AM.