Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

Άσπρος καπνός απο την εξάτμιση αλλά...

Thread Tools

Old Dec 1, 2008 | 10:18 AM
tomidis's Avatar
Registered User

From: KASTORIA

ερε αυτη η κ5 κ γω στην ιδια πετουσα τρελα ντουμανια..αλλαξα τσιμουχακια το ιδιο..αλλαξα κορμο σταματησε..ποτε δεν μπορεσαμε να καταλαβουμε που οφειλετε αυτη η τρελη ντουμανα..α κ απο λαδι 25 γυρους Χ 3χμ =περιπου 80 χμ 500μλ λαδι ηταν αρκετα ε?δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα απο τα τσιμουχακια τοσο λαδι δεν το νομιζω..κ η συμπιεση που εκανα ηταν αψογη..αλλα το λαδι λαδι κ ειμαι σιγουρος οτι εκει που ερχεσε με σπασμενη 3 κ αφηνεις το γκαζι κ το μοτερ φρεναρει απο την συμπιεση στο επομενο πατημα να σου κ το ντουμανι...
Reply
Old Dec 1, 2008 | 11:40 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Κωσταντινε ελπιζω να ειναι τα τσιμουχακια και να τελειωνεις..Αν και γνωμη μου ειναι να ρωτησεις και αν σου πουν κανα χοντρο γ@μησιατικο και απο την στιγμη που στο εκανε μονο εκει το αφηνεις ετσι και βλεπεις.

Και θα σου κανω και μια πλακιτσα-μην με παρεξηγησεις..
Ετσι εκανε στην Κ5?

Reply
Old Dec 1, 2008 | 03:19 PM
lihoudis2000's Avatar
Registered User

kapno apo tin eksatmisi kati mou thimizei....alla de leo eyxomai na min einai to idio san to proigoumeno moter......
Reply
Old Dec 1, 2008 | 04:01 PM
tomidis's Avatar
Registered User

στην κ5 το s πιανει τα περισσοτερα G απο τις αλλες στροφες..το λαδι εχει κολλησει στα τοιχωματα του καρτερ μπορει ενας λογος να ειναι κ αυτος που το κανει στην συγκεκριμενη στροφη..δεν ξερω αν ειχαμε με διαφραγματα τι θα γινοταν...σιγουρα το ντουμανι του το πεταει κ σε αλλες ανυποπτες στιγμες..αλλα οπως κ να χει δεν ειναι καλα τα νεα ειναι ακριβως το ιδιο σκηνικο με εμενα..
Reply
Old Dec 1, 2008 | 10:56 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Originally Posted by tomidis,Dec 1 2008, 05:01 PM
στην κ5 το s πιανει τα περισσοτερα G απο τις αλλες στροφες..το λαδι εχει κολλησει στα τοιχωματα του καρτερ μπορει ενας λογος να ειναι κ αυτος που το κανει στην συγκεκριμενη στροφη..δεν ξερω αν ειχαμε με διαφραγματα τι θα γινοταν...σιγουρα το ντουμανι του το πεταει κ σε αλλες ανυποπτες στιγμες..αλλα οπως κ να χει δεν ειναι καλα τα νεα ειναι ακριβως το ιδιο σκηνικο με εμενα..
Τα μαντάτα σου αλλά και του Λιχούδη δεν μου αρέσουν καθόλου!!!!

Σας αγνοώ κατηγοριματικά!!!

Φίλε Tomidis εσένα σου έβγαζε και σε άλλες στροφές στις Σέρρες? Είχες κάποια άλλη διαφορά εκτός της καπνίλας? Απόδοση? Ήχος? Κάτι που να πρόδιδε το ταλαιπωρημένο μπλοκ σου?

Τέλος πόσο σου πήγε το μπλοκ?
Reply
Old Dec 2, 2008 | 12:32 AM
tomidis's Avatar
Registered User

το εκανε ΜΟΝΟ στην κ5 κ λιγο πριν τα s ..οτι λαδι ειχε μεινει το λιβανιζε μεχρι κ τα s...το αμαξι σκοτωνε..διπλος κ μεχρι λιγο πριν τα τα 100μ στην ευθεια πριν την κ1 επιανα 205(ναι εβαζα 5η)ουτε θορυβοι ουτε τιποτα προδιδε οτι κατι δεν παει καλα..κ απο λαδι στην καθημερινη νορμαλ-σκληρη χρηση δεν περνουσα τα 400μλ στα 1000χμ..αλλα στην πιστα με 10w40 το λιτρακι του το ρουφηξε..ρωτησα κ μου ειπαν οτι ειναι απο τσιμουχακια,παω σαρακακη αγοραζω τα αλλαζω κ το ιδιο πραγμα..πριν μια βδομαδα ξαναπηγα serres στα northclubs με το καινουριο μοτερ με 4000χμ κ ουτε σταγονα ουτε ΤΙΠΟΤΑ..ευχομαι να ειναι απο καπου αλλου το προβλημα σου κ να τελειωσει εκει..εγω αλλαξα κορμο κομπλε (πιστονια-μπιελες-στροφαλο κτλ)δεν μπορουσα να το ξανα ρισκαρω αλλαζοντας μονο μπλοκ..απο μαρτιο τωρα το χαιρομαι..μεσο γνωστου τον πηρα 3500 απο σαρακακη..τα λαδια στα μαυριζει ευκολα?
Reply
Old Dec 2, 2008 | 12:38 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Οχι δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Τόσο γρήγορα που συμπληρώνω σάμπως προφτένουν να μαυρίσουν... Έχω και πιο λεπτό λάδι απο αυτό που χρησιμοποιούσες εσύ, 5w30, όχι ότι έχει καμιά τεράστια διαφορά απλά το αναφέρω.

Υ.Σ: Διάολε, εγώ έβαζα 5η αλλά πριν τα φρένα μου (δεν θυμάμαι στα πόσα μέτρα, θα δω τα βίντεο) είχα σκάρτα 195χλμ. Θες να πας στο άλλο τόπικ και να μου πεις αν το αμάξι ήταν μαμά, αναρτήσεις, ap1-ap2, λάστιχα κτλ?

Ευχαριστώ!
Reply
Old Dec 2, 2008 | 01:12 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

tomidis εσενα το μοτερ σου δεν μου ειπες οτι εσπασε απο λαθος ανεβασμα?ειχε σπασει επι τοπου ή μετα αρχισαν οι καπνοι και σιγα σιγα το κραου?

Το γραφω μηπως ηταν αλλη περιπτωση και βοηθησουμε.
Reply
Old Dec 2, 2008 | 05:29 AM
tomidis's Avatar
Registered User

αυτο ειναι αλλη ιστορια...εγω μιλαω για πριν συμβει το λαθος ανεβασμα..πριν εναν χρονο ακριβως σε μια ελευθερη προπονηση ειδα τα πρωτα σημαδια ντουμανια κτλ..αγοραζω τα τσιμουχακια τα αλλαζω κ μετα στο επομενο trackday (μεσα φεβρουαριου)ξανα το ιδιο σκηνικο...σαν να μν αλλαξα τιποτα..κ λεω στα π@π@ρι@ μου αν το κανει μονο μεσα στις σερρες..λοιπον κ ερχομαστε στον μαρτιο εκει που εγινε κ η χαμενη αλλαγη κ στραβωσαν ΜΟΝΟ μερικες βαλβιδες το μοτερ δουλευε κανονικοτατα μονο καπου καπου στο ρελαντι του επιανε λοξυγκας...οποτε κανω καινουρια την κεφαλη(τσιμουχακια-οδηγους-inconel βαλβιδες -διπλα ελατηρια βαλβιδων-ριτεινερς τιτανιου)το στρωνω το αμαξι ..ξανα λοιπον ελευθερη προπονηση στην πιστα σερρων..Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Κ5 ΝΤΟΥΜΑΝΙΑ...ξενερωσα απιστευτα κ μετα απο ολα αυτα κ ενας ηλιθιος θα το καταλαβενε οτι το προβλημα ηταν απο κατω..εβαλα τον κορμο κ ΤΕΛΟΣ...ηρεμησα..
Reply
Old Dec 2, 2008 | 05:34 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

όλοι στην Κ5 να δοκιμάσουμε τα μοτέρ μας !!!!!!!!!!!!!!!!

Όποιος βγάλει ντουμάνια.... τον π@#λο!!

tomidi...?πόσα km είχε το μοτέρ σου σε όλα αυτά που σου έκανε...???
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:24 PM.