Άσπρος καπνός απο την εξάτμιση αλλά...
αμάαααν!!!!!
Δεν πάω Σέρρες!
Δέν πάω Σέρρες!!!!!!
Κι αν πάω, Κ5 θα την περνάω με 3η! Γαμπρός!
Τεσπα..εμένα, τα μόνα ντουμάνια που πετάει, είναι σπάνιες φορές σε απότομη αλλαγή 2ας-3ης..μονο εκει και όχι πάντα
...κατά τ'άλλα, η κατανάλωση είναι 1.5λίτρο στα 7.500.. νομίζω είναι καλά..και ειδικά για το 5/30 που βάζω..
Δεν πάω Σέρρες!
Δέν πάω Σέρρες!!!!!!
Κι αν πάω, Κ5 θα την περνάω με 3η! Γαμπρός!
Τεσπα..εμένα, τα μόνα ντουμάνια που πετάει, είναι σπάνιες φορές σε απότομη αλλαγή 2ας-3ης..μονο εκει και όχι πάντα
...κατά τ'άλλα, η κατανάλωση είναι 1.5λίτρο στα 7.500.. νομίζω είναι καλά..και ειδικά για το 5/30 που βάζω..
τι εγραψα ποιο πανω..τρελα ντουμανια τελος???γραψτε λαθος...σημερα στο trackday k5 κ μονο κ5 χαμος απο καπνο...τι στο διαολο γινετε τα νευρα μου...υποψιν εχω ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ-ΤΣΙΜΟΥΧΑΚΙΑ-ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΤΕΡ ME TO ZORI 5000 XM..
μεχρι τωρα δεν μου ειχε καψει σταγονα...τι να πω...αν βαλω διαφραγμα στο καρτερ θα σταματησει?οχι τιποτα αλλο γιατι βγαινω μετα εξω κ ολοι ρωτανε εσπασε εσπασε?
μεχρι τωρα δεν μου ειχε καψει σταγονα...τι να πω...αν βαλω διαφραγμα στο καρτερ θα σταματησει?οχι τιποτα αλλο γιατι βγαινω μετα εξω κ ολοι ρωτανε εσπασε εσπασε?
Υπάρχει μήπως κάποιο trend ότι π.χ. τα ap1 το κάνουν ενώ τα ap2 δεν?
Επίσης, μήπως έλεγξες την κατανάλωση λαδιού σου? Εμένα μου είχε κάψει 1λτ περίπου σε μια ημέρα. Λάδι 5-30.
Επίσης, μήπως έλεγξες την κατανάλωση λαδιού σου? Εμένα μου είχε κάψει 1λτ περίπου σε μια ημέρα. Λάδι 5-30.