Κινητήρας - Μετάδοση - Περιφερειακά Συζητηση σχετικα με τον κινητηρα, μεταδοση, περιφερειακα, εισαγωγη, εξαγωγη, ψυξη και βελτιωσεις

CHECK ENGINE

Thread Tools

Old Jun 16, 2008 | 05:17 PM
GZS2000's Avatar
Registered User

Default CHECK ENGINE

καλημερα προβλημα το εχει παθει κανεις η να περιμενω τα χειροτερα γυριζοντας απο βολτα χθες κατεβασα απο 4 3 με παρα πολλα το αυτο μπηκε κοφτες μετα απο αυτο το αυτοκινητο αναψε check engine και η αποδοση του επεσε σαν να δουλευει με τι μιση δυναμη.το αυτοκινητο απο λαδια ειναι full και απο προσφατο servise. τι αλλο μπορει να συμβαινει το εχω τρια χρονια του πινω το αιμα το προσεχω σαν τα ματια μου αλλα τετοιο δεν εχει τυχει τι να ειναι???
Reply
Old Jun 16, 2008 | 07:57 PM
S2000Geo's Avatar
Registered User

Βασικα δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα μαλλον το αμαξι δουλευει 3κυλινδρο τωρα γιαυτο σου φαινεται πεσμενο. Το πρωτο που κανεις ειναι συμπιεσιομετρηση, λογικα καποιος κυλινδρος θα σου δωσει πολυ μικροτερη το οποιο μπορει να σημαινει απο "απλο" στραβωμα βαλβιδας μεχρι ....

Παντως δεν εχει σχεση το οτι το προσεχεις , απο κατεβασματα σπανε τα πιο πολλα. Επισης το οτι κατεβασες και μπηκε κοφτη δεν σημαινει οτι την ωρα που κατεβασες ησουν ακριβως στον κοφτη, ησουν παραπανω. Τελοσπαντων ελπιζω να μην ειναι κατι πολυ σοβαρο και να πας για new μοτερ και να την γλυτωσεις με ενα σετ βαλβιδων. Παντως , μην το κουνας το αμαξι , πηγαινε συνεργειο αμεσα.
Reply
Old Jun 16, 2008 | 09:28 PM
GZS2000's Avatar
Registered User

μηπως παιζει κακα μπουζι?
Reply
Old Jun 16, 2008 | 09:41 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Βασικα δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα μαλλον το αμαξι δουλευει 3κυλινδρο τωρα γιαυτο σου φαινεται πεσμενο. Το πρωτο που κανεις ειναι συμπιεσιομετρηση, λογικα καποιος κυλινδρος θα σου δωσει πολυ μικροτερη το οποιο μπορει να σημαινει απο "απλο" στραβωμα βαλβιδας μεχρι ....
Λυπάμαι και εγώ αλλά θα συμφωνήσω με το Γιώργο
Reply
Old Jun 16, 2008 | 10:01 PM
s2k_cy's Avatar

Overevved. Τουλάχιστο μην το ξαναξεκινήσεις για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Εκέι που μπορέι να χρειάζεσαι βαλβίδα να τρέχεις για μοτέρ.

Εμέις να μαστε καλά
Reply
Old Jun 16, 2008 | 10:05 PM
GZS2000's Avatar
Registered User

και τωρα που το παμε στην αντιπροσωπεια για να με γδαρουν η σε φιλο ειμαι και απο λαρισα και δεν τα κατεχουν και πολυ???
Reply
Old Jun 16, 2008 | 10:28 PM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

και τωρα που το παμε στην αντιπροσωπεια για να με γδαρουν η σε φιλο ειμαι και απο λαρισα και δεν τα κατεχουν και πολυ???
Κανένας δεν μπορεί να σε συμβουλέψει για αυτό.Είναι καθαρά απόφαση που πρέπει να πάρεις εσύ. Δεν σημαίνει ότι και στην αντιπροσωπεία έχουν περισσότερες γνώσεις στην επαρχία που είσαι εσύ,. Μπορεί να μην έχουν ανοίξει και ποτέ μοτέρ S2000
Reply
Old Jun 16, 2008 | 10:38 PM
GZS2000's Avatar
Registered User

αν ειναι βαλβιδες πιο ειναι το κοστος?
Reply
Old Jun 16, 2008 | 11:14 PM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Φίλε άνοιξε το μοτέρ σε κάποιο συνεργείο τις περιοχής σου .
Αν είναι κάτι στο valvtrain φτιάξε το εκεί και θα την έχεις γλιτώσει φτηνά.
Αν είναι άλλο πρόβλημα εγώ θα έπαιρνα ένα μεταχειρο με 3400 euro περίπου.

Κάνει κάποιο ήχο περίεργο το μοτέρ?
Μεταλλικό ίσως?
Δοκίμασε να στήσεις αυτί , μπας και καταλάβεις αν ακούγεται από χαμηλά η από το καπάκι
Reply
Old Jun 16, 2008 | 11:27 PM
GZS2000's Avatar
Registered User

παιδια ακουω με προσοχη τις γνωμες σας αλλα δεν ακουω καποιον παραξενο θορυβο και δεν νονιζω να σπαει τοσο ευκολα ε?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:54 PM.