First F24C build in Greece
Κοιτα Χρηστο, το οτι καποιος βαζει ενα α κοστος σε κατι ειναι δικο του προβλημα. Εγω απο τη θεση μου δε νομιζω να ειναι παραλογο να το σχολιασω. Και ειμαι σιγουρος οτι το ποσο ειναι τεραστιο. Τωρα αν καποιοι τη βρισκουν να τα δινουν ετσι τα λεφτα για το ψιλοπήδημα αυτο ειναι αλλο. Και το αναφερω εδω γτ κ αλλου υποθηκε το περι "δεν ειναι ολα χρηματα"... αν ηταν ετσι δε θα ειχε S αλλα κανα porsche. Τεσπα το κλεινω εδω αλλα μη κοροιδευομαστε κ μεταξυ μας. (οχι για σενα Χρηστο)
Κοίτα Μάνο είσαι λάθος εδώ. Αν είχες εσύ ένα μαγαζί βελτίωσης (και δεν υπερασπίζομαι κανένα τώρα απλα είναι αντικειμενική άποψη) και ένα από τα Project που είχες κάνει ήταν το F24 πίστεψέ με δεν θα ήθελες να διαβάζεις τέτοια σχόλια. Δεν ανάρτησε κανένας το κόστος αυτού του Project για να κρίνεις είναι πολύ ή λίγο, το αν αξίζει να το κάνει κανείς είναι αντικειμενική άποψη και φυσικά κανένας δεν κορόιδεψε κανένα. Αλλωστε το παιδί ζήτησε τιμή να μάθει και το μόνο που κάνετε είναι να τον αποθαρύνετε. Απλώς έχετε διαφορετική άποψη. Και εγώ μπορεί να μην έδινα ΄τα λεφτά που υποθέτω ότι κοστίζει αλλά αυτό είναι άποψή μου. Ο Πέτρος ή το παλικάρι αυτό μπορεί να σκέφτονται διαφορετικά. Και είναι φυσικό στο "πειραματόζωο" να στοίχησε περισσότερο αφού πηγαίνεις ψάχνοντας. Είμαι σίγουρος όμως ότι στο επόμενο F24 το κόστος θα είναι λιγότερο από το πρώτο
Απο την στιγμη που ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ κανεναν με το να γραφουμε Π.Χ.
- Ποσο μ@λ@κας εισαι που εδωσες τοσα?
- Δεν τα ετρωγα στις πουτ@νες καλυτερα...
- Καλυτερα να επαιρνα Porshe βλημ@ που εχεις χρεπι Honda κτλ
...δεν νομιζω να απαγορευοντε εδω μεσα. Forum ειμαστε και δημοκρατια εχουμε. Η γνωμη μας ειναι για ολους. Μακαρι να ειχα και εγω λεφτα και μπορει να τα εδινα... Αλλα αυτο που λετε για τις τιμες κτλ... δεν...
ΔΕΝ τα λεω για κανεναν και ουτε εννοω κατι απο τα παραπανω (στις προτασεις). Απλα το λεω.
- Ποσο μ@λ@κας εισαι που εδωσες τοσα?
- Δεν τα ετρωγα στις πουτ@νες καλυτερα...
- Καλυτερα να επαιρνα Porshe βλημ@ που εχεις χρεπι Honda κτλ
...δεν νομιζω να απαγορευοντε εδω μεσα. Forum ειμαστε και δημοκρατια εχουμε. Η γνωμη μας ειναι για ολους. Μακαρι να ειχα και εγω λεφτα και μπορει να τα εδινα... Αλλα αυτο που λετε για τις τιμες κτλ... δεν...
ΔΕΝ τα λεω για κανεναν και ουτε εννοω κατι απο τα παραπανω (στις προτασεις). Απλα το λεω.
Κατσε ρε Χρηστο δλδ αν βαλει ο Γιωργος κ ο καθε Γιωργος μια τιμη των 15χιλιαδων (ή κ 10 ακομη που δε νομιζω) για να φτασει το αμαξι οπως του Πετρου να βγω κ να πω "Α παιδια μια χαρα τιμη, τρεξτε ολοι για να παρεται ταβανι 300τροχο?" Δε θελω να κανω υποδειξη στο Γιωργο ουτε στον Πετρο αλλα το να δωσεις ενα τετοιο χρηματικο ποσο για να παρεις 100αλογα ταβανι δεν το θεωρω υπερηφάνεια κ κτ το οποιο πρεπει να επικροτήσω κ γω. Κανοντας μια δουλεια, η οποια ναι το παραδεχομαι κ γω ειναι αψογη, θα δεχτεις κ σχολια θελοντας η μη. Κ ο σκοπος του φορουμ αν δε κανω λαθος αυτος ειναι, να λεμε τα κακα κ τα καλα απο πραγματα που δοκιμάζουμε.
Απο την στιγμη που ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ κανεναν με το να γραφουμε Π.Χ.
Κατσε ρε Χρηστο, αλλα λεγοντας οτι πρεπει να πουλησω την μανα μου για να βαλω και εγω τετραπεταλουδο, ποιον προσβαλω? Την Geartech και την καθε GearTech? ΕΛΕΟΣ! Και για να αγορασω σπιτι ρε φιλε πρεπει να δωσω Κ@ΛΟ, ποιον προσβαλω τωρα, αυτους που σηκωνουν πολυκατοικιες? Για να βαλω ζαντες που θελω και πρεπει να δωσω και εγω δεν ξερω ποσα, προσβαλω την εταιρεια WORK k Volk? Απλα λεμε οτι ειναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Σιγουρα το αμαξι του πετρου και του καθε πετρου δεν υπαρχει και μακαρι να βλεπω και αλλους με την ορεξη αυτη αλλα δεν προσβαλω ΚΑΝΕΝΑΝ!
Κατσε ρε Χρηστο δλδ αν βαλει ο Γιωργος κ ο καθε Γιωργος μια τιμη των 15χιλιαδων (ή κ 10 ακομη που δε νομιζω) για να φτασει το αμαξι οπως του Πετρου να βγω κ να πω "Α παιδια μια χαρα τιμη, τρεξτε ολοι για να παρεται ταβανι 300τροχο?" Δε θελω να κανω υποδειξη στο Γιωργο ουτε στον Πετρο αλλα το να δωσεις ενα τετοιο χρηματικο ποσο για να παρεις 100αλογα ταβανι δεν το θεωρω υπερηφάνεια κ κτ το οποιο πρεπει να επικροτήσω κ γω. Κανοντας μια δουλεια, η οποια ναι το παραδεχομαι κ γω ειναι αψογη, θα δεχτεις κ σχολια θελοντας η μη. Κ ο σκοπος του φορουμ αν δε κανω λαθος αυτος ειναι, να λεμε τα κακα κ τα καλα απο πραγματα που δοκιμάζουμε.
, και επίσης μιλάμε για project. Αμα θέλετε να σχολιάσετε τιμή να σχολιάζετε συγκεκριμένα και με επιχειρήματα. ΄Πόσο κοστίζει αλλού αυτή η εργασία.....όπως με τα συνεργεία που κάνουμε. Είπε κανένας τίποτα εκεί?? ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΡΟΛΥΠΤΗΣΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!!!!
Originally Posted by S2000_FUN,Jun 10 2009, 12:55 PM
Μάνο το λέω και εσένα όπως και στον Θεοδόση. Τα σχόλια σας είναι λίγο ειρωνικά, δεν σχολιάζεις απλώς, και επαναλαμβάνω όπως είπε και ο Γιαννακός ότι κόστος με κόστος διαφέρει. Τιμή δεν έχει αναρτηθεί ή μήπως δεν βλέπω καλά
, και επίσης μιλάμε για project. Αμα θέλετε να σχολιάσετε τιμή να σχολιάζετε συγκεκριμένα και με επιχειρήματα. ΄Πόσο κοστίζει αλλού αυτή η εργασία.....όπως με τα συνεργεία που κάνουμε. Είπε κανένας τίποτα εκεί??
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΡΟΛΥΠΤΗΣΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!!!!
, και επίσης μιλάμε για project. Αμα θέλετε να σχολιάσετε τιμή να σχολιάζετε συγκεκριμένα και με επιχειρήματα. ΄Πόσο κοστίζει αλλού αυτή η εργασία.....όπως με τα συνεργεία που κάνουμε. Είπε κανένας τίποτα εκεί?? ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΡΟΛΥΠΤΗΣΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ!!!!
Με 10χιλιαρικα τουλάχιστον που εχει δώσει ο Πετραν φτιαχνεις κομπρεσσορατο σφυριλατο μοτερ κ καπω απο 400τροχο στο δυναμομετρο του γιωργου δε πεφτεις.
ΑΡΑ ΕΓΩ δε θα το σκεφτομουν καν για ατμοσφαιρα. Κ μπορω να το τεκμηριώσω.
Κ Χρηστο οπως εσυ δεν υποστηριζεις το Γιωργο (ειλικρινα δε το λεω με κακια) τοτε κ γω να πω πως ο κοσμος να κοιταει πως δινει τα λεφτα του κ να μην παραμυθιάζεται απο το παραμικρο.
Αυτα απο μενα.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe