First F24C build in Greece
Έχουμε μια μικρή καθυστέρηση... Ο εξατμισάς τελικά μπορεί μεθαύριο οπότε το στρώσιμο πάει 2 μέρες πίσω. Όπως και να έχει, πιστεύω την άλλη βδομάδα θα γίνει το πρώτο tuning (stock cams, χωρίς cam gears).
Originally Posted by MANOS,Nov 3 2008, 12:57 PM
Καλη επιτυχια Γιωργο και μην ακους κανεναν.
Κανε τη δουλεια σου οπως ξερεις και μπορεις.
Κανεις δε γεννηθηκε παντογνωστης σ αυτη τη ζωη.
Παντα ετσι ειναι δυστυχως.
Κανε τη δουλεια σου οπως ξερεις και μπορεις.
Κανεις δε γεννηθηκε παντογνωστης σ αυτη τη ζωη.
Παντα ετσι ειναι δυστυχως.
Θα ηταν βαρετο να γεννηθεις ξεροντας τα ολα. Δεν θα υπηρχε λογος να ζεις, να ψαχνεις και να δημιουργεις. Πιστευω πως ειναι μεγαλη επιτυχια να κανεις ενα επαγγελμα που αγαπας και οχι αναγκαστικα μονο για να επιβιωσεις.
Gzob καλη επιτυχια...
Gzob καλη επιτυχια...
Katanaman you get my point
Ίσως κάποιοι να μην το ξέρετε εδώ αλλά ήδη έχω έτοιμη ακαδημαϊκή καριέρα. Κι όμως τουλάχιστον για κάποια χρόνια ακόμα θα συνεχίσω στο χώρο του αυτοκινήτου γιατί απλά είναι το χόμπυ μου (για να μην εκφραστώ πιο χυδαία).
Ίσως κάποιοι να μην το ξέρετε εδώ αλλά ήδη έχω έτοιμη ακαδημαϊκή καριέρα. Κι όμως τουλάχιστον για κάποια χρόνια ακόμα θα συνεχίσω στο χώρο του αυτοκινήτου γιατί απλά είναι το χόμπυ μου (για να μην εκφραστώ πιο χυδαία).
Πρώτη επίσκεψη στο dyno. Το μοτέρ έχει μόλις 1000km και θυμίζω...stock cams!
Τα πρώτα αποτελέσματα πολύ ενθαρρυντικά. Ακολουθούν σύντομα F22 exhaust cams και cam gear tuning.
VTEC @ 4000rpm! 27.6kgm ροπή! Στις πλήμνες!

F24C vs bone stock F20C. Χάος....

F24C vs cpt's F22C. Να μια κόντρα που θα ήθελα να δω...Με το updated μοτέρ του cpt βέβαια.
Τα πρώτα αποτελέσματα πολύ ενθαρρυντικά. Ακολουθούν σύντομα F22 exhaust cams και cam gear tuning.
VTEC @ 4000rpm! 27.6kgm ροπή! Στις πλήμνες!
F24C vs bone stock F20C. Χάος....
F24C vs cpt's F22C. Να μια κόντρα που θα ήθελα να δω...Με το updated μοτέρ του cpt βέβαια.

dyno please...